X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 100 latek spełnienia marzen i pociechy z dzieci ;-)

ania.g lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    warte przeczytania.
    http://michalwichowski.blog.onet.pl/2014/11/13/moj-wewnetrzny-cham/

Mega lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszczak,cyc jak ta lala, chcesz moze moj nieuzywwny stanik Triumpha do karmienia, wielki, ze hej? Czy nie pozwalaja Ci przekonania?

Dzieki Pusur- mysle, ze przekonania moze by i mi pozwolily na noszenie rozciaglakow w nocy (podejrzewam, ze po co 2 godiznnym karmieniu bedzie mi wszytsko jedno), ale ja z rozmiarowki Triumpha wyroslam w liceum ;)
    Kiedys bylam pania w Triumphie potorturowac, zobaczyc czy bedzie mnie wciskac z jakies 85E, z ktorego cycki dolem wypadaja (norma w bielizniakach- "wezmie pani wiekszy obwoood"), ale byla na tyle przyzwoita, ze nawet nie probowala.. a bylo to jeszczce wtedy przy 70H ;)

kapturnica, macduska, Sabina, Pusurek, Dorka1979, kkisia, iwcia77, moremi, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, jesli chodzi o twoje cycki to .. klękajcie narody

brzuchol już widac :-)

FAAAJNIE

jaki rozmiar nosisz teraz?

Sabina, Pusurek, Mega, kkisia, paszczakin, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my już po głosowaniu :-)

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dzieki Pusur- mysle, ze przekonania moze by i mi pozwolily na noszenie rozciaglakow w nocy (podejrzewam, ze po co 2 godiznnym karmieniu bedzie mi wszytsko jedno), ale ja z rozmiarowki Triumpha wyroslam w liceum ;)
    Kiedys bylam pania w Triumphie potorturowac, zobaczyc czy bedzie mnie wciskac z jakies 85E, z ktorego cycki dolem wypadaja (norma w bielizniakach- "wezmie pani wiekszy obwoood"), ale byla na tyle przyzwoita, ze nawet nie probowala.. a bylo to jeszczce wtedy przy 70H ;)
    Witaj w klubie. Ciąże z córka skończłam na rozmiarze 75j. Aż się boję gdzie ja takie berety teraz znajdę, żeby mi się cyce zmiescily ;-)

Mega, macduska, Dorka1979, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    To jest 85D.

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo Paszczaku nareszcie! Zdjęcie cudo!
    Ania wszystkiego najlepszego :*
    A ja siedze w pracy i coraz bardziej nienawidze ludzi!!!

Sabina, macduska, paszczakin, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja ide,

uważam to za obowiązek
    i tak jak Iwone chcę dać przykład dzieciom

mnie zawsze rodzice zabierali na głosowanie
    Moich dzieci nie ma w domu więc nie mam komu dawać przykladu i nie idę, mój M poszedł bo teściówka startuje na radną więc on musi.
    Dzisiaj przegięłam, wstałam po 15, M nie chciał mi snu przerywać i mnie nie budził :)

Mega, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam zamiara isc..
    Ale jest jeden problem.Sie mi kurna nie chce dupy z domu ruszac.Malowanie paszczu , szpachlowanie , ubieranie.Hmmm. Duzo ,za duzo zachodu..Jak sie mi zachce to pewnie podjade..Na razie jestem na poziomie a po co?a na co? 8)
    No to idź wieczorem, nie będziesz musiała się malować bo ciemno będzie ;)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oczywiście witam się w tą paskudną niedzielę

macduska, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    38 lat :)
    Wszystkiego naj naj co tylko sobie życzysz

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witaj w klubie. Ciąże z córka skończłam na rozmiarze 75j. Aż się boję gdzie ja takie berety teraz znajdę, żeby mi się cyce zmiescily ;-)
    W sklepie z namiotami :-P

kapturnica, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku super wyglądasz.
    Gdzie się wszystkie podziały że sama ze sobą piszę, przecież to nie noc.

macduska, kapturnica, paszczakin, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Paszczaku super wyglądasz.
    Gdzie się wszystkie podziały że sama ze sobą piszę, przecież to nie noc.

ja jestem :-)
    ale zaraz spadam
    uczę pierworodnego geometrii

świetne zajęcie na niedzielę, powiadam wam :-/

zadziwiające jak zdawałoby się,inteligentne dziecko może być takim matematycznym ignorantem...:-( RATUNKU!!!!!!!!!!!

Sabina, Dorka1979, kapturnica, Iwone, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Ania sto lat i spelnienia marzen <3
    Paszczak brzuch zgrabniutki :)

kapturnica, macduska, paszczakin, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No to idź wieczorem, nie będziesz musiała się malować bo ciemno będzie ;)
    Myslisz ze speszli for mi powylaczaja swiatla na sali ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 17:14

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis ciag dalszy akcji koparka. Przyjechal wlasciciel koparki i przesadzil mi 4 duze krzaki rododendronow, bo staly na nowobudowanej drodzie do domu. Jak sie nie przyjma i padna, to chyba umre z zalu. A teraz wrocilam z mlodym ze spaceru. Drugiego dzis, bo pogoda piekna. Dygalam z nim 40 minut, a on twardy zawodnik i nawet oka nie przymknal. Padl przed wjazdem do ogrodu, kiedy juz wracalam przemarznieta na kosc. Wnioslam go ze spiworkiem do domu i siedze na schodach, bo moze troche pospi w salonie. Tja, juz gada...

kapturnica, Sabina, macduska, Bozia3, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja jestem :-)
    ale zaraz spadam
    uczę pierworodnego geometrii

świetne zajęcie na niedzielę, powiadam wam :-/

zadziwiające jak zdawałoby się,inteligentne dziecko może być takim matematycznym ignorantem...:-( RATUNKU!!!!!!!!!!!
    Nawet nie wiesz jak bardzo Ci nie zazdraszczam..U mnie niestety matematyczna ignorantka jestem ja i to mlody mi tlumaczy zadania.Nie wiem po kim ma umysł scisły bez zarzutow ale napewno nie po rodzicach 8) Bo ja to tepa dzida geometryczna jestem totalnie ..Moj chUop przynajmniej ogarnia geometrie , rysunek techniczny itd ....;) Wstyd nie ?

anna maria, Sabina, macduska, peppapig, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki u mnie caly dzien pizga deszcz ale my z Helenka twarde jestesmy i 2 spacery zaliczone,Aniu wszystkiego co najlepsze.Dzieki dziewczyny za mile slowa o Heli.Paszczakin ladnie Ci z tym brzusiem:-)

Sabina, Bozia3, Iwone, malgos741, Pusurek, paszczakin, iwcia77, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 5599 5600 5601 5602 5603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ