35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:to ja mam chyba podobny.. i zeby tez stloczone, mam wszytkie osemki..
tego mojego chyba juz nie sprzedaja, bo mam go kilka dobrych lat, przynajmniej 5, ale to byl ten:
http://www.outletrtvagd.pl/product-pol-2448-Szczoteczka-z-irygatorem-BRAUN-Oral-B-Professional-Care-8500-OxyJet-Center.html
jest rewelacja.. nitki moga mu zeby czyscic
paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Kapta, Ty się nie wysmiewuj z koleżanki, bo nast tu więcej ze świeżą @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:48
Mega, SolarPolar, malgos741, macduska, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Uwazaj bo sie zarazisz
malgos741 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Samochód był ubezpeiczony, był w leasingu z wkladem własnym 45%. Mam nadzieje, ze go odzyskamy, bo mamy to ubezp GAP. Zapłaciliśmy dopiero 5 rat z 48.
Najgorsze są te myśli, że ktoś chodził po naszym domu w nocy, a my spaliśmy, zaburzone poczucie bezpieczeństwa, dzieci się boją. Rozwiercili zamek w drzwiach balkonowych i weszli do domu. Ukradli moją torebke, gdzie mialałam wszystko, wszystkie karty, dokumenty wszystkie - samochodu, dowod osobisty, prawo jazdy, moją pieczatkę, kilka recept, kluczyki do szafki w pracy, klucze od domu, klucze od lokatorów w mieszkaniu, pilot do bramy garazowej. Masakra po prostu. Zamki powymienialismy,ale dorobienie wszystkich dokumentow...i czekanie na pieniadze z ubezp i wybor nastepnego samochodu. Ten był super, taki wymarzony...
Czy kupiłybyście taki sam? tylko np inny kolor? Czy nie balybyscie sie, ze to np pechowy? Ten był odebrany 13.06 w piatek)))Pechowy?
Koleżanka mi dziś powiedziała na naszego pecha - 3 tyg temu mąz skręcił kolano i topoważnie do operacji, teraz ukradli samochod, 2 mce temu Hubi miał wybity kciuk. Tyle nieszczęść, to potem musi przyjść wielkie szczęscie. Mój mąz na to, ze wie jakie
dorbi- trzymam kciuki za to szczescie! musi byc!
a samochodu nie wzielabym takiego samego, zle by mi sie kojarzyl.. za mlodu rozpieprzylam rodzicom totalnie nowy samochod. Po wypadku, auto bylo kulka, a mi sie nic a nic nie stalo, co bardzo dobrze swiadczy o samochodzie. Ale tej marki juz bym nie kupila, mimo, ze to kompletnie nie byla wina auta- opona pękła przecieta na drodze szybkiego ruchu.moremi, dorbie, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziecko moje lezy i gada. Auaaaua i aeeuellle na caly glos. Dogorywam. Ale przyszedl chlop i powiedzial, ze polezy z gadula, a mi zrobi kapiel. Pewnie beda swieczki i piana. Dam cynk z wanny.
moremi, ania.g, EwaT, malgos741, Mega, macduska, Sabina, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Czy któraś z oczekujących na potomstwo ma rozmiar "tereski" bo ma dwa staniki do karmienia B 80 do oddania.
ania.g, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Polar napisala 27my..Czyzby chusteczki otarly nie tylko piczke
ihhihih
27 dc powiadasz. Z hormonow zenskich to tylko pozostaje prolaktyna ( polecam z obciazeniem), Dhea- so4, vit d, testosteron tez mozna jesli nie robilas jeszcze.moremi, Mega, macduska, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Czy któraś z oczekujących na potomstwo ma rozmiar "tereski" bo ma dwa staniki do karmienia B 80 do oddania.
ania.g lubi tę wiadomość