35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja bratowa nadal tak mysli, są po ślubie 7 lat i mówi że bzykają się bez zabezpieczenia a dzieci do tej pory nie widać. A jak się jej mówi że wypadałoby się leczyć to i tak twierdzi że wszyscy na około są głupi, bo ona planuje że przyjmą ją do policji i wtedy zajdzie, pstryknie paluszkami i samo się stanie.kapturnica wrote:
Moze nie spod linijki ale takie gory i doliny to juz chujowy wykres.....Ale dupa to wszystko .Kurwa a dawniej wydawalo mi sie ,ze wsytarczy nogi rozlozyc i kurwa ciaza jest!!!
iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Eeeee, smsowalas bardziej mi pasuje, ewentualnie skype, przeciez on nie siedzi... Ani ona... Chyba...kurka czegoś nie wiem?EwaT wrote:Ty sie nie odzywałaś poniewaz grypsowałaś z małżonkiem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ale Ty nie jestes nowa i nie spółkujesz z bożym palcemiwcia77 wrote:nie czepiaj sie, bo ja takie byki i literowki wale i nie chce mi sie korygowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 00:15
moremi, iwcia77, Mega, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
oczywiście że nie wiesz poniewaz nie śledzisz brytyjskiej prasyMega wrote:Eeeee, smsowalas bardziej mi pasuje, ewentualnie skype, przeciez on nie siedzi... Ani ona... Chyba...kurka czegoś nie wiem?

Bursztyn, Mega, iwcia77, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj, złe ze mną..skojarzyło mi sie z masturbacja....idę spać..pora już by była...Bursztyn wrote:nie
bylam pochlonieta innymi czynnosciami
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle czemu uciekasz ja nie gryzę tylko jak to któraś napisała radiem walę w pysk żeby spuchł by zmarszczki się wyprostowałymoremi wrote:Cześć Dorka

Dobra, druga zmiana przyszła, to już idę. Pa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 00:19
Mega, iwcia77, Bozia3, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

kumasz ???