35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aha chce wam oznajmic ze od poniedzialku mam Alojza w domu, wiec nie dopusci mnie czesto do neta
i poprosze sekretarzy o streszczenia na bierzaco
tematow poruszanych na lekcjach
dziekuje
EwaT, Pusurek, moremi, Iwone, ania.g, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Chyba Ci odpisała
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
jak dla mnie -rewelka w śmiesznej cenie!macduska, iwcia77, malgos741, moremi, Pusurek, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje dziecko starsze przyszło do domu zmienić kurtkę i wziąć rękawice bo mu zimno
wniosek nr 1:
mam zadziwiająco rozsadne dziecko ( przynajmniej w kwestii ubioru)
wniosek nr 2:
idzie zima bata ni ma
EwaT, iwcia77, malgos741, moremi, Iwone, ania.g, Sabina, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
jak dla mnie -rewelka w śmiesznej cenie!
zgodnie z zasadą :
cudze chwalimy swoje też znamy
Ziaja też ma niezłe niektóreiwcia77, moremi, Iwone, EwaT lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
jak dla mnie -rewelka w śmiesznej cenie!macduska, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
jak dla mnie -rewelka w śmiesznej cenie!chyba za dobry był.
Mnie się żadne kremy nie nadają na długo.iwcia77, macduska, Bursztyn, moremi, EwaT, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
jak dla mnie -rewelka w śmiesznej cenie!
Ja dosc czesto zmieniam kremy, z Vichy na AA ( polecam goraco: AA 40+, Multi regenracja na dzien i na noc ) i na inne, a potem od poczatku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 20:06
iwcia77, macduska, Iwone, Bursztyn, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:nie marudź wszystkie tu by tak chciały
jakies woodoo by sie przydalo ...
macduska, Iwone, kapturnica, ania.g, Bursztyn, moremi, Mega, kkisia, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość