X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziewczyno, ja nie rozumiem. Przychodzisz i dół kopiesz głeboki jak Rów Mariański i oczekujesz, że Ci w tym pomożemy? Czy naprawdę mam dosadnie napisać? Myślisz, że jesteś jedyna z problemem? Jaki badania zrobiłaś? Ile cykli stymulacji przeszłaś? Ile razy Twój facet badania nasienia robił? Ile razy byłaś na monitoringu?
    Gdybyś poczytała wstecz ten wątek, to wiedziałabyś jakie tragedie spotkały niektóre dziewczyny. Czy się załamały? Chcesz płakać w poduszkę, to żadna grupa wsparcia Ci nie pomoże.

w dodatku ma wizje palca bożego, w dodatku w piątek wieczorem
    jak tu sie nie wkurwić?

moremi, iwcia77, Mega, Bursztyn, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak tu sie nie wkurwić?
    W dodatku po dyskusji z Dorką. No!

iwcia77, Mega, EwaT, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak tu sie nie wkurwić?
    bo to watek dla cyborgow :) co wrazliwsze osobniki nie daja rady ...

Mega, EwaT, Simba, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak tu sie nie wkurwić?
    No...!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W dodatku po dyskusji z Dorką. No!
    Nie odrobiła lekcji! Pała! A pani już śpi... Katastrofa...

Reni, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzeba być twardym może i tak ale kiedy ja zostałam sama w wieku 25 lat bez rodziców bo zmarła mama a 10 lat wcześniej tata to mam trochę inne podejście do życia fakt może za mało dystansu do siebie ale zrozumcie mnie ze dzieciątko którego tak pragnę będzie moja nowa rodzina oprócz love oczywiście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza nie cytuje, bo nie chce mi się do Twojego posta wracać.

Jeśli chodzi o piwa bezalkoholowe - to zupełnie bezcukrowych nie znajdziesz, natomiast jest kilka marek piw niemieckich - 0,0%, które mają mocno obniżoną kaloryczność (w 100 ml 28kcal). Nie są te piwa dostępne w sieciówkach - ale można je kupić w dobrych sklepach alkoholowych - akurat mam taki blisko domu. Te piwa smakują jak normalne piwa alkoholowe- ja bym nie rozróżniła, gdybym nie wiedziała...
    Ja piję zwykle dwa rodzaje:
    OeTTINGER - Alkoholfrei -
    i jeszcze Jever Fun też ok, ale jest tych gatunków o wiele więcej
    http://bezalkoholowe.istore.pl/pl/jever-fun-piwo-bezalkoholowe.html

w ogóle ta strona jest niezła - nie wiedziałam, że są wina bezalkoholowe...takich w sklepie nie namierzyłam jeszcze....
    http://bezalkoholowe.com/

iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kurwa wychodzi ze mimo ze drobna jestem to gruboskórna.... :P

iwcia77, Simba, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Dziewczyny trzeba być twardym może i tak ale kiedy ja zostałam sama w wieku 25 lat bez rodziców bo zmarła mama a 10 lat wcześniej tata to mam trochę inne podejście do życia fakt może za mało dystansu do siebie ale zrozumcie mnie ze dzieciątko którego tak pragnę będzie moja nowa rodzina oprócz love oczywiście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
    bardzo ci wspolczuje- to naprawde straszne , ale ty nadal zyjesz , mozesz pomimo wszystko cieszyc sie zyciem...patrzac w przeszlosc ( szukasz usprawiedliwienia za brak optymizmu?)) ciagle nie widzisz ani terazniejszosci ani przyszlosci

moremi, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurwa wychodzi ze mimo ze drobna jestem to gruboskórna.... :P
    bo te male to najtwardsze :D

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    oryginalnie twój facet ma na imię
    to cudzoziemiec?

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziewczyno, ja nie rozumiem. Przychodzisz i dół kopiesz głeboki jak Rów Mariański i oczekujesz, że Ci w tym pomożemy? Czy naprawdę mam dosadnie napisać? Myślisz, że jesteś jedyna z problemem? Jaki badania zrobiłaś? Ile cykli stymulacji przeszłaś? Ile razy Twój facet badania nasienia robił? Ile razy byłaś na monitoringu?
    Gdybyś poczytała wstecz ten wątek, to wiedziałabyś jakie tragedie spotkały niektóre dziewczyny. Czy się załamały? Chcesz płakać w poduszkę, to żadna grupa wsparcia Ci nie pomoże.
    Uważam ze dosyć od życia dostałam przez te lata i teraz ten problem. Może fakt mój w porównaniu z innymi to nic ale nie znaczy ze na starcie można mnie dobic.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie odrobiła lekcji! Pała! A pani już śpi... Katastrofa...
    Pani zacznie zaraz stawiac paly ...ze stulejka ;D

Mega, Bursztyn, ania.g, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    iwam nikogo nie uraziłaś - po prostu dziewczyny pomagają jak potrafią - i nie chcą, żeby marnować czas licząc na cud, albo poddawać się jakimś załamkom, które nikomu nie służą..więc się nie zrażaj, z czasem się przyzwyczaisz, jeśli tu będziesz chciała zostać..:)

Mega, iwcia77, Reni, kkisia, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Moi rodzice sa alkoholikami, już dawno jestem sama i co? Żyje marnie, bo marnie, ale żyje....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 23:45

EwaT, moremi, iwcia77, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nieprawda, ja jestem delikatna :)

Mega, EwaT, moremi, iwcia77, Simba, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jasne!

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tiaa...

Mega, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy usprawiedliwienia szukam nie uważam ze sobie świetnie poradziłam po tym wszystkim ale zawsze chciałam żeby mama mnie nauczyła kompac dzieciątko i takie tam. Jest inaczej ale cóż życie toczy się dalej i tyle a mój facet nie cudzoziemiec:)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Bursztyn broń sie!

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5572 5573 5574 5575 5576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ