35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aha chce wam oznajmic ze od poniedzialku mam Alojza w domu, wiec nie dopusci mnie czesto do neta
i poprosze sekretarzy o streszczenia na bierzaco
tematow poruszanych na lekcjach
dziekuje
EwaT, Pusurek, moremi, Iwone, ania.g, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
jeszcze jej coś wysłałammoremi wrote:Chyba Ci odpisała

iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
jak dla mnie -rewelka w śmiesznej cenie!
macduska, iwcia77, malgos741, moremi, Pusurek, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje dziecko starsze przyszło do domu zmienić kurtkę i wziąć rękawice bo mu zimno

wniosek nr 1:
mam zadziwiająco rozsadne dziecko ( przynajmniej w kwestii ubioru)
wniosek nr 2:
idzie zima bata ni ma
EwaT, iwcia77, malgos741, moremi, Iwone, ania.g, Sabina, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
zgodnie z zasadą :
cudze chwalimy swoje też znamy
Ziaja też ma niezłe niektóre
iwcia77, moremi, Iwone, EwaT lubią tę wiadomość
-
ja juz dawno jestem fanka polskich kremow, tanie i fajne, mi sie wiele sprawdzilo , jak bylam teraz w sierpniu to uzywalam wlasnie celieEwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
macduska, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bo takie sa najlepsze. Ja kiedyś przypadkowo odkryłam taki za 4,50 i zużyłam ze 2 opakowania i wycofali z produkcjiEwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
chyba za dobry był.
Mnie się żadne kremy nie nadają na długo.
iwcia77, macduska, Bursztyn, moremi, EwaT, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczekaj, zobaczysz jak bedzie dalej. Czesto jest tak, ze skora ( wlosy ) reaguja tak na cos nowego, ale potem sie przyzwyczaja i nie jest juz tak fajnie.EwaT wrote:wiecie co, chyba stane się miłosniczką polskich kosmetyków, dziś rano miałam taka gładką twarz bez żadnych czerwonych plamek a nałożyłam zwykły krem nagietkowy Malwa który własnie zakupiłam eksperymentalnie wraz z Celią
Ja dosc czesto zmieniam kremy, z Vichy na AA ( polecam goraco: AA 40+, Multi regenracja na dzien i na noc ) i na inne, a potem od poczatku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 20:06
iwcia77, macduska, Iwone, Bursztyn, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
to ja zlosliwa bede i urok rzuce i pozaklinam was...abyscie wszystkie zaciazyly cobym nie musiala sama o suchym pysku siedziec w sobote wieczormacduska wrote:nie marudź wszystkie tu by tak chciały

jakies woodoo by sie przydalo ...
macduska, Iwone, kapturnica, ania.g, Bursztyn, moremi, Mega, kkisia, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość