35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Nie jestes sama:-( l
Całe piętro zawalone, butelki z wódką, winami, piwem, nawet szampan się znalazł leżą gdzie popadnie a ja siedzę w necie i nic nie robię, bo to syzyfowa praca. Czekam na drugą warstwę farby, wymianę gumolitu w kuchni i dokończenie obróbki okna.
Co się dało pomyłam i czekam
Resztę okien wymieni mi chyba firma, bo sama nie dam rady a mój ma takie ruchy że nas święta 2015 roku zastanąmacduska, kapturnica, SolarPolar, Mega, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:jak bym mi teraz ktoś z opieki wpadł do domu, to na bank zabrali by mi dzieci
Całe piętro zawalone, butelki z wódką, winami, piwem, nawet szampan się znalazł leżą gdzie popadnie a ja siedzę w necie i nic nie robię, bo to syzyfowa praca. Czekam na drugą warstwę farby, wymianę gumolitu w kuchni i dokończenie obróbki okna.
Co się dało pomyłam i czekam
Resztę okien wymieni mi chyba firma, bo sama nie dam rady a mój ma takie ruchy że nas święta 2015 roku zastaną
skąd ja to znam....Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to glowe daje ze masz hashi..Witaj wsrod swoich
Powiedz mu ,ze sie starasz i to wazne powiedz ,ze jestes stymulowana lekami bo to wpl na wydolnosc tarczycy , obciaza ja dosc znacznie....
Radzila bym ci zrobic badanie prolaktyne przed i po obciazeniu z racji tego ze lubi ona isc w parze z tarczyca...
Jakie masz anty tpo..duzo przekroczone???
edit..juz doczytalam..no niestety przekroczone .wiec autoimmunologia nastawiona na tarczyce jest w natarciu
selen z wit e dziubaj raz dziennie plus wit d zwl w tym czasie co teraz bo na bank masz bardzo niska dawke..Zreszta w naszym klimacie praktycznie kazdy ma niedobory dosc duze
to przynajmniej wiem teraz dlaczego mi tak cholernie chce się ciągle spać i dostaję zadyszki po wejściu na piętro... -
macduska wrote:Polar a Ty co sądzisz o moich wynikach?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:U mnie za to czeka remont łazienki, dziś jak przyszłam do domku z roboty mąż pokazał mi co się stało, otóż od gorącej pary i ciepła zaczęły mi kafelki na ścianie nabrzmiewać lada moment odpadną. Zajebiście.
współczuje, a nie da się ich podkleić?
czy chcesz wykorzystać moment i zrobić generalkę? -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Nieprawidłowym wynikiem jest samo wykrycie obecności przeciwciał anty-TPO w badanej krwi. Świadczy to bowiem o zaburzeniu autoimmunologicznym związanym z tarczycą. Niezbyt wysoki poziom tych przeciwciał może oznaczać cukrzycę typu I, układową chorobę tkanki łącznej, raka tarczycy lub reumatoidalne zapalenie stawów. Znacznie podwyższony poziom przeciwciał tarczycy wskazuje z kolei na chorobę Hashimoto lub Gravesa-Basedowa.
zajebiście
dziękuję Polar -
Hej dziewczyny
Upolowalam łóżeczko przystawne (tak sie pisze?) i przewijak z wanienka - jutro jedziemy po drugie łóżeczko. Wszystko używane i za polowe ceny z internetow, ale w bardzo dobrym stanie
Malgos masz priv
Do pózniej gdyż zachciało mi sie dzisiaj na obiad wrapow, wiec won do sklepu.macduska, Iwone, Pusurek, malgos741, Mega, Sabina, gosia7122, moremi, Bursztyn, ania.g, iwcia77, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:to przynajmniej wiem teraz dlaczego mi tak cholernie chce się ciągle spać i dostaję zadyszki po wejściu na piętro...
A nie masz problemow ze skora sucha i ostrego/ostrych suchych łokci albo kolan????Wlosy nie przetluszczaja ci sie ani nie sypia????
cukrzycy typi 1szego sie nie obawiaj bo to cukrzyca wieku dzieciecego doroslych jest typu 2giego..Jesli nie masz problemow ze stawami , ani nie ebdzie zmian na tarczycy w postaci guzkow to potwierdzi ci hashi...te 2tygodnie wytrzymaszWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 16:18
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hej dziewczyny
Upolowalam łóżeczko przystawne (tak sie pisze?) i przewijak z wanienka - jutro jedziemy po drugie łóżeczko. Wszystko używane i za polowe ceny z internetow, ale w bardzo dobrym stanie
Malgos masz priv
Do pózniej gdyż zachciało mi sie dzisiaj na obiad wrapow, wiec won do sklepu.
Przewijak miałam i super sprawa, szczególnie do przewijania i pielęgnacji dzieckamalgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a właśnie choroby autoimmunologiczne to też reumatolog leczy to może i do niego się zapisać?
czy czekać na to co powie endokrynolog?
Jeszcze to. Najpierw idz do endokrynologa.macduska lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ewa te roczniki tak mają i strony z których pochodzą. Moja mama z Rudy śląskiej. Całe życie słyszałam podobne rzeczy z matki ust. Ty z powodu chrztu a ja z powodu nie chodzenia na ci dzień do kościoła
Iwone, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam miłe panie.
Tak was czytam i czytam dzisiaj....
piszecie o tolerancji, a niektóre jak tylko ktoś wspomni o Bogu albo swoich- niezgodnych z ich przekonaniami jadą po nim jak po łysej kobyle...
To jak to w końcu jest z ta tolerancją?
Miłej soboty.
wygląda na to że niereligijni maja pod górkę w tym kraju
mnie to spotyka we własnej rodzinieBliska 77, moremi lubią tę wiadomość