35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJest jeden pecherzyk w jamie macicy. WszWszystko wyogląda bardzo ładnie
kolejna wizyta 5.12
moremi, EwaT, Bliska 77, kapturnica, ania.g, Pusurek, malgos741, anna maria, caffe, iwcia77, KaRa, gosia7122, Mega, Bursztyn, Iwone, paszczakin, dorbie, Bozia3, Simba, kkisia, SolarPolar, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Moremi.
Bliska 77 wrote:krurcze a kiedy ta operacja? i co jest nieunikniona?
Za dwa tygodnie. Zdaniem lekarzy tak będzie lepiej. Bo jak nic się nie zrobi, to może dojść do uszkodzenia nerki. Konsultowaliśmy się z różnymi. Ostatnim razem po dwóch dniach mała doszła do siebie i nawet żadnych blizn nie ma. Dwa maleńkie punkciki widać, jak ktoś się uprze. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Chociaż się boję oczywiście.
moremi, Bliska 77, kapturnica, caffe, Mega, paszczakin, gosia7122, Sabina, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wszystkie nie. Tylko kilka się stosuje.
moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dzięki Moremi.
Za dwa tygodnie. Zdaniem lekarzy tak będzie lepiej. Bo jak nic się nie zrobi, to może dojść do uszkodzenia nerki. Konsultowaliśmy się z różnymi. Ostatnim razem po dwóch dniach mała doszła do siebie i nawet żadnych blizn nie ma. Dwa maleńkie punkciki widać, jak ktoś się uprze. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Chociaż się boję oczywiście.moremi, caffe, Alis, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jest jeden pecherzyk w jamie macicy. WszWszystko wyogląda bardzo ładnie
kolejna wizyta 5.12
moremi, Bliska 77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:kurcze, wypiłam pół lampki mojego wina- ból głowy gigant
dzięki dziewczyny za rady idę spać!
o kurczę przypomniałam sobie o Sabinie!
może jeszcze zajrzę bo nie wytrzymam
edit. mój maz mnie wygonił do łóżka i zaoferował się , ze sam posprząta górę talerzy w kuchni i dziecia zagoni do spania
Pusur, może jast dzisiaj jakiś dzień dobroci dla kobiet? -
kapturnica wrote:To moze byc interesujace..Jest taka nisza erotyczna wktorej dosatysfakcji obojga partnetrow stosuje sie wiazanie...Takie dosc ciasno ..Takze wiesz..Zawsze mozna sie czegos nowego nauczyc...ihhiihhii
kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabinka super wiesci
Alis mocno ściskam i zdrówka życzęBliska 77, Alis, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Cudnie, to teraz aby reszta ciąży przebiegła nudno i wzorcowo wypijam kolejną lampkę wytrawnego za Was
moremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
a po kiego grzyba???
nigdy bym nie zostawiła odkręconego zaworu wody pod moja nieobecność
3 sytuacje: u moich rodziców poszła uszczelka lało się, u mnie wylazła rura odpływu lało się, zapchał się filtr lało się
to nauczyło mnie, że pralka jest włączona tylko kiedy ja jestem w domu
ja nawet jak muszę na chwilę wyjść to czekam aż spuści wodę i ją stopuję
wracam odpalam dalej
macduska wrote:Bursztyn , w pralce dobrze jest jak ma opóźnienie startu, tzn. włączsz teraz a zaczyna prac za 1,2,3 ....godziny.Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a po kiego grzyba???
3 sytuacje: u moich rodziców poszła uszczelka lało się, u mnie wylazła rura odpływu lało się, zapchał się filtr lało się
wracam odpalam dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:42
iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a po kiego grzyba???
wracam odpalam dalejiwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kapta, bądź grzeczna, bo jak Pani wróci, to znowu Cię do higienistki wyśle za naśmiewanie się z koleżanki. A my z @ Ci jeszcze kocówę zrobimy.
Iwcia nadchodziAlis też jest
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość