35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:o faken! juz nie wnikam
ale lektura na weekend ! no ale jak mus to mus
Znikam i ja, musze dokonczyc odcinek "Na krawedzi"
Kolorowych dobre kobietyiwcia77, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
witam z rana, ciemno wszędzie, spać sie chce, kawa juz jest... Miłego weekenda
moremi, ania.g, kkisia, Bursztyn, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Odpowiadając na pytania z wczoraj:
Nie wiem jakie mam endo, Zapomnialam spytać.
Lekarka powiedziała, że najważniejsze to sprawdzić czy pechpecherzyk jest jamie macicy..
Serduszka nie słyszałam
Jak powiedziałam, jestem zapisana na wizytę 26.11 to powiedziała, że to za wcześnie (tylko półtora tygodnia), kazała przyjść za tydzień. To będzie akurat 1 dzień 9-tego tygodnia. Już mi się dłuży
Bratowa czuje się w miarę, rrzyga jak kot.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:15
moremi, Mega, Simba, kapturnica, ania.g, kkisia, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ale czemu uciekasz ja nie gryzę tylko jak to któraś napisała radiem walę w pysk żeby spuchł by zmarszczki się wyprostowały
Bry
Nie ma to jak zalać z rana całe łóżko @. To chyba tak specjalnie po Miśkowych opowieściach.
Sabina, tak jakoś w rodzinie się zdarza, że się też w parach zachodzi. A pózniej takie tępe strzały opowiadają, że ta druga to pozazdrościła i zaszła.Mega, Sabina, Simba, kapturnica, ania.g, kkisia, Bozia3, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bryyy..
No ale zescie naplodzily wczoraj . Ja padennęłam ze zmeczenia na wyro i nie dalam rade dotrzymac Wam towarzystwa.,.Poza tym łepetyna mnie naprdala po 2drinkach z wczoraj,..Tak to jest jak sie jest wiecznie abstynentemkkisia, moremi, Sabina, Mega, EwaT, Bursztyn, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny