35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Sabina jak tylko dam rade napisze
Myslalam ze chlop nie wie jakie badanie go czeka , a tu niespodzianka bo wie i nawet sie nie stresujekkisia, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien Dobry:) ja tez wczoraj padlam jak mloda kawka.Wstalam mi juz mam opoznienie dzieki waszej plodnosci pisarskiej w godzinach w zasadzie nieprzzwoitych....
Gratulacje dla Sabinki- to czekamy do nastepnej wizyty na wiecej szczegolow:)
Odnosnie awatarka - jakies problemy techniczne- zdaje sie ze Ania tez cos sygnalizowala- czy tylko my mamy z tym klopot?
kkisia, moremi, Sabina, Mega, ania.g, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Moremi a jakie ? Bo moj ma urologa
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:Dzien Dobry:) ja tez wczoraj padlam jak mloda kawka.Wstalam mi juz mam opoznienie dzieki waszej plodnosci pisarskiej w godzinach w zasadzie nieprzzwoitych....
Odnosnie awatarka - jakies problemy techniczne- zdaje sie ze Ania tez cos sygnalizowala- czy tylko my mamy z tym klopot?iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,
Stesknilam sie za Wami. Mialam bardzo napiety tydzien....
W srode wieczorem bylismy na one men show Ary Abitant ( fajny komik dosc popularny tutaj) a od czwartku mam tesciowa w gosciach (ktora bardzo lubie)
Nie zdazylam Was nadrobic ale postaram sie to szybko naprawic
Elfik, dzieki za przesylke
Jestem wzruszona niespodzianka i dedykacja.
Milego dnia forumowiczkiMega, kapturnica, moremi, kkisia, Pusurek, ania.g, iwcia77, gosia7122, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa swiezo i goraca
Amh 1,59
Zadnych grzybow i chlamydi
Chlop w gabinecie
Wizyta 4.12
Pozniej dam znac co z chlopemkapturnica, Sabina, Mega, moremi, ania.g, EwaT, Bursztyn, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Bliska 77, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie
Kkisia, trzymam kciuki za badanie i wyniki
Sabinka, wyluzuj w koncu jestes w stanie blogoslawionym
milego dnia
Agus muszę trochę ogarnąć, choć mam dziś taki dzień że z trudem chodzę. Nie mam siły. Na szczęście mama ogarnęła łazienkę, więc i tak mam dużo mniejwiadomo, że nie sptzatnie jak ja, ale nie będę wybrzydzac
kkisia, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tzn. co? Cała komenda ją przeleci? I wtedy zajdzie?
Dzień dobryDorka1979 wrote:Moja bratowa nadal tak mysli, są po ślubie 7 lat i mówi że bzykają się bez zabezpieczenia a dzieci do tej pory nie widać. A jak się jej mówi że wypadałoby się leczyć to i tak twierdzi że wszyscy na około są głupi, bo ona planuje że przyjmą ją do policji i wtedy zajdzie, pstryknie paluszkami i samo się stanie.moremi, Sabina, EwaT, Mega, Pusurek, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Dzien Dobry:) ja tez wczoraj padlam jak mloda kawka.Wstalam mi juz mam opoznienie dzieki waszej plodnosci pisarskiej w godzinach w zasadzie nieprzzwoitych....
Odnosnie awatarka - jakies problemy techniczne- zdaje sie ze Ania tez cos sygnalizowala- czy tylko my mamy z tym klopot?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 10:13
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Mam wieczorem gości i potrzebuję natchnienia kulinarnego zanim wygonię męża po zakupy. Macie jakieś twórcze pomysły ?
My już po badaniach. Wyniki w poniedziałek.
Przy okazji obejrzałam sobie klinikę i zrobiłam morfologię i tsh. O dziwo pielęgniarka wkłuła się niemal bezboleśnie, co do tej pory się nie zdarzało z uwagi na koszmarne zrosty po oddawaniu krwi.ania.g, Sabina, Mega, Pusurek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Pisałam do admina w tej sprawie wczoraj. Odpisali że odezwą się po rozpatrzeniu problemu. Do tej pory nie było problemem wrzucenie zdjęcia nawet takiego ok 3 MB a teraz nie mogę załadować takiego co ma mniej niż jeden KB.
No wlasnie , u mnie to nawet 20px20px to za duzo....iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
mi włsnie matka powiedziała ze nie jestem wrazliwa na drugiego człowieka w tym na swoje własne dziecko bo jestem poganka nie chrzescijanka..
doberekMega, Pusurek, ania.g, Sabina, iwcia77, moremi, Reni, Bliska 77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mi włsnie matka powiedziała ze nie jestem wrazliwa na drugiego człowieka w tym na swoje własne dziecko bo jestem poganka nie chrzescijanka..
doberek
na Tupka na pewno jestes wrazliwa, co do reszty ludzi to jestes wrazliwa selektywnie i roznie sie to przejawiakapturnica, Mega, Sabina, dorbie, moremi, Bliska 77, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bryyy..
No ale zescie naplodzily wczoraj . Ja padennęłam ze zmeczenia na wyro i nie dalam rade dotrzymac Wam towarzystwa.,.Poza tym łepetyna mnie naprdala po 2drinkach z wczoraj,..Tak to jest jak sie jest wiecznie abstynentem
i wygladam jak panizTwojego awatara(u?)tylko bez czapki i okularowEwaT, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość