35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dziewczyno, ja nie rozumiem. Przychodzisz i dół kopiesz głeboki jak Rów Mariański i oczekujesz, że Ci w tym pomożemy? Czy naprawdę mam dosadnie napisać? Myślisz, że jesteś jedyna z problemem? Jaki badania zrobiłaś? Ile cykli stymulacji przeszłaś? Ile razy Twój facet badania nasienia robił? Ile razy byłaś na monitoringu?
Gdybyś poczytała wstecz ten wątek, to wiedziałabyś jakie tragedie spotkały niektóre dziewczyny. Czy się załamały? Chcesz płakać w poduszkę, to żadna grupa wsparcia Ci nie pomoże.
w dodatku ma wizje palca bożego, w dodatku w piątek wieczorem
jak tu sie nie wkurwić?moremi, iwcia77, Mega, Bursztyn, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:w dodatku ma wizje palca bożego, w dodatku w piątek wieczorem
jak tu sie nie wkurwić?iwcia77, Mega, EwaT, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:W dodatku po dyskusji z Dorką. No!
Reni, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzeba być twardym może i tak ale kiedy ja zostałam sama w wieku 25 lat bez rodziców bo zmarła mama a 10 lat wcześniej tata to mam trochę inne podejście do życia fakt może za mało dystansu do siebie ale zrozumcie mnie ze dzieciątko którego tak pragnę będzie moja nowa rodzina oprócz love oczywiście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
-
Paszcza nie cytuje, bo nie chce mi się do Twojego posta wracać.
Jeśli chodzi o piwa bezalkoholowe - to zupełnie bezcukrowych nie znajdziesz, natomiast jest kilka marek piw niemieckich - 0,0%, które mają mocno obniżoną kaloryczność (w 100 ml 28kcal). Nie są te piwa dostępne w sieciówkach - ale można je kupić w dobrych sklepach alkoholowych - akurat mam taki blisko domu. Te piwa smakują jak normalne piwa alkoholowe- ja bym nie rozróżniła, gdybym nie wiedziała...
Ja piję zwykle dwa rodzaje:
OeTTINGER - Alkoholfrei -
i jeszcze Jever Fun też ok, ale jest tych gatunków o wiele więcej
http://bezalkoholowe.istore.pl/pl/jever-fun-piwo-bezalkoholowe.html
w ogóle ta strona jest niezła - nie wiedziałam, że są wina bezalkoholowe...takich w sklepie nie namierzyłam jeszcze....
http://bezalkoholowe.com/iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo to watek dla cyborgow
co wrazliwsze osobniki nie daja rady ...
iwcia77, Simba, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Dziewczyny trzeba być twardym może i tak ale kiedy ja zostałam sama w wieku 25 lat bez rodziców bo zmarła mama a 10 lat wcześniej tata to mam trochę inne podejście do życia fakt może za mało dystansu do siebie ale zrozumcie mnie ze dzieciątko którego tak pragnę będzie moja nowa rodzina oprócz love oczywiście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
moremi, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Dziewczyny trzeba być twardym może i tak ale kiedy ja zostałam sama w wieku 25 lat bez rodziców bo zmarła mama a 10 lat wcześniej tata to mam trochę inne podejście do życia fakt może za mało dystansu do siebie ale zrozumcie mnie ze dzieciątko którego tak pragnę będzie moja nowa rodzina oprócz love oczywiście. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
to cudzoziemiec?Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dziewczyno, ja nie rozumiem. Przychodzisz i dół kopiesz głeboki jak Rów Mariański i oczekujesz, że Ci w tym pomożemy? Czy naprawdę mam dosadnie napisać? Myślisz, że jesteś jedyna z problemem? Jaki badania zrobiłaś? Ile cykli stymulacji przeszłaś? Ile razy Twój facet badania nasienia robił? Ile razy byłaś na monitoringu?
Gdybyś poczytała wstecz ten wątek, to wiedziałabyś jakie tragedie spotkały niektóre dziewczyny. Czy się załamały? Chcesz płakać w poduszkę, to żadna grupa wsparcia Ci nie pomoże. -
Mega, iwcia77, Reni, kkisia, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 23:45
EwaT, moremi, iwcia77, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Czy usprawiedliwienia szukam nie uważam ze sobie świetnie poradziłam po tym wszystkim ale zawsze chciałam żeby mama mnie nauczyła kompac dzieciątko i takie tam. Jest inaczej ale cóż życie toczy się dalej i tyle a mój facet nie cudzoziemiec:)
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość