35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Czy któraś z oczekujących na potomstwo ma rozmiar "tereski" bo ma dwa staniki do karmienia B 80 do oddania.
ania.g lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Tak Teresa to ja ale nie oczekującam....
Z tych brzuchatych to Iwcia jest Tereskaania.g, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
normalnie wyszłam z siebie i ja wyprosiłam..
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?
napisz list do gwiazdora od Tupka i daj babci z zyczeniem o:
http://pl.dawanda.com/product/63973511-T-shirt-12-18M-80-86-Moja-mama-z-blekitem
(z tego sklepo co moremi linkowala )
moremi, macduska, Bliska 77, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak tak! Sa swieczki i piana! Jeszcze by sie jakies winko przydalo, ale nie badzmy pazerni. Mmmm, bosko. Czyli jednak istnieja piatkowe wieczory inne niz z dzieckiem z cyckiem na wierzchu.
ania.g, moremi, malgos741, Bliska 77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze, wypiłam pół lampki mojego wina- ból głowy gigant
dzięki dziewczyny za rady idę spać!
o kurczę przypomniałam sobie o Sabinie!
może jeszcze zajrzę bo nie wytrzymam
edit. mój maz mnie wygonił do łóżka i zaoferował się , ze sam posprząta górę talerzy w kuchni i dziecia zagoni do spania
Pusur, może jast dzisiaj jakiś dzień dobroci dla kobiet?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:05
moremi, malgos741, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Piczka piczka ale jak mozna bylo kiedys szmatki z okazji @ - to podwojna masakra. Oczy mi sie kleja a czekam az zmywarkA zakoncZy cykl.
27 dc powiadasz. Z hormonow zenskich to tylko pozostaje prolaktyna ( polecam z obciazeniem), Dhea- so4, vit d, testosteron tez mozna jesli nie robilas jeszcze.Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Polar ale to nie ja mam robic hormony..Oj bidulo tys naprawde ujebana dzis strasznie,....
Iwcia nadchodziAlis też jest
Sabina, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Moremi, swietne te ciuszki
Violka tez jest tereska i zaciazona odniedawna, moze dla niej
Dorbie, przykro mi, mam nadzieje ze sparaw zakonczy sie wzglednie dobrze
Dziewczynki, dziekuje za pralkowe porady, wezme je pod uwagemacduska, ania.g, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapta, bądź grzeczna, bo jak Pani wróci, to znowu Cię do higienistki wyśle za naśmiewanie się z koleżanki. A my z @ Ci jeszcze kocówę zrobimy.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kapta, bądź grzeczna, bo jak Pani wróci, to znowu Cię do higienistki wyśle za naśmiewanie się z koleżanki. A my z @ Ci jeszcze kocówę zrobimy.
Bliska 77, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie wg mnie to mieliście szczęście. Pal licho samochód i pieniędze. Mogli wejsc na górę... qrwa ja bym chyba teraz założyła pancerne drzwi, okna i ochronę pod drzwiami. A i płot na prąd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:15
kapturnica, moremi, malgos741, macduska, Bliska 77, caffe, iwcia77, Mega, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość