35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Bursztyn dojebałas do pieca tym avatarem
no teraz to juz musi być Natanek w drodze!
u mnie chilijskie wytrawne i zastanawiam sie co zrobić na kolacje do tegokapturnica, moremi, iwcia77, macduska, Simba, EwaT lubią tę wiadomość
-
Moj chyba czyta nasze forum, albo któraś do niego dzwoniła, bo pierwsze jak wszedł do domu to powiedział że będzie malował. Podobno jak zje obiadokolację to się bierze za robotę
moremi, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, macduska, Simba, Sabina, malgos741, peppapig, Mega, Bozia3, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:genialne! dzieki
chyba sobie zamowie
A tutaj jakbyś wybrała fotkę z dolnego lewego rogu, to masz i na chłopca i dziewczynkę
http://7freuds.com/wp-content/uploads/2011/07/warhol20freud1.jpgBursztyn lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Burszta- Zygmunt to dzentelmen...no pasowal do ciebie, zamiana na Rysia byla wielkim bledem...ale widze ze sie nawracasz
i mial zawsze czyste raczki
iwcia77, moremi, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Za wolno dzisiaj piszę. Tam dodałam jeszcze link na po porodzie.
A tutaj jakbyś wybrała fotkę z dolnego lewego rogu, to masz i na chłopca i dziewczynkę
http://7freuds.com/wp-content/uploads/2011/07/warhol20freud1.jpgrewelacja
Dzieki
teraz tylko trza' miec okazje zerby wrzucicmoremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale przeciez to ks. Natanek!
nie zadowole wszystkichBursztyn, macduska, moremi, iwcia77, malgos741, Reni, Mega, Bozia3, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Moj chyba czyta nasze forum, albo któraś do niego dzwoniła, bo pierwsze jak wszedł do domu to powiedział że będzie malował. Podobno jak zje obiadokolację to się bierze za robotę
a widzisz, widzisz???
zawsze jest nadziejaIwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:O zesz ja pierdole! Burszta skąd Ty wytzasnelas takie foto w avatarze? Co to za seria? Najpierw Elfik, potem Kapta a teraz Ty...
moremi, iwcia77, macduska, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość