X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a mówiłas mu o tym?
    Mówiłam ale on nie chce słyszec...heh
    Dzisiaj powtórzę, ..

dorbie lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Kapta powiedz, na chuj człowiekowi religie? ktoś ich oszkukał że potzrebuja pośredników żeby kochać Stwórce?

Mysle ,ze czlowiek musi w cos wierzyc..Moze to byc i makaron..Nie wazne ale jak ma sie czegos chwycic jakiejs sily nadprzyrodzonej to wydaje mu sie,ze ktos jego losem kieruje...Nie wiem Mam takie wlasnie wrazenie...
    .A posrednicy to ci co wyniuchali ,ze mozna zbic interes na ciemnocie i obludzie ludzi..I zeruja na nich straszac ogniem piekielnym a sami biora zycie łyzkami....Na szczescie coraz wiecej ludzi otwiera oczy....

EwaT, peppapig, Pusurek, caffe, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek myślę że się jednak dogadamy i ja postawie na swoim ale dużo roboty przede mną. To dobra chłopina,spokojna,nigdy ręki na mnie nie podniósł,raczej ja gębę drę.Napewno dam Wam znać co zdecydujemy,choć to potrwa,to jest pewne.

Pusurek, kapturnica, moremi, dorbie, caffe, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mysle ,ze czlowiek musi w cos wierzyc..Moze to byc i makaron..Nie wazne ale jak ma sie czegos chwycic jakiejs sily nadprzyrodzonej to wydaje mu sie,ze ktos jego losem kieruje...Nie wiem Mam takie wlasnie wrazenie...
    .A posrednicy to ci co wyniuchali ,ze mozna zbic interes na ciemnocie i obludzie ludzi..I zeruja na nich straszac ogniem piekielnym a sami biora zycie łyzkami....Na szczescie coraz wiecej ludzi otwiera oczy....
    pomyśl jakie żniwo zebrali, Mieszko sie ochrzcił ok 1000go roku chyba? a teraz mamy 2014...wyobrażasz sobie? z dnia na dzien rodzimowiercy musieli wiare zmienić , jak nie to gardło poderżniete...masakra :(
    na szczęście odradzają sie na Gorze Slęża podobno
    jeżeli wierzyć w prawo równowagi w przyrodzie to słono za to zapłacą, niech im ziemia lekką będzie

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pusurek myślę że się jednak dogadamy i ja postawie na swoim ale dużo roboty przede mną. To dobra chłopina,spokojna,nigdy ręki na mnie nie podniósł,raczej ja gębę drę.Napewno dam Wam znać co zdecydujemy,choć to potrwa,to jest pewne.
    Trzymam kciuki. Zawsze lepszy to swoj wrog, niz obcy, jak mawiali Kargule. ;) Nie ma tez zadnej gwarancji, ze kolejnym razem trafi sie lepiej...
    Gadajcie, walczcie, tlumaczcie, wysluchaj go, moze tez ma troche racji. Szkoda przeciez tych razem spedzonych lat, szczegolnie jesli jeszcze ciagle jest uczucie.

EwaT, kapturnica, moremi, peppapig, Iwone, caffe, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pomyśl jakie żniwo zebrali, Mieszko sie ochrzcił ok 1000go roku chyba? a teraz mamy 2014...wyobrażasz sobie? z dnia na dzien rodzimowiercy musieli wiare zmienić , jak nie to gardło poderżniete...masakra :(
    na szczęście odradzają sie na Gorze Slęża podobno
    jeżeli wierzyć w prawo równowagi w przyrodzie to słono za to zapłacą, niech im ziemia lekką będzie
    jak dobrze pamietam to w 966 czy 996 hajtnal sie z dobrawa i przyjal chrzescijanstwo...Prawda taka ,ze czy to katolicyzm , czy zielonoswiatkowcy , islam itp To kazda religia to jest to sekta...Sekta w ktorej sa ci co dymaja i ci co daja sie dymac....

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mówiłam ale on nie chce słyszec...heh
    Dzisiaj powtórzę, ..

Słyszeć czy słuchać?

kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

To dogadacie się czy postawisz na swoim?
    bo to jakoś nijak w parze nie idzie?
    Może to Ty jego nie chcesz słuchać?

Edit: Peppa wiesz, ze ja Ci nie wróg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 22:01

kapturnica, Simba, Iwone, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jak dobrze pamietam to w 966 czy 996 hajtnal sie z dobrawa i przyjal chrzescijanstwo...Prawda taka ,ze czy to katolicyzm , czy zielonoswiatkowcy , islam itp To kazda religia to jest to sekta...Sekta w ktorej sa ci co dymaja i ci co daja sie dymac....
    wiem
    oczywista oczywistość
    w starożytnym Egipcie też srali w gacie przed zaćmieniem słońca

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój maz poszedł dziś pijaństwo z braćmi :-)
    znaczy pojechał,
    chciał, zebym go zawiozła ale spojrzał na mnie i juz wiedział, że nic z tego :-D
    miałam bordowe wąsy z Merlota
    jego teść się zlitował i go zawiózł. ;-)

EwaT, kapturnica, Pusurek, Iwone, peppapig, caffe, Sabina, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Bogiem a prawda, to chlopom wiele nie trzeba, zeby byli szczesliwi, czy jak tam to oni nazywaja. ;) Jednemu brakuje seksu, innemu pogadania, co sie wydarzylo w pracy, kolejnemu pochwalenia, ze zajebiscie zmywa naczynia i jest genialnym samcem. Jeszcze inny czuje sie zaniedbany, bo wazniejsze sa dzieci. Czesto wystarczy zapewnic to, czego brakuje ( nawet w czesci ) i juz jest sielanka.
    Ja bym go wysluchala. Moze dusi cos nieborak w sobie?
    Pamietacie laski, jak nam pieknie z Mysza poszlo? Kazalysmy przebaczyc, przytulic i co? Wyglada na to, ze nam sie udalo. :)

EwaT, kapturnica, macduska, peppapig, Iwone, caffe, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wiem
    oczywista oczywistość
    w starożytnym Egipcie też srali w gacie przed zaćmieniem słońca
    hehehehheheeh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas upojny wieczor: my z corka wsuwamy sashimi, chlop padl na sofie po zabawie koparka.
    Ale ale. Dzis robilam eksperymencik z dzieckiem swym w roli glownej. Stare przyslowie pszczol mowi, ze im niemowle lepiej spi w dzien, tym lepiej spi w nocy. Adas spi slabo w dzien, wieczory tez sa do dupy, jak wiadomo. Dzis wyspal sie z rana, potem latalam z nim po wsi i spal w wozku 2,5 godziny, wieczorem tez sie kimnal na godzinke. I co? Spi jak zabity!! Pare razy popiszczal, jak mu smoczek z paszczy wylecial, ale nie lezy i nie wyje jak zadzumiony!
    Od jutra spacery w ciagu dnia niezaleznie od tego czy pizga, leje czy slonce swieci. ;)

kapturnica, macduska, EwaT, Iwone, peppapig, anna maria, Simba, caffe, Sabina, moremi, Bursztyn, Mega, iwcia77, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Magduśka żebym ja to wedziała! Chce dobrze..

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój pierworodny zajrzał mi przez ramię jak wchodziłam na forum, czyta i mówi zdziwiony:

Ovufrend?
    co ty mamo przyjaciół w necie szukasz????

Iwone, peppapig, Simba, kapturnica, caffe, Sabina, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Trzymam kciuki. Zawsze lepszy to swoj wrog, niz obcy, jak mawiali Kargule. ;) Nie ma tez zadnej gwarancji, ze kolejnym razem trafi sie lepiej...
    Gadajcie, walczcie, tlumaczcie, wysluchaj go, moze tez ma troche racji. Szkoda przeciez tych razem spedzonych lat, szczegolnie jesli jeszcze ciagle jest uczucie.
    No uczucie jest <3 wierzę że potrafię zdziałać cuda bo on mnie kocha <3
    Tylko tzebrana dobre tory zaprowadzić,
    Dzięki dziewczyny ide się przytulić na dobry początek

EwaT, macduska, Iwone, Pusurek, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Helka taka malutka w porownaniu z waszymi chlopakami:-)dobra ide spac .

kapturnica, Iwone, Pusurek, Sabina, gosia7122, Bursztyn, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Simba, Bozia3, ania.g, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    No uczucie jest <3 wierzę że potrafię zdziałać cuda bo on mnie kocha <3
    Tylko tzebrana dobre tory zaprowadzić,
    Dzięki dziewczyny ide się przytulić na dobry początek
    nie zaszkodzi :)

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moja Helka taka malutka w porownaniu z waszymi chlopakami:-)dobra ide spac .

malutka ale śliczniutka

Iwone, Sabina, moremi, anna maria lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mój pierworodny zajrzał mi przez ramię jak wchodziłam na forum, czyta i mówi zdziwiony:

Ovufrend?
    co ty mamo przyjaciół w necie szukasz????
    Znaczy uwaza cie za desperatke heheheeh

Iwone, macduska, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5593 5594 5595 5596 5597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ