35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:poczytałam o tej chorobie Haschimoto, wczoraj w Pytaniu na Sniadanie też o tym mówili, zrobiłam jakiś test objawów w necie
i wyszło, że mam
wiem, wiem tylko lekarz stwierdza,
jutro robię badania a za 2 tygodnie do endokrynologa
i tu pytanie do ekspertek w temacie:
czy może zrobić jakieś hormony płciowe od razu ?ania.g, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
normalnie wyszłam z siebie i ja wyprosiłam..
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?EwaT, malgos741, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No co?
Wszystkie gadaja o picie, robią sobie driny albo otwierają wina, to i mi sie się zachciało
Wiesz jak jest, jak nie można to sie właśnie chce, normalnie jak z seksem
Jutro mąż idzie na badanie, więc nie będę go wkurzaćania.g, malgos741, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?Sabina, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?Bliska 77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ty jesteś normalna ona też, tylko też się boi o niego
to trudne dla was wszystkich
Moja matka potrafi mnie profesjonalnie wkurzyć, ma talent kobietaBliska 77, EwaT, malgos741, gosia7122, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?caffe, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dorbie następną kup multiple .. nie ruszą
współczuję .. mi ukradli tylko rower i było mi kurwa przykro a gdzie autoPodobno ich nie kradną. Zaczęli?
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Znalazłam oryginalne ciuszki ciążowe
http://pl.dawanda.com/moda-ciazowa/moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur - pisałaś o szczoteczce z irygatorem - napisz coś więcej = czy się sprawdza? Chcę sobie taką kupić - bo mam wąsko między zębami i mnie nitka wkurwia...używam takich szczoteczek miniaturowych jak dawniej do butelek...,ale taki irygator - gdyby działał porządnie - byłby chyba lepszy..
Mega, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?EwaT lubi tę wiadomość