X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ide se murzynka upieke

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1943ec1b667.jpg
    U nas właśnie kakao :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak ale na to moze sobie pozwolic babeczka co jest calkowicie niezalezna finansowo i spokojnie da sobie sama rade wychowac dziecko..No i bedzie miala swiadomosc ,ze moze ja zostawic ijest na to gotowa... ......
    aha
    a ta co nie jest to ma znosic upokorzenia że jej nie rucha już (bo rucha inna ale o tym sie nie mówi?)

moremi, Iwone, iwcia77, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny dzięki że podjełyscie temat,mamy problem..
    Musimy pogadać tak na poważnie, naprawdę nie wiem co robić..kocham mojego męża,ale wszystko się psuje...
    Wiesz..kilka lat temu jakos w 7mym roku malzenstwa sypalo sie u mnie konkretnie...Bylam juz po wizycie u adwokata wstepnej by skladac papiery rozwodowe..Nie bede sie rozwodzic co bylo przyczyna..Ale wyjechalismy we dwoje na pare dni bo kazdej ze stron mimo wszystko zalezalo na dalszym zwiazku..I naprawde przegadalismy , przeplakalismy wiele godzin Ale kazde z nas zrozumialo ,ze nie bylismy swieci i duzo zawinilismy... Potrzebna wam jest wlasnie taka eskapada ty i on , jakies obce miejsce i szczera rozmowa bez krzykow , klotni ..Czasem pomaga..Nam pomogla i nie zaluje ,ze dalismy sobie kolejna szanse.. 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:11

moremi, Sabina, EwaT, macduska, Pusurek, caffe, Bliska 77, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    aha
    a ta co nie jest to ma znosic upokorzenia że jej nie rucha już (bo rucha inna ale o tym sie nie mówi?)
    Widzialy gały co braly??A ze sie rozczarowały? Znasz to??
    Nikt nikomu nie karze znosic upokorzenia..Jedna bedzie inna zawinie kiece i sama zostawi takiego....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:10

Sabina, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Widzialy gały co braly??A ze sie rozczarowały? Znasz to??
    Nikt nikomu nie karze znosic upokorzenia..Jedna bedzie inna zawinie kiece i sama zostawi takiego....
    A druga będzie składać zawiadomienia o znęcaniu się i później je wycofywać.

Ciężko jest zrozumieć motywy jakimi kierują się inne kobiety. Jeżeli obie strony chcą walczyć, to chwała im za to. Jeżeli natomiast u jednej ze stron tej woli nie ma, to najwyższy czas uciekać.

Peppa, jeżeli mu zależy na związku, to pójdzie do terapeuty. Wcześniej jednak musisz z nim o tym porozmawiać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:16

kapturnica, EwaT, macduska, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A druga będzie składać zawiadomienia o znęcaniu się i później je wycofywać.

I tak robila moja matka...Coz takie kobiety tez sa..Na wlasne zyczenie daja soba pomiatac..Niektore madrzeja po latach inne nie..Moja zmadrzala po 24latach gehenny.I kopnela starego bolesnie w dupe...Teraz dopiero zyje,,Tylko ,ze za glupote i pseudo milosc sie placi ciezka cene...

moremi, EwaT, macduska, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I tak robila moja matka...Coz takie kobiety tez sa..Na wlasne zyczenie daja soba pomiatac..Niektore madrzeja po latach inne nie..Moja zmadrzala po 24latach gehenny.I kopnela starego bolesnie w dupe...Teraz dopiero zyje,,Tylko ,ze za glupote i pseudo milosc sie placi ciezka cene...
    nie uważasz że beka sie tutaj katolicka mentalność? cóż znaczy kobieta bez faceta?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zauważ że Bóg i inne Anioły mają płeć męską...wyobrażasz sobie?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie uważasz że beka sie tutaj katolicka mentalność? cóż znaczy kobieta bez faceta?
    Mentalnoscjak najbardziej i oczywiscie tekst..A co ludzie powiedza na to...No i jeszcze ,ze brrudy sie pierze we wlasnym mieszkaniu???..Ehhh Prawda jest taka ,ze wiele kobiet na wlasne zyczenie jest traktowana jak jest..Niestety taka brutalna prawda..Dostawala wpierdol jak przyszedl pijany i zupa byla za slona a ona szla i dupy mu dawala..Nigdy nie zrozumiem tego Bo pracowala , wiec byla niezalezna finansowo a miala 4ke dzieci , ktorymi pomiatal jak i nia..I toczego jej nigdy nie wybacze to nie to ze mielismy spierdolone dziecinstwo ..Ale to ze pozwolila ,ze znecal sie nad dziecmi..Bo ona jako dorosla osoba miala mozliwosc podjecia jakiejs decyzji..My jako dzieci nie..A co do kosciola..To proboszcz podczas spowiedzi jak bylam dzieciakiem i zalilam sie mu ,ze stary sie zneca odrzekl-Jest waszym ojcem widocznie zasluzyliscie 8)
    Ale wszystko do czasu...Moj stary jednego nie rpzewidzial,ze te dzieci kiedys dorosna i same mu spuszcza wpierdol 8)

moremi, macduska, caffe, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Nie tylko katolicka. To chodzi o to "co ludzie powiedzą", "a może on się zmieni", "ale przecież czasami jest taki dobry", "nie poradzę sobie sama".

kapturnica, EwaT, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zauważ że Bóg i inne Anioły mają płeć męską...wyobrażasz sobie?
    Wiesz,,,, gdyby zagladnac do przekladow z 12wieku to kobieta wg kosciola miala tylko 2prawa..Do rodzenia i sluzenia glowie rodziny....Jej potrzeby sie nie liczyly..Wg religii w koncu zesmy powstaly z zebra adama heheheh No to jemu mamy sluzyc-my(kobiety)podludzie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:31

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mentalnoscjak najbardziej i oczywiscie tekst..A co ludzie powiedza na to...No i jeszcze ,ze brrudy sie pierze we wlasnym mieszkaniu???..Ehhh Prawda jest taka ,ze wiele kobiet na wlasne zyczenie jest traktowana jak jest..Niestety taka brutalna prawda..Dostawala wpierdol jak przyszedl pijany i zupa byla za slona a ona szla i dupy mu dawala..Nigdy nie zrozumiem tego Bo pracowala , wiec byla niezalezna finansowo a miala 4ke dzieci , ktorymi pomiatal jak i nia..I toczego jej nigdy nie wybacze to nie to ze mielismy spierdolone dziecinstwo ..Ale to ze pozwolila ,ze znecal sie nad dziecmi..Bo ona jako dorosla osoba miala mozliwosc podjecia jakiejs decyzji..My jako dzieci nie..A co do kosciola..To proboszcz podczas spowiedzi jak bylam dzieciakiem i zalilam sie mu ,ze stary sie zneca odrzekl-Jest waszym ojcem widocznie zasluzyliscie 8)
    Ale wszystko do czasu...Moj stary jednego nie rpzewidzial,ze te dzieci kiedys dorosna i same mu spuszcza wpierdol 8)
    skurwiel....proboszcz oczywiście

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    skurwiel....proboszcz oczywiście

No ja bym tu nie tylko proboszcza tak okreslila..Plemnikodawce tez..Ja mu obiecalam (mojemu staremu) ,zez radoscia ajk zdechnie pojde i napluje na jego grob...Olała bym cieplym moczem ale glupio tak by bylo sciagac majtki na cmentarzu ;-)

EwaT, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widzałam w komórce ale nie wiem o co kaman
    Oooo, to siem zawiodlam na Pani... Pani przemeczona jak nic...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie tylko katolicka. To chodzi o to "co ludzie powiedzą", "a może on się zmieni", "ale przecież czasami jest taki dobry", "nie poradzę sobie sama".
    O wlasnie to to I jeszcze usprawiedliwiainie jego czynow..Bo sie zdenerwowal..Bo w bigosie bylo za malo miesa, bo dziecko plakalo..Wieczne tlumaczenie tego,ze za meza ma kawal chuja typowego damskiego boksera..
    Niestety ta mentalnosc i w tych czasach pokutuje..Mam kumpele ktora juz 3razy spala u mnie z dziecmi bo ja wypierrdolil z domu po libacji..Za kazdym razem wraca iona go przeprasza...Chore!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Kobity..kocham mojego męża, nie zostawię go nawet o tym nie myślałam. Wspierał mnie,szanuje pracujemy razem we własnej firmie. Problem zaczął się od poronienia,ja tęsknię za dzieckiem którego nie ma i chcę jeszcze jedno- trzecie.. a mężowi starczy dwoje. Sytuację finansową mamy przeciętną, mąż chciałby już na emeryturę iść poprostu..Ja chcę żyć, kochać jeszcze .. ;)

Pusurek, caffe, Sabina, gosia7122, Bliska 77, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kobity..kocham mojego męża, nie zostawię go nawet o tym nie myślałam. Wspierał mnie,szanuje pracujemy razem we własnej firmie. Problem zaczął się od poronienia,ja tęsknię za dzieckiem którego nie ma i chcę jeszcze jedno- trzecie.. a mężowi starczy dwoje. Sytuację finansową mamy przeciętną, mąż chciałby już na emeryturę iść poprostu..Ja chcę żyć, kochać jeszcze .. ;)
    I to musisz jemu uswiadomic.... 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja bym tu nie tylko proboszcza tak okreslila..Plemnikodawce tez..Ja mu obiecalam (mojemu staremu) ,zez radoscia ajk zdechnie pojde i napluje na jego grob...Olała bym cieplym moczem ale glupio tak by bylo sciagac majtki na cmentarzu ;-)
    Kapta powiedz, na chuj człowiekowi religie? ktoś ich oszkukał że potzrebuja pośredników żeby kochać Stwórce?

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

a mówiłas mu o tym?

moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi by sie chyba nie chcialo walczyc. Jest zle, gadamy, staramy sie, placzemy, probujemy od nowa, ale nie daje sie, to biore manatki, dzieciaki i spadam. Zycie jest tylko jedno. Raz juz tak zrobilam. I mam nagrode w postaci super faceta i cudnego synka. Za 10 lat pewnie mialabym tylko dorosla corke i zal do calego swiata, ze zmarnowalam sobie zycie...
    Ale ofkorsik - moje to zdanie, zeby nie bylo, ze do rozstania podjudzam. ;)

peppapig, EwaT, kapturnica, moremi, macduska, dorbie, Iwone, caffe, Sabina, gosia7122, Bursztyn, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 5592 5593 5594 5595 5596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ