35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak SolarPolar ogarnie swoja paczkę chusteczek, to zrobi wykład. Ewentualnie zajrzyj do wątku badania na 35+macduska wrote:poczytałam o tej chorobie Haschimoto, wczoraj w Pytaniu na Sniadanie też o tym mówili, zrobiłam jakiś test objawów w necie
i wyszło, że mam
wiem, wiem tylko lekarz stwierdza,
jutro robię badania a za 2 tygodnie do endokrynologa
i tu pytanie do ekspertek w temacie:
czy może zrobić jakieś hormony płciowe od razu ?
ania.g, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wpierdolila sie bez pukania???-znaczy mialas pelne prawo wyprosic....EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
normalnie wyszłam z siebie i ja wyprosiłam..
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?
EwaT, malgos741, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ja nie pijęSabina wrote:No co?
Wszystkie gadaja o picie, robią sobie driny albo otwierają wina, to i mi sie się zachciało 
Wiesz jak jest, jak nie można to sie właśnie chce, normalnie jak z seksem

Jutro mąż idzie na badanie, więc nie będę go wkurzać
ania.g, malgos741, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jesteś jak najbardziej normalna a matka się wpierdala.EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
Sabina, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
dobrze zrobiłaśEwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
Bliska 77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFakt, choć babcie czasem przesadzają i uważają, że tylko one potrafią się zająć dzieckiem jak należy.macduska wrote:ty jesteś normalna ona też, tylko też się boi o niego
to trudne dla was wszystkich
Moja matka potrafi mnie profesjonalnie wkurzyć, ma talent kobieta
Bliska 77, EwaT, malgos741, gosia7122, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobze zrobiłaś. Moja teściowa tez zadaje milion pytań, np a co tam do ciebie przyszło? A jakie badania robiłaś i po co? A już rozpierdala mnie 15 minutowy wykład na jakis temat i zdanie no ale zrobisz jak uważasz! Zawsze wtedy odpowiadam: tak, dokładnie, zrobię tak jak uważam...EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
caffe, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwszy skradziony w tym roku Citroen w województwie pomorskimReni wrote:Dorbie następną kup multiple .. nie ruszą
współczuję .. mi ukradli tylko rower i było mi kurwa przykro a gdzie auto
Podobno ich nie kradną. Zaczęli?
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Piękne.... Chce...moremi wrote:Znalazłam oryginalne ciuszki ciążowe
http://pl.dawanda.com/moda-ciazowa/
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez z tych, co zeby maja stloczone. Mam taki mini kombajn, szczoteczka po lewej, irygator po prawej. Czesto czyszcze nitka, a potem jeszcze irygatorem i masa szitu jest jeszcze wyplukiwana. Bylam sceptyczna, ale sobie go bardzo chwale. Podesle linka, jak sie uwolnie od ssaka. Bo ja z lozka pisze, no bo kuzwa skad by w piatkowy wieczor...Bozia3 wrote:Pusur - pisałaś o szczoteczce z irygatorem - napisz coś więcej = czy się sprawdza? Chcę sobie taką kupić - bo mam wąsko między zębami i mnie nitka wkurwia...używam takich szczoteczek miniaturowych jak dawniej do butelek...,ale taki irygator - gdyby działał porządnie - byłby chyba lepszy..
Mega, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySie wpierdala.EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
EwaT lubi tę wiadomość