35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wszystko tak pokombinowane, że musiałabym kuchnię rozebrać, żeby dostać się do zaworu. Wszystko obudowane. Zostaje tylko zawór ogólny.Reni wrote:no ale musisz na noc zostawić zawór otwarty
szczerze?.. to jak z pilnowaniem małego dziecka..
ja sobie kimałam na fotlu ... praleczka ładnie się kręciła..obudziłam się wstaję..ciemno w domu, bo trochę mi się przykimało i zdążyło się ściemnić.. nogi na podłogę a tu kurwa powódź. W pokoju! cała woda popłynęła wesołym strumieniem przez przedpokój do pokoju..
Z takimi wypadkami to różnie bywa. U nas obluzowała się rura od górnego otworu w wannie i sąsiadka przybiegła z krzykiem, że zalewam jej łazienkę. A u mnie sucho
pięć stów mnie to kosztowało, bo ma nieubezpieczone mieszkanie. Sucz.
Mega, Pusurek, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Upss.. Sorki... Wino przesłoniło mi wszystko. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć ze dzięki 2 łapkom @ zawitała w całej okazałości, no! Hurra, bo już mnie wkurwiala.... Hep... No idę w kąpielReni wrote:laseczki czy przyjęłyście godnie kicia 123? czy któraś zauważyła nową koleżankę?
Andżeju?
ania.g, moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zachowaj spokój, to jest podstawa.iwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
moremi, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Tylko spokój Cię uratujeiwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
Mega, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oj kobito! Ile sie starasz? Nie bluźnij! Ja właśnie 1 rocznice starań świętujeiwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
moremi, Bliska 77, ania.g, Pusurek, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
najwazniejsze to nie martwic sie za wczesnie, przejdziesz i przez nakrecanie i odpuszczanie, to normalneiwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hmmm... Ja 13.11.2013 zakończyłam pierwszą ciążę w 5 tygodniu. Jak sobie przypomnę jak mało wtedy o staraniach wiedziałam, to mi się śmiać chceMega wrote:Oj kobito! Ile sie starasz? Nie bluźnij! Ja właśnie 1 rocznice starań świętuje

Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ale przez co tak się zrezygnowałaś??
rok starań? no weeeeeeeeź..iwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
Bliska 77, iwcia77, Mega, malgos741, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
puszczasz się???? aaaaaaaaa nie kuźwa alem się przestraszyła.. przecie masz ssaka małego
Pusurek wrote:Ja nie spie. Ale tez wale taka impre. Toc ja znowu w wyrze z cyckiem na wirzchu...
Mega, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Nie? Ale wtedy ja sie czułam normalnie prawie jak dziewicamoremi wrote:Hmmm... Ja 13.11.2013 zakończyłam pierwszą ciążę w 5 tygodniu. Jak sobie przypomnę jak mało wtedy o staraniach wiedziałam, to mi się śmiać chce

z pierwszym sie udało za pierwszym podejściem to teraz tez tak bedzie... Człowiek był zielony jak ten brokuł...
moremi, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Moremi współczuję, ja za to już miesiąc bez auta jestem. Koszt naprawy 1. turbina 1300 wraz z filtrami i olejem, nawet nie ruszyłam spod bloku
2. teraz jest u drugiego bo tamten ma wył. tel. dziś dzwonili spierdo..ł wiązkę elektryczną przy rozruszniku, więc naprawa, sprawdzili mi świece okazało się że dwie spalone wiec i tak trzeba wymienić 4 i poszła listwa od świec ( nowa ok.230zł) na złomach nigdzie nie było ale kumpel mi podpowiedział myk że od audi też pasuje i załatwiłam za 30zł. ( tylko musiałam całe miasto przejechać z kumpelą no i korki kilometrowe bo u nas linie tranwajowe robią i prawie 3/4 jest rozkopane).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 22:25
Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017