35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak szybko chcica na piwo? Sabina!
Wszystkie gadaja o picie, robią sobie driny albo otwierają wina, to i mi sie się zachciało
Wiesz jak jest, jak nie można to sie właśnie chce, normalnie jak z seksemMega, kkisia, ania.g, malgos741, caffe, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czy ktos mi pomoze z ta pralka?
Wez taka, ktora ma duzo obrotow wirowania. Nie wiem jak czesto robicie pranie, we 2 to pewnie nie za czesto, ale jak bedzie Natanek, to nastaw sie na pranie przynajmniej raz dziennie. Wiec A++ pozadane.
Dziekuje za uwage.Sabina, kapturnica, Bozia3, macduska, moremi, peppapig, caffe, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A moglo byc juz nawet5 do 0 ale lewy sprdolil 2razy sprawe
oj wiesz,
jakby wilk nie srał to by był za siódmą górą...
trza sie cieszyć tym co jest, a po rykach mojego małżonka wnioskuję że jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:46
Mega, Sabina, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Małgoś, a jak Ty się czujesz?
Mega, macduska, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusur - pisałaś o szczoteczce z irygatorem - napisz coś więcej = czy się sprawdza? Chcę sobie taką kupić - bo mam wąsko między zębami i mnie nitka wkurwia...używam takich szczoteczek miniaturowych jak dawniej do butelek...,ale taki irygator - gdyby działał porządnie - byłby chyba lepszy..
-
Sabina wrote:No co?
Wszystkie gadaja o picie, robią sobie driny albo otwierają wina, to i mi sie się zachciało
Wiesz jak jest, jak nie można to sie właśnie chce, normalnie jak z seksemTrzeba nadrobić straty w organizmie po tylu miechach
Niestety z seksu na razie nici
kiedy w cholerę skończy się ten połóg? No skręca mnie już! W życiu nie trwał tak długo. SKS normalnie...
malgos741, Mega, Sabina, moremi, caffe, Bliska 77, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypoczytałam o tej chorobie Haschimoto, wczoraj w Pytaniu na Sniadanie też o tym mówili, zrobiłam jakiś test objawów w necie
i wyszło, że mam
wiem, wiem tylko lekarz stwierdza,
jutro robię badania a za 2 tygodnie do endokrynologa
i tu pytanie do ekspertek w temacie:
czy może zrobić jakieś hormony płciowe od razu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:54
-
dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
normalnie wyszłam z siebie i ja wyprosiłam..
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?Sabina, malgos741, moremi, caffe, Bliska 77, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
dziecko mi ryczy a matka wchodzi do mieszkania jak do siebie dlaczego on tak długo ryczy? i zebym go jej pokazała bo moze jest siny? znaczy ja tego kurwa nie zauwazam i ona musi sprawdzic tak? i go ratować?
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?moremi, EwaT lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?
daj jej miotłę niech gdzieś polecimoremi, EwaT, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny, normalnie kurwa nie wyrabiam
nienormalna jestem? czy ona sie wpierdala?
ty jesteś normalna ona też, tylko też się boi o niego
to trudne dla was wszystkichiwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:poczytałam o tej chorobie Haschimoto, wczoraj w Pytaniu na Sniadanie też o tym mówili, zrobiłam jakiś test objawów w necie
i wyszło, że mam
wiem, wiem tylko lekarz stwierdza,
jutro robię badania a za 2 tygodnie do endokrynologa
i tu pytanie do ekspertek w temacie:
czy może zrobić jakieś hormony płciowe od razu ?macduska lubi tę wiadomość