X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jak nie jestes chrzescijanka? przeciez Cie ochrzcila...
    na Tupka na pewno jestes wrazliwa, co do reszty ludzi to jestes wrazliwa selektywnie i roznie sie to przejawia ;)
    jeżeli kościół takie idee głosi nic dziwnego że znalazł sie na krawędzi
    trzeba mieć naprawde słaby umysł żeby akceptować takie idee

ania.g, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jeżeli kościół takie idee głosi nic dziwnego że znalazł sie na krawędzi
    trzeba mieć naprawde słaby umysł żeby akceptować takie idee
    matce Twojej nadal chodzi o ten placz Tupka wczorajszy? czy doszly nowe sprawy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a Ty wiesz, ze mnie po jednym piwie wczorajszym tez... :/
    i wygladam jak panizTwojego awatara(u?)tylko bez czapki i okularow
    Znaczy masz tak samo silna glowe jak ja....Jestesmy tanie w utrzymaniu na imprezkach 8)

Bursztyn, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa te roczniki tak mają i strony z których pochodzą. Moja mama z Rudy śląskiej. Całe życie słyszałam podobne rzeczy z matki ust. Ty z powodu chrztu a ja z powodu nie chodzenia na ci dzień do kościoła

EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mi włsnie matka powiedziała ze nie jestem wrazliwa na drugiego człowieka w tym na swoje własne dziecko bo jestem poganka nie chrzescijanka..

doberek

to jeszcze nie tak tragicznie:)
    Kolezanka jak zaczela stosowac tabletki anty to zostala dd razu antychrystem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:19

EwaT, Iwone, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    matce Twojej nadal chodzi o ten placz Tupka wczorajszy? czy doszly nowe sprawy?
    chyba o całokształt że nie żyjemy wg jej harmonogramu oraz wytycznych
    nie dam sobie na głowe wchodzić matka nie matka nie wazne...z moja bratową tez tak próbowała skonczyło sie na powaznym ograniczeniu kontaktów także z wnukami

kapturnica, Iwone, Sabina, Pusurek, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja matke nie interesante czy chodze czy nie..Moja broszka ...Tesciowa czasem aluzje walnela ale jak jej przypomnialam ,ze sama zyje w grzechu ze swoim drugim mezem(jest po rozwodzie)to jej argument okazal sie inwalida....
    Ogolnie to mnie wkurwia wprdalanie sie innych w to czy sie wierzy czy nie.....Mam ciotke zakonnice (siostra mojej matki)raptem 5lat starsza ode mnie...Jak zaczela glosic swoje teksty o tym,że wychowuje mlodego z dala od kosciola bo jak moge popierac antykoncepcje i in vitro To na zjezdzie rodzinnym kazalam sie jej odpierdolic i zajac ukladaniem kwiatkow w kosciele i prasowaniem sutanny proboszczowi....Obrazila sie na 3lata.... =D A jak sie odbrazila(no przeciez musiala przebaczyc w koncu jest milosierna ) to juz nie wchodzi ze mna w dyskusje na pewne tematy.Ale i tak jestem opetana przez diabla 8)

ania.g, EwaT, Bursztyn, Iwone, Pusurek, Mega, Sabina, Simba, paszczakin, Dorka1979, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, brak mi słów na Twoją mamę. Szkoda że prawdziwa katoliczka nie potrafi uszanować innych poglądów.

EwaT, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa też z tych kościelnych ale na szczęście dawno opuściła sobie nagonkę na nas.

kapturnica, Iwone, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestpowiedzenie o swietojebliwych -Modli sie pod figura a skurwysyna ma za skora 8) Wydaje mi sie ,ze cos w tym jest....Czym bardziej zafiksowani na punkcie religii tym gorzej sie z nimi dogadac...

Iwone, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jestpowiedzenie o swietojebliwych -Modli sie pod figura a skurwysyna ma za skora 8) Wydaje mi sie ,ze cos w tym jest....Czym bardziej zafiksowani na punkcie religii tym gorzej sie z nimi dogadac...
    reguła
    religia to choroba nic innego

Iwone, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ewa, brak mi słów na Twoją mamę. Szkoda że prawdziwa katoliczka nie potrafi uszanować innych poglądów.
    Dla mojej mamy kościół był ważniejszy niż rodzina. W kościele moja matka udzielała się na co dzień ale że zaniedbywała przy tym obowiązki rodzinne, to było ok.
    Nie mam nic przeciwko kościołowi ale postępowanie mojej matki na lata odwróciły mnie od niego.

Mega, Sabina, dorbie, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    reguła
    religia to choroba nic innego
    tutaj nie chodzi o religie tylko ososbowosc czlowieka (religia to zaslona dymna)
    zazwyczaj ludzie skupiaja sie na zyciu innych kiedy ich wlasne im sie nie podoba....

Sabina, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello antychrysty. Napisalam posta z rana, ale widze, ze go nie ma. Do dupy te komorki.
    To chociaz wrzuce Adamka o poranku. :) Bo awatara ciagle sie zmienic nie da.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa4109979e19.jpg

kapturnica, Mega, EwaT, Bursztyn, gretka, Sabina, ania.g, Bozia3, Niuta, malgos741, Dorka1979, gosia7122, moremi, caffe, iwcia77, kkisia, Viv78, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie wszyskie wsysło?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przegladam strone kliniki macierzynstwo w krakowie...I tak sie zastanawiam
    Wie moze ktoras z Was ile czasu sie czeka na 1sza wizyte do kwalifikacji??//Miesiac , wiecej???Bo kurka zaczynam sie zastanawiac 12miechow udokumentowanych bede niby miec koncem stycznia, tam jest niby dopisane na 1szej wizycie ze od pol roku sie niby staram Czy wie ktoras moze ze sam taki wpis juz sie liczy czy tylko to co jest w papierach tj od 1szej wizytyu danego gina ???... Bo jakby sie liczyl tamten wpis to moze bym sie zarejestrowala na pierwsza wizyte w grudniu.Prawie moj zjedzie.Mialabym juz prawie poltora roku.A jak tylko to co w papierach to nie wczesniej niz koncem stycznia pelen rok.Kurwa mac jakos tak mnie dzis naszlo ,ze takie starania jak ja mam od przypadku do przypadku to sie do smierci nie doczekam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:05

EwaT, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja przegladam strone kliniki macierzynstwo w krakowie...I tak sie zastanawiam
    Wie moze ktoras z Was ile czasu sie czeka na 1sza wizyte do kwalifikacji??//Miesiac , wiecej???Bo kurka zaczynam sie zastanawiac 12miechow udokumentowanych bede niby miec koncem stycznia, tam jest niby dopisane na 1szej wizycie ze od pol roku sie niby staram Czy wie ktoras moze ze sam taki wpis juz sie liczy czy tylko to co jest w papierach tj od 1szej wizytyu danego gina ???... Bo jakby sie liczyl tamten wpis to moze bym sie zarejestrowala na pierwsza wizyte w grudniu.Prawie moj zjedzie.Mialabym juz prawie poltora roku.A jak tylko to co w papierach to nie wczesniej niz koncem stycznia pelen rok.Kurwa mac jakos tak mnie dzis naszlo ,ze takie starania jak ja mam od przypadku do przypadku to sie do smierci nie doczekam...
    heh
    a niedawno pisałas mi że masz duzo czasu ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    heh
    a niedawno pisałas mi że masz duzo czasu ;)
    Nie dobijaj mnie dzis chociaz...Czasu moze i mam duzo ale juz z cierpliwoscia u mnie nie jest tak dobrze....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:12

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie dobijaj mnie dzis chociaz...Czasu moze i mam duzo ale juz z cierpliwoscia u mnie nie jest tak dobrze....
    no to działaj....zanim będziesz wygladac jak ta na avatarze ;)
    czasu kazda z nas ma mało tak naprawde

dorbie, moremi, Bliska 77, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no to działaj....zanim będziesz wygladac jak ta na avatarze ;)
    czasu kazda z nas ma mało tak naprawde

Nie mam jak na razie z czym dzialac he .Jednak moja dokumentacja na ten moment za slaba....Nie mam papierow by z czymkolwiek na ten moment kombinowac bo sie nie zakwalifikuje kurna.........
    Dopiero w przyszlym roku bo jednak musi byc minimum 12miesiecy po ukonczeniu 35lat a wiekowo zalapie sie na to od grudnia a z kartoteka od lutego..No ale przynajmniej bede miec w papierach te 6stymulacji clo
    Takze licze na ten moment na (palec bozy) =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:28

EwaT, dorbie, Sabina, Pusurek, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5578 5579 5580 5581 5582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ