35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:m dzwonił że wraca z uczelni. Ciekawe czy zrobi dziś cokolwiek
Jutro znowu go nie będzie od 8-18
Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:z radosci?
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:U mnie rok i 4 miesiace- tak Ci to piesze ku pokrzepieniu.
załamałam sięW poniedziałek szukam ekipy do wymiany okien a pokoje pomaluję sama. Kiedyś to robiłam ale wtedy byłam sama, a teraz mam m i wydawało mi się, że powinnam móc na niego liczyć w tej kwestii.
Kur.. po co mi chłop. Jak byłam sama to przynajmniej miałam mniej obowiązków i więcej czasu dla siebie.moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:jak bym mi teraz ktoś z opieki wpadł do domu, to na bank zabrali by mi dzieci
Całe piętro zawalone, butelki z wódką, winami, piwem, nawet szampan się znalazł leżą gdzie popadnie a ja siedzę w necie i nic nie robię, bo to syzyfowa praca. Czekam na drugą warstwę farby, wymianę gumolitu w kuchni i dokończenie obróbki okna.
Co się dało pomyłam i czekam
Resztę okien wymieni mi chyba firma, bo sama nie dam rady a mój ma takie ruchy że nas święta 2015 roku zastaną
A może spróbuj powiedzieć mężowi, że wybrałaś już firmę i wchodzą we wtorek. Może speeda dostanie. Mój ojciec tak ma
Dzisiaj mnie głowa boli. Nie. Właściwym słowem jest napierdala.Iwone, Simba, macduska, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Mojego niie ma prawie kazdy weekend. Taki lajf. A teraz tez pracuje i ja wiec nie mialby kto ekipy przypilnowac.
W lecie nie było czasu bo zajął się pszczołami i całe lato siedział w pasiece. Jak już można było coś porobić w domu to poszedł do pracy. Urlopu nie ma bo dopiero zacząłMega lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:chcesz mi powiedzieć że może to tyle jeszcze potrwać!?
załamałam sięW poniedziałek szukam ekipy do wymiany okien a pokoje pomaluję sama. Kiedyś to robiłam ale wtedy byłam sama, a teraz mam m i wydawało mi się, że powinnam móc na niego liczyć w tej kwestii.
Kur.. po co mi chłop. Jak byłam sama to przynajmniej miałam mniej obowiązków i więcej czasu dla siebie.moremi, Iwone, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:chcesz mi powiedzieć że może to tyle jeszcze potrwać!?
Kur.. po co mi chłop. Jak byłam sama to przynajmniej miałam mniej obowiązków i więcej czasu dla siebie.Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Już wcześniej jak pisałaś, że chcecie robić te okna po kolei, to pomyślałam, że u mnie to by się w życiu nie sprawdziło, bo i tak wszędzie byłby burdel. Wolałabym, żeby firma to zrobiła raz dwa.
A może spróbuj powiedzieć mężowi, że wybrałaś już firmę i wchodzą we wtorek. Może speeda dostanie. Mój ojciec tak ma
Dzisiaj mnie głowa boli. Nie. Właściwym słowem jest napierdala.moremi lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja jestem w domu to przypilnuję. Wkurzam się na mojego bo od marca jest na emeryturze, po hu.. mu studia!?
W lecie nie było czasu bo zajął się pszczołami i całe lato siedział w pasiece. Jak już można było coś porobić w domu to poszedł do pracy. Urlopu nie ma bo dopiero zacząłIwone, moremi, Bursztyn, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja tez sie zastanawiam po co on jest? Nawet bym nie chciala nowego modelu - obeszlabym sie bez....
zapomnialas go zagruntowac na samym poczatku, no to teraz sa problemyz z uzytkowaniem, plame dajemoremi, Simba, SolarPolar, Iwone, iwcia77, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:wymiana 12 okien wyniosłaby ponad 4000 i myślałam że zaoszczędzimy. Teraz żałuję, bo szkoda moich nerwów
Pusurek, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie grzeszcie dziewczyny - macie dzieci, facetów, domy, zdrowe jesteście.
Ja mam tyle fajnych koleżanek singielek, którym z roku na rok drastycznie spadają szanse na związek nie mówiąc juz o macierzyństwie.
Gdyby mój M sie nie reaktywował, to pewnie dalej bym z nimi chlała, zaliczając kolejnych chujoplątów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 18:43
moremi, macduska, Bursztyn, SolarPolar, Pusurek, malgos741, Iwone, Sabina, EwaT, iwcia77, gosia7122, Mega, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie grzeszcie dziewczyny - macie dzieci, facetów, domy, zdrowe jesteście.
Ja mam tyle fajnych koleżanek singielek, którym z roku na rok drastycznie spadają szanse na związek nie mówiąc juz o macierzyństwie.
Gdyby mój M sie nie reaktywował, to pewnie dalej bym z nimi chlała, zaliczając kolejnych chujoplątów...).
Simba, macduska, SolarPolar, Pusurek, Sabina, iwcia77, Iwone, gosia7122, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!