35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Paszczak,cyc jak ta lala, chcesz moze moj nieuzywwny stanik Triumpha do karmienia, wielki, ze hej? Czy nie pozwalaja Ci przekonania?
Dzieki Pusur- mysle, ze przekonania moze by i mi pozwolily na noszenie rozciaglakow w nocy (podejrzewam, ze po co 2 godiznnym karmieniu bedzie mi wszytsko jedno), ale ja z rozmiarowki Triumpha wyroslam w liceum
Kiedys bylam pania w Triumphie potorturowac, zobaczyc czy bedzie mnie wciskac z jakies 85E, z ktorego cycki dolem wypadaja (norma w bielizniakach- "wezmie pani wiekszy obwoood"), ale byla na tyle przyzwoita, ze nawet nie probowala.. a bylo to jeszczce wtedy przy 70H
kapturnica, macduska, Sabina, Pusurek, Dorka1979, kkisia, iwcia77, moremi, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dzieki Pusur- mysle, ze przekonania moze by i mi pozwolily na noszenie rozciaglakow w nocy (podejrzewam, ze po co 2 godiznnym karmieniu bedzie mi wszytsko jedno), ale ja z rozmiarowki Triumpha wyroslam w liceum
Kiedys bylam pania w Triumphie potorturowac, zobaczyc czy bedzie mnie wciskac z jakies 85E, z ktorego cycki dolem wypadaja (norma w bielizniakach- "wezmie pani wiekszy obwoood"), ale byla na tyle przyzwoita, ze nawet nie probowala.. a bylo to jeszczce wtedy przy 70HMega, macduska, Dorka1979, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dzieki Pusur- mysle, ze przekonania moze by i mi pozwolily na noszenie rozciaglakow w nocy (podejrzewam, ze po co 2 godiznnym karmieniu bedzie mi wszytsko jedno), ale ja z rozmiarowki Triumpha wyroslam w liceum
Kiedys bylam pania w Triumphie potorturowac, zobaczyc czy bedzie mnie wciskac z jakies 85E, z ktorego cycki dolem wypadaja (norma w bielizniakach- "wezmie pani wiekszy obwoood"), ale byla na tyle przyzwoita, ze nawet nie probowala.. a bylo to jeszczce wtedy przy 70H -
Noooo Paszczaku nareszcie! Zdjęcie cudo!
Ania wszystkiego najlepszego :*
A ja siedze w pracy i coraz bardziej nienawidze ludzi!!!Sabina, macduska, paszczakin, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ja ide,
uważam to za obowiązek
i tak jak Iwone chcę dać przykład dzieciom
mnie zawsze rodzice zabierali na głosowanie
Dzisiaj przegięłam, wstałam po 15, M nie chciał mi snu przerywać i mnie nie budziłMega, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja mam zamiara isc..
Ale jest jeden problem.Sie mi kurna nie chce dupy z domu ruszac.Malowanie paszczu , szpachlowanie , ubieranie.Hmmm. Duzo ,za duzo zachodu..Jak sie mi zachce to pewnie podjade..Na razie jestem na poziomie a po co?a na co?kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Paszczaku super wyglądasz.
Gdzie się wszystkie podziały że sama ze sobą piszę, przecież to nie noc.
ja jestem
ale zaraz spadam
uczę pierworodnego geometrii
świetne zajęcie na niedzielę, powiadam wam
zadziwiające jak zdawałoby się,inteligentne dziecko może być takim matematycznym ignorantem...RATUNKU!!!!!!!!!!!
Sabina, Dorka1979, kapturnica, Iwone, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzis ciag dalszy akcji koparka. Przyjechal wlasciciel koparki i przesadzil mi 4 duze krzaki rododendronow, bo staly na nowobudowanej drodzie do domu. Jak sie nie przyjma i padna, to chyba umre z zalu. A teraz wrocilam z mlodym ze spaceru. Drugiego dzis, bo pogoda piekna. Dygalam z nim 40 minut, a on twardy zawodnik i nawet oka nie przymknal. Padl przed wjazdem do ogrodu, kiedy juz wracalam przemarznieta na kosc. Wnioslam go ze spiworkiem do domu i siedze na schodach, bo moze troche pospi w salonie. Tja, juz gada...
kapturnica, Sabina, macduska, Bozia3, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ja jestem
ale zaraz spadam
uczę pierworodnego geometrii
świetne zajęcie na niedzielę, powiadam wam
zadziwiające jak zdawałoby się,inteligentne dziecko może być takim matematycznym ignorantem...RATUNKU!!!!!!!!!!!
Bo ja to tepa dzida geometryczna jestem totalnie ..Moj chUop przynajmniej ogarnia geometrie , rysunek techniczny itd ....
Wstyd nie ?
anna maria, Sabina, macduska, peppapig, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki u mnie caly dzien pizga deszcz ale my z Helenka twarde jestesmy i 2 spacery zaliczone,Aniu wszystkiego co najlepsze.Dzieki dziewczyny za mile slowa o Heli.Paszczakin ladnie Ci z tym brzusiem:-)
Sabina, Bozia3, Iwone, malgos741, Pusurek, paszczakin, iwcia77, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość