35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:ja bicepsy rowniez ale podczas usypiania czesto kiwam sie na boki to talie cwicze a jak na brzuchu corcia mi zasypia to lezac przesuwam sie po lozku nogi glowa i dupa wtedy pracuje
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:no też się gimnastykujesz
caffe, Simba, Iwone, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ale tak na powaznie tpo Ci powiem, ze w tylku mam 3 cm mniej niz przed ciaza ale ta dupa jakas taka stara sie zrobila i te trzy cm wcale mnie nie ciesza wtedy byla o trzy wieksza ale duzo jedrniejsza, poki o staram sie na rowerku jezdzic i czasem jak znajde czas i sily to cos tam pocwicze na to dupsko
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dziewczyny, nie uwierzycie, moj maz ma dzis dzien sprzatania, z ranca posprzatal wszystkie liscie z podworka i popakowal do workow potem wszystkie szafki w kuchni pomyl nawet na gorze teraz odkurza, normalnie chyba ode mnie sie zarazil
Nic juz nie mowię, ze jak sie porozklada najpierw zakupy do szafek, to ma sie trochę wiecej miejsca na blacie niż 20 cm kwadratowych...Bliska 77, SolarPolar, moremi, malgos741, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A mój gotuje obiad - ja dowodze z kanapy.
Nic juz nie mowię, ze jak sie porozklada najpierw zakupy do szafek, to ma sie trochę wiecej miejsca na blacie niż 20 cm kwadratowych...Simba, caffe, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:pamietaj, najwazniejsze to chwalic
Kiedyś remont trwał max 2 dni, teraz ponad tydzień i nadal nie widać końcaSimba, caffe, macduska, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:pamietaj, najwazniejsze to chwalic
caffe, Bursztyn, moremi, malgos741, kapturnica, macduska, iwcia77, Reni, Bliska 77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nie zawsze. ja mojego kiedyś chwaliłam i zamiast coraz lepiej, to mam gorzej
Kiedyś remont trwał max 2 dni, teraz ponad tydzień i nadal nie widać końcacaffe, Iwone, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny