35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Hmmm... Ja 13.11.2013 zakończyłam pierwszą ciążę w 5 tygodniu. Jak sobie przypomnę jak mało wtedy o staraniach wiedziałam, to mi się śmiać chce
malgos741, moremi, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn , gdzie zniknął twój mąż?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835045/29-drug-dealers-delivered-crack-heroin-door-door-like-pizza-delivery-service-jailed-100-years.html
jacy oni brzydcy!EwaT, Mega, moremi, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jakby Simba się jutro odezwała to dajcie jej znać że wysłałam jej pilną wiadomość na prv
bo ja jutro rano nie zdążę na ovu wpaść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 22:28
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sama zauważy
przecież na górze koperta miga
malgos741 wrote:Dziewczyny jakby Simba się jutro odezwała to dajcie jej znać że wysłałam jej pilną wiadomość na prvmoremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:czyli ze trening czyni mistrza
Tfu tfu musiałabym sobie chyba taczkę na brzuch kupićiwcia77, malgos741, Bliska 77, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
wszystko dlatego że odwalasz lodową fucheReni, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no dobra pidżama naciągnięta można oddalić się szybkim krokiem w kierunku sypialni
mam nadzieję, że po drodze nie zasnę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4c9bcdd0ca2.jpgiwcia77, Mega, Bursztyn, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:sama zauważy
przecież na górze koperta miga
moremi, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no co Ty? mnie ona wkurwia jak tak migaiwcia77 wrote:a wiesz ze nie wszyscy na nia uwage zwracaja? np ja Myszy wyslalam priva zaraz po porodzie...do dzis nie odpisala a kilka razy sie pojawila na forum
moremi, iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Moremi współczuję, ja za to już miesiąc bez auta jestem. Koszt naprawy 1. turbina 1300 wraz z filtrami i olejem, nawet nie ruszyłam spod bloku
2. teraz jest u drugiego bo tamten ma wył. tel. dziś dzwonili spierdo..ł wiązkę elektryczną przy rozruszniku, więc naprawa, sprawdzili mi świece okazało się że dwie spalone wiec i tak trzeba wymienić 4 i poszła listwa od świec ( nowa ok.230zł) na złomach nigdzie nie było ale kumpel mi podpowiedział myk że od audi też pasuje i załatwiłam za 30zł. ( tylko musiałam całe miasto przejechać z kumpelą no i korki kilometrowe bo u nas linie tranwajowe robią i prawie 3/4 jest rozkopane).
malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a wiesz ze nie wszyscy na nia uwage zwracaja? np ja Myszy wyslalam priva zaraz po porodzie...do dzis nie odpisala a kilka razy sie pojawila na forum
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:I przez niego adresy się kasuje
moremi lubi tę wiadomość