35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwam78 wrote:Ja też nie raz byłam rozczarowana ale cóż muszę więcej optymizmu do życia wprowadzić.
moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Teraz święta więc głowa zajęta będzie potem nowy rok i laparoskopia.
musi być!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobranoc
Przez godzinę gadalam z ciezarna bratowapadam na pysk. Pa
Późno masz ta wizytę następna...bo serduszka jeszcze nie słyszałaś?Sabina lubi tę wiadomość
-
iwam78 wrote:nie ma to jak grupa wsparcia raczej loża szyderców. Nie było tematu dobrej nocki.
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:nie ma to jak grupa wsparcia raczej loża szyderców. Nie było tematu dobrej nocki.
najwyrazniej palec Boży nie chce żebys zaszła i musisz sie z tym pogodzić bo tak jest na górze zapisane
trudno,zapomnijMega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Dzięki iwcia 77 i Mega za zainteresowanie i miłe słowa. Powodzonka życzę.
a Ewka to wbrew pozorom naprawdę równa babka
moremi, iwcia77, EwaT, kkisia, ania.g, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Gdybyś poczytała wstecz ten wątek, to wiedziałabyś jakie tragedie spotkały niektóre dziewczyny. Czy się załamały? Chcesz płakać w poduszkę, to żadna grupa wsparcia Ci nie pomoże.Mega, EwaT, iwcia77, Simba, kkisia, ania.g, Sabina, kapturnica, gretka, Pusurek, caffe, Niuta, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwam78 wrote:Dzięki iwcia 77 i Mega za zainteresowanie i miłe słowa. Powodzonka życzę.
trzymaj sie, dodam tylko, ze jak zaczelam pisac na forum to tez nie raz dostalam sie pod loze szydercow
i lincz - jakos zyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 23:37
Mega, EwaT, moremi, Simba, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:powodzenia to ja tobie zycze
trzymaj sie, dodam tylko, ze jak zaczelam pisac na forum to tez nie raz dostalam sie pod do loze szydercow
i lincz - jakos zyje
iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość