X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    trudno tutaj cokolwiek radzic on-line, tego sie przez neta nie da zalatwic
    jedyne co moge zasugerowac to udac sie do psychoterapeuty zajmujacego sie terapia par
    z tego co kiedys pisalas wynikalo ze on nie bardzo chce miec dziecko, byc moze tutaj lezy problem
    Bursztynku..ni ma szans aby moj chłop do psychologa poszedł..on do dentysty się boi iść..ja muszę zostać psychologiem, jakoś ratować co się da bo bardzo mi zależy..jemu też choć zachowuje się jak głąb...
    Może mi jakąś literaturę polecisz?
    A może też kupię te viagrę jak się będzie upierał..
    Co do dziecka to obawiam się że tu właśnie się zaczęło..

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn zacny avatar.. zacny!

Simba, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Marcel uroczy. I kolejny z dolkiem w brodzie. :-)

ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppka wspolczuje nie za przyjemnej sytuacji.....Ale chyba musisz wyruszyc z chlopem w jakies neutralne miejsce i porozmawiac z nim na spokojnie ..Byc moze rzeczywiscie problem w tym tkwi ze on nie chce dziecka ,kolejnego jak sie domyslam... Kurcze nie chce byc zwiastunem zlych kolei losu ale jesli on rzeczywiscie nie chce dziecka to myslisz ze dobrym rozwiazaniem jest uszczesliwianie go na cile czytaj -zachodzenie w ciaze ??Nie mowie tego zlosliwie czy zeby sprawic ci przykrosc..Po prostu jesli w tym momencie sa juz problemy ze sie oddalacie od siebie to co moze byc pozniej???
    Musisz z nim porozmawiac bo takie oddalanie sie od siebie nie wrozy dobrze <3

moremi, peppapig, Iwone, macduska, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni,foto kłiz widzialas? Jakies 9 stron temu? ;-)

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Reni,foto kłiz widzialas? Jakies 9 stron temu? ;-)
    Do naszej najchudszej modelki hły hły hly

Pusurek lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie Bursztyn ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ad7e5ba4944.jpg

kapturnica, moremi, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Niuta, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzałam w komórce ale nie wiem o co kaman

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppka wspolczuje nie za przyjemnej sytuacji.....Ale chyba musisz wyruszyc z chlopem w jakies neutralne miejsce i porozmawiac z nim na spokojnie ..Byc moze rzeczywiscie problem w tym tkwi ze on nie chce dziecka ,kolejnego jak sie domyslam... Kurcze nie chce byc zwiastunem zlych kolei losu ale jesli on rzeczywiscie nie chce dziecka to myslisz ze dobrym rozwiazaniem jest uszczesliwianie go na cile czytaj -zachodzenie w ciaze ??Nie mowie tego zlosliwie czy zeby sprawic ci przykrosc..Po prostu jesli w tym momencie sa juz problemy ze sie oddalacie od siebie to co moze byc pozniej???
    Musisz z nim porozmawiac bo takie oddalanie sie od siebie nie wrozy dobrze <3
    a co z jej chceniem? zrezygnować bo on nie chce? jego chcenie wazniejsze?

peppapig, caffe, Bliska 77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczęta,przekażę Marcelowi :)
    A dołek w brodzie ma po swoim tacie.

Pusurek, Reni, peppapig, macduska, caffe, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a co z jej chceniem? zrezygnować bo on nie chce? jego chcenie wazniejsze?
    Dlatego napisalam ze musi z nim porozmawiac.Nigdzie nie napisalam ,ze jego jest wazniejsze.Ale nigdy nie bedzie dobrze jesli tylko jedna strona postawi na swoim..A skoro chce z tym samym facetem byc dalej to musza wypracowac jakis kompromis..Nie da sie zyc normalnie na dluzsza mete gdy jedna ze stron stoi pod sciana..A posiadanie dziecka powinno wyjsc od obu stron nie tylko jednej...Inaczej sie wszystko w chuj posypie a byc moze ona zostanie sama ...Tego to napewno nie cche nawet za cene posiadania kolejnego dziecka bo napisala ,ze jej bardzo zalezy...

peppapig, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jaki kompromis można wypracować w związku z chciejstwem dziecka

że zrobią pół dziecka?

moremi, macduska, Pusurek, caffe, Bliska 77, Mega, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe jaki kompromis można wypracować w związku z chciejstwem dziecka

że zrobią pół dziecka?
    A moze taki ,ze jedna strona i druga strona usiadzie i porozmawia??Pozna argumenty za i przeciw i dojdzie wspolnie do porozumienia...Nie wiem jakimi kieruje sie powodami malz Peppki bo jesli to zwykle wygodnictwo to tego nie zrozumiem..Ale byc moze chlop boi sie ,ze nie udzwignie domowego budetu lub zwyczajnie boi sie ,ze nie podola kolejnym obowiazkom..Motywy sa rozne jakimi sie kieruja ludzie..
    Temat rzeka i mozna miec tysiace wywodow...

peppapig, moremi, macduska, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tego co pamiętam pepowy mąż leci w kulki juz od dawna
    już w zeszłym roku coś pepina narzekała, że on nie chce dziecka

peppapig, moremi, macduska, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide se murzynka upieke

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1943ec1b667.jpg

kapturnica, peppapig, moremi, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale z tego co pamiętam pepowy mąż leci w kulki juz od dawna
    już w zeszłym roku coś pepina narzekała, że on nie chce dziecka
    Renek nie znam sytuacji..Ale cos musi nim kierowac ,ze sie tak zachowuje i nie chce dziecka...I tak jak Burszta pisala przydala by sie im terapia bo czym dalej w las tym wiecej drzew i bedzie wiecej problemow...A oni sie beda coraz bardziej oddalac...

moremi, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dlatego napisalam ze musi z nim porozmawiac.Nigdzie nie napisalam ,ze jego jest wazniejsze.Ale nigdy nie bedzie dobrze jesli tylko jedna strona postawi na swoim..A skoro chce z tym samym facetem byc dalej to musza wypracowac jakis kompromis..Nie da sie zyc normalnie na dluzsza mete gdy jedna ze stron stoi pod sciana..A posiadanie dziecka powinno wyjsc od obu stron nie tylko jednej...Inaczej sie wszystko w chuj posypie a byc moze ona zostanie sama ...Tego to napewno nie cche nawet za cene posiadania kolejnego dziecka bo napisala ,ze jej bardzo zalezy...
    ok
    chociaz ja bym wolała kolejne dziecko zamiast faceta który robi łache żeby z nami byc, taki pizdolepek i tak sfiksuje predzej czy pozniej
    dawniej to były normalne chłopy, po 12 scie dzieci plus praca na roli i wszyscy szczęśliwi

peppapig, Iwone, caffe, Bursztyn, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki że podjełyscie temat,mamy problem..
    Musimy pogadać tak na poważnie, naprawdę nie wiem co robić..kocham mojego męża,ale wszystko się psuje...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ok
    chociaz ja bym wolała kolejne dziecko zamiast faceta który robi łache żeby z nami byc, taki pizdolepek i tak sfiksuje predzej czy pozniej
    dawniej to były normalne chłopy, po 12 scie dzieci plus praca na roli i wszyscy szczęśliwi

Tak ale na to moze sobie pozwolic babeczka co jest calkowicie niezalezna finansowo i spokojnie da sobie sama rade wychowac dziecko..No i bedzie miala swiadomosc ,ze moze ja zostawic ijest na to gotowa... ......

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny dzięki że podjełyscie temat,mamy problem..
    Musimy pogadać tak na poważnie, naprawdę nie wiem co robić..kocham mojego męża,ale wszystko się psuje...
    ale dlaczego to ty masz robic coś? a on? nie zauwazył ze sie psuje? jest mu to na ręke? co on robi żeby was ratować?

Iwone, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5591 5592 5593 5594 5595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ