35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dobze zrobiłaś. Moja teściowa tez zadaje milion pytań, np a co tam do ciebie przyszło? A jakie badania robiłaś i po co? A już rozpierdala mnie 15 minutowy wykład na jakis temat i zdanie no ale zrobisz jak uważasz! Zawsze wtedy odpowiadam: tak, dokładnie, zrobię tak jak uważam...
Mega, EwaT lubią tę wiadomość
-
Kapta kurwa mac skope ci to chude pomarszczone dupsko zaraz jak nie przestaniesz! Spiryt wypij bo słabszy alko nie działa
macduska, moremi, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Fakt, choć babcie czasem przesadzają i uważają, że tylko one potrafią się zająć dzieckiem jak należy.
Moja matka potrafi mnie profesjonalnie wkurzyć, ma talent kobieta
oj moja też mnie wkurza maksymalnie czasami,
chodzi o to, ze podczas choroby dziecka najbardziej odczuwa się bezradność,
kazdy chce pomóc i czasami w tej nadgorliwości przesadza,
z kolei my matki takie porady odbieramy często jako brak wiary w nasze kompetencje
i konflikt gotowy
EwaT, Mega, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez z tych, co zeby maja stloczone. Mam taki mini kombajn, szczoteczka po lewej, irygator po prawej. Czesto czyszcze nitka, a potem jeszcze irygatorem i masa szitu jest jeszcze wyplukiwana. Bylam sceptyczna, ale sobie go bardzo chwale. Podesle linka, jak sie uwolnie od ssaka. Bo ja z lozka pisze, no bo kuzwa skad by w piatkowy wieczor...
to ja mam chyba podobny.. i zeby tez stloczone, mam wszytkie osemki..
tego mojego chyba juz nie sprzedaja, bo mam go kilka dobrych lat, przynajmniej 5, ale to byl ten:
http://www.outletrtvagd.pl/product-pol-2448-Szczoteczka-z-irygatorem-BRAUN-Oral-B-Professional-Care-8500-OxyJet-Center.html
jest rewelacja.. nitki moga mu zeby czyscicdorbie, Pusurek, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Biedaku...
ale może prokurator i sad znalazłby jakieś okoliczności łagodzące? W styczniu bedzie 11 lat jak sie tak mecze...
kapturnica, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mcduska przypomnij mi jutro temat badan to ulozymy jakis plan badan. Ja padam, poduszka
przykleja mi sie do polika, cipka otaRta przez pol paczki chusteczek.
oki
z tym ze jutro jadę do labu robić Tsh i reszte tarczycowych
mam 27 dc
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:oj moja też mnie wkurza maksymalnie czasami,
chodzi o to, ze podczas choroby dziecka najbardziej odczuwa się bezradność,
kazdy chce pomóc i czasami w tej nadgorliwości przesadza,
z kolei my matki takie porady odbieramy często jako brak wiary w nasze kompetencje
i konflikt gotowy
Wszystko to kwestia podejścia i komunikacji.kapturnica, EwaT, moremi, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamochód był ubezpeiczony, był w leasingu z wkladem własnym 45%. Mam nadzieje, ze go odzyskamy, bo mamy to ubezp GAP. Zapłaciliśmy dopiero 5 rat z 48.
Najgorsze są te myśli, że ktoś chodził po naszym domu w nocy, a my spaliśmy, zaburzone poczucie bezpieczeństwa, dzieci się boją. Rozwiercili zamek w drzwiach balkonowych i weszli do domu. Ukradli moją torebke, gdzie mialałam wszystko, wszystkie karty, dokumenty wszystkie - samochodu, dowod osobisty, prawo jazdy, moją pieczatkę, kilka recept, kluczyki do szafki w pracy, klucze od domu, klucze od lokatorów w mieszkaniu, pilot do bramy garazowej. Masakra po prostu. Zamki powymienialismy,ale dorobienie wszystkich dokumentow...i czekanie na pieniadze z ubezp i wybor nastepnego samochodu. Ten był super, taki wymarzony...
Czy kupiłybyście taki sam? tylko np inny kolor? Czy nie balybyscie sie, ze to np pechowy? Ten był odebrany 13.06 w piatek)))Pechowy?
Koleżanka mi dziś powiedziała na naszego pecha - 3 tyg temu mąz skręcił kolano i topoważnie do operacji, teraz ukradli samochod, 2 mce temu Hubi miał wybity kciuk. Tyle nieszczęść, to potem musi przyjść wielkie szczęscie. Mój mąz na to, ze wie jakiemalgos741, EwaT, moremi, paszczakin, Pusurek, Sabina, Iwone, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:zazdraszczam....
Ja już wiem co sobie zamówię na prezent gwiazdowy - czteropak piwa 0 procent. Ale bym się napiła, poczuła bąbelki na języku i tą goryczkę...
Sabinka, jak znajdziesz piwo 0%, ktore smakuje jak piwo a nie siki i nie jest napchane cukrem (slodkie piwo, tfuu), to sie podziel wiedza, zamowie sobie tez na swieta.. bo u nas, w kraju piwem plynacym - nie ma..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:46
malgos741, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mam chyba depresje..Wlasnie patrze na....ROLNIK SZUKA ŻONY!!! Ratunku!!!!
padłam...
malgos741, macduska, kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Znalazłam oryginalne ciuszki ciążowe
http://pl.dawanda.com/moda-ciazowa/
fajne.. spodnice troche jak desigual, ktory mniej krzyczace ciuchy ma super..moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość