35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no ale musisz na noc zostawić zawór otwarty
szczerze?.. to jak z pilnowaniem małego dziecka..
ja sobie kimałam na fotlu ... praleczka ładnie się kręciła..obudziłam się wstaję..ciemno w domu, bo trochę mi się przykimało i zdążyło się ściemnić.. nogi na podłogę a tu kurwa powódź. W pokoju! cała woda popłynęła wesołym strumieniem przez przedpokój do pokoju..
Z takimi wypadkami to różnie bywa. U nas obluzowała się rura od górnego otworu w wannie i sąsiadka przybiegła z krzykiem, że zalewam jej łazienkę. A u mnie suchopięć stów mnie to kosztowało, bo ma nieubezpieczone mieszkanie. Sucz.
Mega, Pusurek, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:laseczki czy przyjęłyście godnie kicia 123? czy któraś zauważyła nową koleżankę?
Andżeju?ania.g, moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
moremi, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścic
Mega, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi, Bliska 77, ania.g, Pusurek, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oj kobito! Ile sie starasz? Nie bluźnij! Ja właśnie 1 rocznice starań świętuje
Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ale przez co tak się zrezygnowałaś??
rok starań? no weeeeeeeeź..iwam78 wrote:Qrcze powiem szczerze że przez to wszystko zaczynam być zrezygnowana... ze skrajności w skrajność nie wiem co lepsze nakręcać się czy odpuścicBliska 77, iwcia77, Mega, malgos741, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
puszczasz się???? aaaaaaaaa nie kuźwa alem się przestraszyła.. przecie masz ssaka małego
Pusurek wrote:Ja nie spie. Ale tez wale taka impre. Toc ja znowu w wyrze z cyckiem na wirzchu...Mega, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hmmm... Ja 13.11.2013 zakończyłam pierwszą ciążę w 5 tygodniu. Jak sobie przypomnę jak mało wtedy o staraniach wiedziałam, to mi się śmiać chce
z pierwszym sie udało za pierwszym podejściem to teraz tez tak bedzie... Człowiek był zielony jak ten brokuł...
moremi, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Moremi współczuję, ja za to już miesiąc bez auta jestem. Koszt naprawy 1. turbina 1300 wraz z filtrami i olejem, nawet nie ruszyłam spod bloku
2. teraz jest u drugiego bo tamten ma wył. tel. dziś dzwonili spierdo..ł wiązkę elektryczną przy rozruszniku, więc naprawa, sprawdzili mi świece okazało się że dwie spalone wiec i tak trzeba wymienić 4 i poszła listwa od świec ( nowa ok.230zł) na złomach nigdzie nie było ale kumpel mi podpowiedział myk że od audi też pasuje i załatwiłam za 30zł. ( tylko musiałam całe miasto przejechać z kumpelą no i korki kilometrowe bo u nas linie tranwajowe robią i prawie 3/4 jest rozkopane).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 22:25
Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017