35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Poczekaj, zobaczysz jak bedzie dalej. Czesto jest tak, ze skora ( wlosy ) reaguja tak na cos nowego, ale potem sie przyzwyczaja i nie jest juz tak fajnie.
Ja dosc czesto zmieniam kremy, z Vichy na AA ( polecam goraco: AA 40+, Multi regenracja na dzien i na noc ) i na inne, a potem od poczatku.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:to ja zlosliwa bede i urok rzuce i pozaklinam was...abyscie wszystkie zaciazyly cobym nie musiala sama o suchym pysku siedziec w sobote wieczor
jakies woodoo by sie przydalo ...
mnie zaklinij mnie !!!!
tu jestem !!!!!iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusur, superowe zdjęcie
fajowskie już dawno miałam napisac, ale ta pamięc
ja mam fotografie swoich synów w takiej pozycji, w takim samym stroju i takim samym mniej więcej wieku - mozna ich odróżnić jedynie po kanapie (młodszy ma zdjecie na nowej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 20:11
Pusurek, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kurde siem zdenerwowala na serio...
moja kuzynka wrozy z kamieni- reiki ( reikow?)
wlasnie oznajmila mi ze urodze przed terminem...2 tygodnie
oj tam oj tam
to tak jak z tym
jak na świętego Hieronima jest śnieg, albo go ni ma
to w połowie listopada, albo pada albo nie pada...
nie ma się czym przejmowaćiwcia77, Bursztyn, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to moze terapia malzenska?
I Bursztynku proszę poradź mi co robić,czuje się niedoceniona, niedopieszczona..?! Mój chłop zaniedbuje nasze życie emocjonalne,a raczej moje..ostatnio mnie nie przytula,powiedział że mnie kocha w dniu kiedy poronilam czyli w marcu.. Chyba obawiam się, że coś się pieprzy! Próbowałam się obrażać, nic nie dało,nie spałam z nim,ostatnio napisałam mu list normalnie że czuje się niekochana,fizycznie i psychicznie to kazał sobie kupić viagrę...normalnie się pochlastam! Dodam,że kocham mojego męża który też mnie kocha..ale tą rutyna,nuda,zaniedbywanie,olewanie... Bursztynku Ty pewnie wiesz jak ratować póki nie jest za późno.. -
iwcia77 wrote:to ja zlosliwa bede i urok rzuce i pozaklinam was...abyscie wszystkie zaciazyly cobym nie musiala sama o suchym pysku siedziec w sobote wieczor
jakies woodoo by sie przydalo ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 20:16
iwcia77, peppapig, EwaT, moremi, macduska, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:oj tam oj tam
to tak jak z tym
jak na świętego Hieronima jest śnieg, albo go ni ma
to w połowie listopada, albo pada albo nie pada...
nie ma się czym przejmowaćze to jakies woodoo
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurna ja tak z doskoku ostatnio szlak.. nadążyć nie mogę, poza tym postanowiłam wrócić do biegania bo się zaniedbałam trochę, lezę pije czerwone wino i wpieprzam orzechy..czasami czekoladę i dupa rośnie..
Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Oo czytam i czytam i patrzę czy to do mnie zapytanie bo ja się już nad tym właśnie zastanawiam..
I Bursztynku proszę poradź mi co robić,czuje się niedoceniona, niedopieszczona..?! Mój chłop zaniedbuje nasze życie emocjonalne,a raczej moje..ostatnio mnie nie przytula,powiedział że mnie kocha w dniu kiedy poronilam czyli w marcu.. Chyba obawiam się, że coś się pieprzy! Próbowałam się obrażać, nic nie dało,nie spałam z nim,ostatnio napisałam mu list normalnie że czuje się niekochana,fizycznie i psychicznie to kazał sobie kupić viagrę...normalnie się pochlastam! Dodam,że kocham mojego męża który też mnie kocha..ale tą rutyna,nuda,zaniedbywanie,olewanie... Bursztynku Ty pewnie wiesz jak ratować póki nie jest za późno..
jedyne co moge zasugerowac to udac sie do psychoterapeuty zajmujacego sie terapia par
z tego co kiedys pisalas wynikalo ze on nie bardzo chce miec dziecko, byc moze tutaj lezy problem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ewa, ja czesto z tych drozszych zagrancznych przerzucam sie z wielkim pozytywem na nasze polskie, chodzi glownie o kremy i balsamy (u mnke rzadzi ziaja) a szampon jedyny niezastapiony to rmiankowy polleny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 20:29
EwaT, moremi lubią tę wiadomość