35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ello antychrysty. Napisalam posta z rana, ale widze, ze go nie ma. Do dupy te komorki.
To chociaz wrzuce Adamka o poranku.Bo awatara ciagle sie zmienic nie da.
Cala mama i wyrosl z body:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:56
dorbie, Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Nie religia jiest choroba ale brak tolerancji, brak empatii itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:50
Bliska 77, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja przegladam strone kliniki macierzynstwo w krakowie...I tak sie zastanawiam
Wie moze ktoras z Was ile czasu sie czeka na 1sza wizyte do kwalifikacji??//Miesiac , wiecej???Bo kurka zaczynam sie zastanawiac 12miechow udokumentowanych bede niby miec koncem stycznia, tam jest niby dopisane na 1szej wizycie ze od pol roku sie niby staram Czy wie ktoras moze ze sam taki wpis juz sie liczy czy tylko to co jest w papierach tj od 1szej wizytyu danego gina ???... Bo jakby sie liczyl tamten wpis to moze bym sie zarejestrowala na pierwsza wizyte w grudniu.Prawie moj zjedzie.Mialabym juz prawie poltora roku.A jak tylko to co w papierach to nie wczesniej niz koncem stycznia pelen rok.Kurwa mac jakos tak mnie dzis naszlo ,ze takie starania jak ja mam od przypadku do przypadku to sie do smierci nie doczekam... -
Bozia3 wrote:kapta zastanów się dobrze, nad kliniką w Krakowie....Moi znajomi wtopili kasę tam i nic z tego nie wyszło - na dodatek "gdzieś się zapodziały ich mrozaki" i kobiecie też tam coś namieszali hormonalnie w organiźnie - o mało się nie przekręciła. Moja ginka z kliniki od Ludwinów - zupełnie niezależnie od tych moich znajomych absolutnie mi odradzała robić in vitro w Krakowie....Polecała jednak Warszawę, ewentualnie Białystok - nigdzie nie jest idealnie, ale Kraków to wtopa....
Przy moim miejscu zamieszkania gdzie juz do kraka mam prawie 130km bialystok czy wawa to kosmos..
Nie ma opcji niestety... To jest akurat nie do przeskoczenia w mojej obecnej sytuacji..Byc moze gdybym mlodego nie miala porwala bym sie na to..
Ale w mojej obecnej sytuacji mission impossible..Zastanawiam sie jeszcze nad rzeszowem bo taka sama odleglosc jak krakow....Co do wtopienia kasy..Jesli wtopie to tylko za leki nie za samo in vitro bo chce podchodzic do refundowanego w razieczego oczywiscie.....Ale takie ryzyko podejmuje kazdy co decyduje sie na leczenie ..Przynajmniej mi sie tak wydaje...Na watku in vitro jak sledze od dluzszego czasu zdania na temat klinik w roznych m iastach jest tyle ile pacjentek i ich historii jak potoczylo sie leczenie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:21
malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny szukam domu na przeczekanie do końca remontu. Czy któraś mnie przygarnie!?
Kuchnia dalej rozwalona, mój m ciągle poza domem. Jak nie w pracy to na uczelni, a ja nie mogę z robotą ruszyć!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77ac20050124.jpgBozia3, Sabina, SolarPolar, EwaT, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam miłe panie.
Tak was czytam i czytam dzisiaj....
piszecie o tolerancji, a niektóre jak tylko ktoś wspomni o Bogu albo swoich- niezgodnych z ich przekonaniami jadą po nim jak po łysej kobyle...
To jak to w końcu jest z ta tolerancją?
Miłej soboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:07
gosia7122, Iwone, moremi, Dorka71, Viola, Dorka1979, Mega, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam miłe panie.
piszecie o tolerancji, a niektóre jak tylko ktoś wspomni o Bogu albo swoich- niezgodnych z ich przekonaniami jadą po nim jak po łysej kobyle...
Miłej soboty.
zdaje sie ze o Bogu to tu nie bylo wspomniane?
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Miłej soboty.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczynki
ja juz po robocie
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Miłej soboty.
Wydaje mi sie ,że szanuje przekonania innych mimo ,że czesto sie z nimi nie zgadzam..Jesli sie myle to wskaż mi gdzie przekroczyłam granice.... -
nick nieaktualny