35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Ania widze ze sie rozszalalas z tym winem, tez bym chetnie sie napila ale mam nadzieje pokarmic jeszcze ze dwa miechy
A Twoje dwie kreski z 16 listopada pamiętam jakby to było dopiero coBliska 77, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Trzeba się jakoś pocieszyć że nic nie leci.
A Twoje dwie kreski z 16 listopada pamiętam jakby to było dopiero co
leci tyle ze z butelkii o to chodzi, moja kolezanka z wyboru odstawila dziecie po trzech tygodniach szkoda jej bylo cyckow, fakt spore i jedrne miala co nie zdarza sie czesto
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Aga, poza tym ja ma pancerny łeb. Sporo mogę zanim mnie położy i następnego dnia będzie mnie męczył kac morderca bez serca.
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no ale musisz na noc zostawić zawór otwarty
szczerze?.. to jak z pilnowaniem małego dziecka..
ja sobie kimałam na fotlu ... praleczka ładnie się kręciła..obudziłam się wstaję..ciemno w domu, bo trochę mi się przykimało i zdążyło się ściemnić.. nogi na podłogę a tu kurwa powódź. W pokoju! cała woda popłynęła wesołym strumieniem przez przedpokój do pokoju..
moremi wrote:Ja nastawiałam sobie na 6 rano i jak wstawałam, to rozwieszałam. Teraz lenia mamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:57
Bliska 77, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki. Po zbadaniu progesteronu w 21dc czyli w poniedziałek gdzie wynik wyszedł 8,71 postanowiłam powtórzyć bo wdawało mi się że właśnie dziś był 7 dzień po owulce i dziś wartość progesteronu wyniosła 20.93
moremi, iwcia77, Mega, dorbie, Sabina, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no ale musisz na noc zostawić zawór otwarty
szczerze?.. to jak z pilnowaniem małego dziecka..
ja sobie kimałam na fotlu ... praleczka ładnie się kręciła..obudziłam się wstaję..ciemno w domu, bo trochę mi się przykimało i zdążyło się ściemnić.. nogi na podłogę a tu kurwa powódź. W pokoju! cała woda popłynęła wesołym strumieniem przez przedpokój do pokoju..moremi lubi tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Qrcze wyniki mam lux i nic żadnego dzieciątka ;(
Bliska 77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bliska 77 wrote:dzieki dzieki
leci tyle ze z butelkii o to chodzi, moja kolezanka z wyboru odstawila dziecie po trzech tygodniach szkoda jej bylo cyckow, fakt spore i jedrne miala co nie zdarza sie czesto
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
OMG! spoznilam sie na piatkowa impre??
zaczelam nadrabiac forum o 20 a jest prawie 22...
Ania G- jam ci Tereska i jak propozycja aktualna to przytule sie do twoich staszkow, bo mi sie przydadza
Dorbie- co za historia...zalamka...wspolczuje bardzo
Reni- podoba mi sie karcerek a jak juz w nim siedzi Bozia i Pusur to moge tez dolaczyc ...zawsze lepiej sie siedzi w milym towarzystwie
Bozia- ja mam irygator i bardzo sobie chwale, po umyciu zabkow go stosuje i zawsze jeszcze kg zarcia wypadnie z przestrzeni miedzyzebowych...mniej osadu sie zbiera, masaz dziasel tez zdrowy, wiec ja polecam...poza tym on ma 4 glowice, czyli jeden wydatek a 4 osoby moga korzystac,pozatym to ja mam jednego mleczaka , ktory mi sie rusza i czesto pod dzislem robi sie stan zapalny od resztek pokarmu - bez irygatora bylabym na paracetamolu a tak 1 irygacja i wszystko przechodzi.
Sabcia -ciesze sie razem z toba
Kapta- walnij porzadna lufe
Inesska- brak mi slow...
malgos741, ania.g, Mega, Bliska 77, Pusurek, moremi, dorbie, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mi cycków nie szkoda ale jak to Mysza pisała "i z pustego Salomon nie naleje"
Mega lubi tę wiadomość