35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
coz, ogolnie jestesmy b.skomplikowanymi istotami faceci na swoj i my na swoj sposob i prawdziwa sztuka jest sie dogadywac, zwlaszcza po latach gdy pierwsza fascynacja druga polowka minie...
moremi, Bursztyn, iwcia77, Iwone, Sabina, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:coz, ogolnie jestesmy b.skomplikowanymi istotami faceci na swoj i my na swoj sposobBliska 77 wrote:i prawdziwa sztuka jest sie dogadywac, zwlaszcza po latach gdy pierwsza fascynacja druga polowka minie...
jak mnie nudzi proza zycia, moze dobrze ze moj chlop jednak wyjezdzaBliska 77, moremi, Iwone, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie....a zawsze mija predzej czy pozniej
jak mnie nudzi proza zycia, moze dobrze ze moj chlop jednak wyjezdza
u nas ostatnio tyle sie dzieje ze az za duzoBursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja też już spadam.
Bliska spokojnej nocy życzę i zdrówka dla starszej.
Nam ostatnio trochę popruła się poszewka na materac, wiec zamówiłam samą poszewkę. Może u Ciebie też warto mieć na zmianę zamiast materac wyrzucać.
Iwone, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja też już spadam.
Bliska spokojnej nocy życzę i zdrówka dla starszej.
Nam ostatnio trochę popruła się poszewka na materac, wiec zamówiłam samą poszewkę. Może u Ciebie też warto mieć na zmianę zamiast materac wyrzucać.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pierwsza
Obudził mnie tak potworny ból głowy że musiałam zejść na dół po tabletki.
Tylko teraz się nie śmiać! Przypomniało mi się co pisała Dorbie o włamaniu i miałam stracha zejść. Niestety wytrzymałam pół godziny licząc na to że samo przejdzie próbowałam zasnąć, niestety nie umiałam.
To było moje najkrótsze zejście i powrót w życiuTeraz czekam na działanie tabletki.
kkisia, Sabina, Mega, moremi, Bliska 77, macduska, Bozia3, malgos741, Bursztyn, caffe, Pusurek, gosia7122, Dorka1979, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja spac nie moge
mecze sie tak juz od 2 ale przynajmniej nadrobilam co naplodzilyscie
Odnosnie wizyty chlopa to dostal clo i witaminki , badania do zrobienia testosteron , dha i kreatynina , w styczniu ponowne badania armi , ale juz tylko podstawowe i wizyta kontrolna z wynikami
Sakaz jedzenia kurakow bo niby na damskich hormonach
Mial zrobione usg i badanie przez d....Sabina, Mega, moremi, Bliska 77, Iwone, macduska, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Powariowalyscie wczoraj, przy sobocie takie dyskusje prowadzić i elaboraty tworzyć? Kto to widział!
Doczytałam, kawa jest, spadam do pracy choć trochę nieprzytomna jestem...
PS dzien dobrykapturnica, moremi, Bliska 77, Iwone, macduska, malgos741, Bursztyn, Dorka1979, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bry,..... Moremi mimo oporów zreobiłam test bo lutka ostatnia wczoraj....No i oglaszam ,ze test negatywny.
Tak jak i moje dzisiejsze podejscie do zachodzenia w ciaze.. Znaczy kurna norma...Limitu nie odstałam w kolejce....
Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry
Kapta, dzisiaj masz zdrowe podejście.
Ja dzisiaj się budzę i patrzę, że spod łóżka wypływa kałuża krwi. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne panntofle.
I tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami, bo na basen lecękapturnica, EwaT, Mega, macduska, SolarPolar, Sabina, Pusurek, Bliska 77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!