35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwam78 wrote:nawet nie wiem czy w ogóle mogę zaciąży
malgos741, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dzis na kursie rodzenia znowu byl Zen-ek i doszly techniki relaksacyjne misia Yogi ( dobrze ze nie Puchatka
)..nawet zablysnelam inteligencja jak babka zapytala sie " jaki taniec prehistoryczny sluzyl rozluznieniu miednicy kobietom w ciazy?"..a ja tak naprawde to na pytanie odp pytaniem " tanic brzucha?" i wyobrazcie sobie ,ze zadna na to nie wpadla
..a mi sie to takie logiczne zdawalo
malgos741, moremi, Mega, Pusurek, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:nie wiem jak u was ale u mnie to pierwsze starania. nie mam dzieciątka jak wiele z was i dlatego czasem już nie niemoc ogarnia.
iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwam78 wrote:i jak kochana znosisz to wszystko że ze starań nic nie wychodzi bo ja oj ciężko
malgos741, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Nie postawię się w sytuacji kobiety bez dziecka ale mogę Ci powiedzieć że drugiego jak i trzeciego pragnęłam tak samo jak pierwszego.
wiec teraz sie skupiam na niej, zwłaszcza ze wkracza w trudny wiek, dojrzewanie te sprawy... Jest taka szczęśliwa jak jej ostatnio mówiłam ze ma sie podmywac płynem do higieny intymnej...tłumaczyłam jak i dlaczego tak a nie inaczej...
moremi, malgos741, iwcia77, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:No fakt może i to nie długo ten mój rok ale co miesiąc człowiek się zniechęca jak poleci@
Mega, malgos741, iwcia77, Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tutaj mamy grupę wsparcia. Zaczyna się @? Czyli nowy cykl, nowe szanse. Dołując się daleko nie zajedziesz. Wino w garść i luzuj beret
malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:U mnie po prostu jak były nie raz "strzały" gdzie powinien być rezultat i nic z tego to ręce mi opadały i opadają
EwaT, Mega, Pusurek, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
spadam lulu bo rano wstaję pa pa kobitki słodkich snów
iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:kochana - ja sie staralam od sierpnia 2013 roku i uwierz mi cykle super regularne, bzykanko co drugi dzien zageszczone w dniach plodnych i dupa- zero efektu ciazy...w styczniu poszlam na monitor cyklu gdzie ginka dokladnie okreslala kiedy nalezaloby sie bzykac, bo jajko dominujace pekalo- itez bez skutku no i wtedy znalazlam sie na ovu...w kwietniu po 2 bzykach udalo sie zajsc ( nawet tempki nie mierzylam) , wiec ilosc bzykow nawet w te dni o niczym nie swiadczy a zeby bylo smieszniej to ja 2 lata wczesniej po 1 bzyku zaszlam w ciaze- niestety pusty pecherzyk do usuniecia szpitalnie...ale jak widzisz to nie zawsze tak funkcjonuje jakbysmy tego chcialy
-
iwam78 wrote:pojawienie się na Twoje na ovu... jeśli to miało jakiś związek
bo ja to nawet tempki nie mierzylam a juz o badaniu szyjki macicy i sluzu nie mam bladego pojecia. po prostu taki watek poboczny do tego ,ze tez strzelalam w te dni gdzie powinna byc ciaza i za kazdym razem jak dostawalam okres to bylam bardzo rozczarowana ...
Mega, dorbie, moremi, ania.g, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość