35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwam78 wrote:Dziewczyny trzeba być twardym może i tak ale kiedy ja zostałam sama w wieku 25 lat bez rodziców bo zmarła mama a 10 lat wcześniej tata to mam trochę inne podejście do życia fakt może za mało dystansu do siebie ale zrozumcie mnie ze dzieciątko którego tak pragnę będzie moja nowa rodzina oprócz love oczywiście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
Wydaje mi się, że masz bardziej złożony problem. Jakbyś za każdym razem wyszukiwała przeszkody. Są tacy ludzie, którzy muszą "mieć gorzej niż inni". Poszukaj może pomocy psychologa, bo stracisz wszystko. Od ludzi wiecznie narzekajacych się ucieka.EwaT, Mega, iwcia77, ania.g, Sabina, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwam78 wrote:Czy usprawiedliwienia szukam nie uważam ze sobie świetnie poradziłam po tym wszystkim ale zawsze chciałam żeby mama mnie nauczyła kompac dzieciątko i takie tam. Jest inaczej ale cóż życie toczy się dalej i tyle a mój facet nie cudzoziemiec:)
Mega, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Uważam ze dosyć od życia dostałam przez te lata i teraz ten problem. Może fakt mój w porównaniu z innymi to nic ale nie znaczy ze na starcie można mnie dobic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 23:53
EwaT, moremi, Mega, Reni, Simba, ania.g, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jak ja bym miala patrzec wstecz i caly czas rozmyslac o przeszlosci to prawdopodobnie bylabym dzis w glebokiej depresji... nie mialam traumatyczne dziecinstwo pomimo obojgu rodzicow , potem zawitalam do grupy wsparcia i na terapie ale dlatego ze zrozumialam ze umartwianie sie i zwalanie winy na innych nie powoduje ze jestem szczesliwsza ...pomoglam sobie sama bo nie wypieralam trudnej do zaakceptowania o sobie krytyki
-
moremi wrote:Stykam się prawie codziennie z ludźmi, którzy nie mieli pełnych rodzin, stracili rodziców, wychowali się w domu dziecka, czy wśród alkoholików. Nie zachowują się tak jak Ty. Potrafią dostrzegać pozytywy, żartować, walczyć.
Wydaje mi się, że masz bardziej złożony problem. Jakbyś za każdym razem wyszukiwała przeszkody. Są tacy ludzie, którzy muszą "mieć gorzej niż inni". Poszukaj może pomocy psychologa, bo stracisz wszystko. Od ludzi wiecznie narzekajacych się ucieka.Bursztyn, moremi, Mega, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Czy usprawiedliwienia szukam nie uważam ze sobie świetnie poradziłam po tym wszystkim ale zawsze chciałam żeby mama mnie nauczyła kompac dzieciątko i takie tam. Jest inaczej ale cóż życie toczy się dalej i tyle a mój facet nie cudzoziemiec:)
-
iwam78 wrote:Dobrej nocki dziewczyny wiem ze przemyśle wasze słowa bardzo madre słowa.
spuszczamy wpierdol w kiblu kiedy pani nie widziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 23:59
iwcia77, Reni, Mega, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:przyznaj sie że między nogami ze względu na ruchliwy przyjemny ogon
EwaT, iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!