X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m dzwonił że wraca z uczelni. Ciekawe czy zrobi dziś cokolwiek :D Jutro znowu go nie będzie od 8-18 :(

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    nie zawsze. ja mojego kiedyś chwaliłam i zamiast coraz lepiej, to mam gorzej :(
    Kiedyś remont trwał max 2 dni, teraz ponad tydzień i nadal nie widać końca
    zle chwalilas

Iwone, moremi, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, ale fajny Adas :)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    m dzwonił że wraca z uczelni. Ciekawe czy zrobi dziś cokolwiek :D Jutro znowu go nie będzie od 8-18 :(
    Mojego niie ma prawie kazdy weekend. Taki lajf. A teraz tez pracuje i ja wiec nie mialby kto ekipy przypilnowac.

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    z radosci?
    nie jak oglądam filmy gdzie są porody to ryczę ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    U mnie rok i 4 miesiace- tak Ci to piesze ku pokrzepieniu.
    chcesz mi powiedzieć że może to tyle jeszcze potrwać!?

załamałam się :( W poniedziałek szukam ekipy do wymiany okien a pokoje pomaluję sama. Kiedyś to robiłam ale wtedy byłam sama, a teraz mam m i wydawało mi się, że powinnam móc na niego liczyć w tej kwestii.
    Kur.. po co mi chłop. Jak byłam sama to przynajmniej miałam mniej obowiązków i więcej czasu dla siebie.

moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jak bym mi teraz ktoś z opieki wpadł do domu, to na bank zabrali by mi dzieci :D
    Całe piętro zawalone, butelki z wódką, winami, piwem, nawet szampan się znalazł leżą gdzie popadnie a ja siedzę w necie i nic nie robię, bo to syzyfowa praca. Czekam na drugą warstwę farby, wymianę gumolitu w kuchni i dokończenie obróbki okna.
    Co się dało pomyłam i czekam :D
    Resztę okien wymieni mi chyba firma, bo sama nie dam rady a mój ma takie ruchy że nas święta 2015 roku zastaną :(
    Już wcześniej jak pisałaś, że chcecie robić te okna po kolei, to pomyślałam, że u mnie to by się w życiu nie sprawdziło, bo i tak wszędzie byłby burdel. Wolałabym, żeby firma to zrobiła raz dwa.
    A może spróbuj powiedzieć mężowi, że wybrałaś już firmę i wchodzą we wtorek. Może speeda dostanie. Mój ojciec tak ma :)

Dzisiaj mnie głowa boli. Nie. Właściwym słowem jest napierdala.

Iwone, Simba, macduska, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mojego niie ma prawie kazdy weekend. Taki lajf. A teraz tez pracuje i ja wiec nie mialby kto ekipy przypilnowac.
    ja jestem w domu to przypilnuję. Wkurzam się na mojego bo od marca jest na emeryturze, po hu.. mu studia!?
    W lecie nie było czasu bo zajął się pszczołami i całe lato siedział w pasiece. Jak już można było coś porobić w domu to poszedł do pracy. Urlopu nie ma bo dopiero zaczął :(

Mega lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

załamałam się :( W poniedziałek szukam ekipy do wymiany okien a pokoje pomaluję sama. Kiedyś to robiłam ale wtedy byłam sama, a teraz mam m i wydawało mi się, że powinnam móc na niego liczyć w tej kwestii.
    Kur.. po co mi chłop. Jak byłam sama to przynajmniej miałam mniej obowiązków i więcej czasu dla siebie.
    ja bym ci powiedziała po co ci chłop ... do seksu ;)

moremi, Iwone, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Ja tez sie zastanawiam po co on jest? Nawet bym nie chciala nowego modelu - obeszlabym sie bez....

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj chlop jezdzi wlasnie po ogrodzie koparka i robi nowa sciezke. Wszyscy juz dzis jezdzilismy i kopalismy, to lepsze nie plejstejszyn. ;-)
    Adaś śliczny <3

Pusurek lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Już wcześniej jak pisałaś, że chcecie robić te okna po kolei, to pomyślałam, że u mnie to by się w życiu nie sprawdziło, bo i tak wszędzie byłby burdel. Wolałabym, żeby firma to zrobiła raz dwa.
    A może spróbuj powiedzieć mężowi, że wybrałaś już firmę i wchodzą we wtorek. Może speeda dostanie. Mój ojciec tak ma :)

Dzisiaj mnie głowa boli. Nie. Właściwym słowem jest napierdala.
    wymiana 12 okien wyniosłaby ponad 4000 i myślałam że zaoszczędzimy. Teraz żałuję, bo szkoda moich nerwów :(

moremi lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja tez sie zastanawiam po co on jest? Nawet bym nie chciala nowego modelu - obeszlabym sie bez....
    byłam 10 lat sama i źle nie było. I po co mi to było!? :(

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ja jestem w domu to przypilnuję. Wkurzam się na mojego bo od marca jest na emeryturze, po hu.. mu studia!?
    W lecie nie było czasu bo zajął się pszczołami i całe lato siedział w pasiece. Jak już można było coś porobić w domu to poszedł do pracy. Urlopu nie ma bo dopiero zaczął :(
    Pewnie chce byc emerytem wykształciuchem :)

Iwone, moremi, Bursztyn, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja bym ci powiedziała po co ci chłop ... do seksu ;)
    bez tego też da się żyć :D a jeśli nie, to tego kwiatu pół światu :P

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    nie kazdy model jest wadliwy :)
    zapomnialas go zagruntowac na samym poczatku, no to teraz sa problemyz z uzytkowaniem, plame daje ;)

moremi, Simba, SolarPolar, Iwone, iwcia77, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    wymiana 12 okien wyniosłaby ponad 4000 i myślałam że zaoszczędzimy. Teraz żałuję, bo szkoda moich nerwów :(
    Człowiek się uczy. Mój fachowcem nie jest, ja również, dlatego wolę zapłacić i mieć spokój.

Pusurek, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie grzeszcie dziewczyny - macie dzieci, facetów, domy, zdrowe jesteście.
    Ja mam tyle fajnych koleżanek singielek, którym z roku na rok drastycznie spadają szanse na związek nie mówiąc juz o macierzyństwie.
    Gdyby mój M sie nie reaktywował, to pewnie dalej bym z nimi chlała, zaliczając kolejnych chujoplątów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 18:43

moremi, macduska, Bursztyn, SolarPolar, Pusurek, malgos741, Iwone, Sabina, EwaT, iwcia77, gosia7122, Mega, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie grzeszcie dziewczyny - macie dzieci, facetów, domy, zdrowe jesteście.
    Ja mam tyle fajnych koleżanek singielek, którym z roku na rok drastycznie spadają szanse na związek nie mówiąc juz o macierzyństwie.
    Gdyby mój M sie nie reaktywował, to pewnie dalej bym z nimi chlała, zaliczając kolejnych chujoplątów...
    Mój gdyby za mną pół Polski nie przejechał, to też bym chlała i zaliczała tych chujoplątów (Simba, dziękuję Ci za to słowo <3).

Simba, macduska, SolarPolar, Pusurek, Sabina, iwcia77, Iwone, gosia7122, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mój gdyby za mną pół Polski nie przejechał, to też bym chlała i zaliczała tych chujoplątów (Simba, dziękuję Ci za to słowo <3).
    :)
    Niestety to nie mój autorski tekst ;)

a8vSp1.png
‹‹ 5584 5585 5586 5587 5588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ