35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry! Chociaz globusa mam juz drugi dzien, wiec nie wiem, czy az tak dobry.
Nie doczytalam calego weekendu, przelecialam po lebkach, widzialam temat religii sie rozwinął, ale ja juz Wam moje przekonania przy niedoszlym zostaniu matka chrzestna wylozylam.
Wczoraj bylismy u znajomych na kolacji i zakochalam sie w ich 60kg nowofunlandzie.. To jest pies! Chyba nawet moja kota by nie dalal rady mu cisnienia podniesc- drugiego takiego w zyciu tulilam i oba byly przecierpliwe i spokojne. Normalnie az mnie mini tknelo, ze chce psa, no ale ktos by musial z nim na spacery lazicNo i w domu "zapach" jak zwykle psowy..
No i cytat weekendu:macduska wrote:chciał, zebym go zawiozła ale spojrzał na mnie i juz wiedział, że nic z tego
miałam bordowe wąsy z Merlota
macduska, rozwalilas mnie.. leze przed kompem i kwicze..
Aniu- wszytskiego najlepszego z okazji urodzin!
Dzieciaki wszytskie sliczne, chociaz kolejne zmiany awaterow masakra- znowu nie wiadomo kto zacz..
Co jeszcze- a, na dole obiecane wzdecie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 11:00
SolarPolar, kapturnica, Bozia3, Sabina, ania.g, macduska, Bliska 77, Mega, kkisia, Niuta, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
ale pospałam.
Aniu wszystkiego najlepszego
Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niech bedzie pochwalony
Ania, milosci, radosci, zdrowia
Kaptur, jeden negatyw jeszcze o niczym nie swiadczy
Paszcza, brzuch i cyc godne pozazdroszczenia
Moja owulacja gdzies sie zapodziala....szkoda ze chlop wraca dopiero we wtorek wieczorem, chyba sie wymina z jajem w drzwiach.
Syfiastej pogody ciag dalszy...Sabina, kapturnica, ania.g, paszczakin, macduska, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Po pierwsze Aniu sto lat, szczęścia, miłości, udanego związku i zdrowych mądrych dzieciaków
Po drugie -Paszczak piękna figura, cyc zacny, a brzuszek robi się słodko zaznaczonymam nadzieję że ból głowy przejdzie
Po trzecie idę głosować. Jeśli tylko jest to możliwe biorę udział w każdych wyborach, głosowaniach itp. Zwłaszcza w wyborach lokalnych. Raz, że tu każdy głos jest ważny, a dwa że tu szybko się weryfikuje czy byli warto na kogoś zagłosować. A moja mała ojczyzna jest dla mnie ważna
Udaneg niedzieli
Ps. Kaptakapturnica, ania.g, paszczakin, macduska, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Ja nie będę oryginalna - Paszcza - cyc pierwsza klasa i cała figura też
Ania - wszystkiego o czym marzysz, niech się spełni
Głosować nie idę - CI którzy rządzą znam , a o innych kandydatach nie mam bladego pojęcia - więc na kogo głosować?
Pusur - ja mam dokłądnie tak samo - jak idziemy na spacer - mały śpi 3-4 godziny i potem w nocy super, A jak zostaje w domu, to wszystko rozbabrane i noc też...zdjęcie zajebiste, ale zniknął suwaczek....
Anna Maria - malutka słodziak i tak ma być - drobna kobietka wśród dorodnych chłopów - czego chcieć więcej....
ania.g, paszczakin, Pusurek, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Paszczak suber brzusio no i cyc jak ta ala
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:pewnie system "mysli" ze owulacja sie przesunela
sprobuj zmienic ostatnia temp. na wyzsza (jesli uwazasz ze owulka byla wtedy kiedy zostala poczatkowo zaznaczona)
ale po co? nie wiem czy była owulka, może nie? niech tempka bedzie jaka jest naprawde.. -
EwaT wrote:dziewczyny niewiecie dlaczego mi odznaczyło ovu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 12:02
Bursztyn, EwaT lubią tę wiadomość