X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    chyba z powodu 2 inseminacji które masz zaznaczone w 2 i 5 d. c
    Nieee bo miala ovu juz wyznaczone i jej odznaczylo z tego wzgledu ze tempki w domniemanej drugiej fazie cyklu sa nikie..I jakby nie kombinowal 6tempek w tyl tociezko o te roznice wymagana...

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda jest taka ze cykl był pewnie bez owulki a mnie dzisiaj juz boli brzuch na okres i chuj!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    prawda jest taka ze cykl był pewnie bez owulki a mnie dzisiaj juz boli brzuch na okres i chuj!
    jesli tak to lepiej ze sie konczy. Zaczniesz nowy i niech bedzie owocny

kapturnica, EwaT, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    I wszystko na to wskazuje...Ale moze marne bo marne pocieszenie ale jesli pobolewa cie brzuch to mimo byc moze cyklu bezowulacyjnego przyjdzie @ w terminie..Bo nie rzadko zdarzaja sie wtedy cykle tasiemce i trza brac progesteron ,zeby wywolac france...

Bursztyn, EwaT lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie coś się pochrzaniło. Mam dziś 34 d.c i @ brak, chociaż od ponad tyg. boli mnie brzuch jak na @ :(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    u mnie coś się pochrzaniło. Mam dziś 34 d.c i @ brak, chociaż od ponad tyg. boli mnie brzuch jak na @ :(

Nie masz tempek wiec ciezko cokolwiek powiedziec o wykresie..Ale obstawiam albo pozniejsza owu albo tez cykl bezowulacyjny...Wsio zalezy od twojej cierpliwosci albo bier lutke albo czekaj dalej...

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdee u mnie zaczelo pizgac jak na kieleczczyznie..Boze o malo drzew nie upierdyli....
    Znaczy mamy powod boli glowy..Zmiana cisnienia i pogody..Idzie chujowa

Sabina, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania stowka! <3

Paszaaaak, noooooo :)

Sabina, paszczakin, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi troche globus przeszedl.. i dobrze, bo za 2h goscie..

dzieki dziewczyny za komplementy.. figura totalnie zapewniona przez kartofla.
    2 miesiace ciaglego rzygania z letka mnie wyszczuplily, jajniory nie sa juz napuchniete, kartofel jest w brzuchu, ale bagaze to chyba w cyckach trzyma-zawsze byly duze, ale teraz to juz zaczyna byc to niesmieszne, bo gdzie ja karniki w takim rozmiarze dostane, jak nie przestana rosnac..
    No i musze sie przyznac, ze dostalyscie wersje poranna- pod wieczor, po calym dniu, zarciu i piciu jakos mi sie to wszytsko rozpreza i rozlewa ;) jak jeden, lub nawet dwa miesiace na plus ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 12:50

Sabina, kapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam co to za zmiany awatarów Kapta co tak wysuszylo Cie? Ja właśnie słucham sobie muzy z moim Synkiem nawet nie wiedzialam o istnieniu niektórych utworow i wykonawców ;-) Ja juz oficjalnie na l4 od czwartku i nie wrócę do pracy póki nie zrobią mi operacji na kolanko potwierdziło się ze jest cale popekane w środku i nie da się inaczej niż usunąć jego fragmenty czyli lakotke w całości bo zszyc się jej nie da ... Dobra koniec narzekania ide zrobić pizzę Synowi na obiad ;-)

Sabina, kapturnica, EwaT, macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam, że jestem juz całkowicie zanurzona w przygotowania mikołajkowo-świąteczne :)

Mala79, paszczakin, kapturnica, gretka, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Witam co to za zmiany awatarów Kapta co tak wysuszylo Cie? Ja właśnie słucham sobie muzy z moim Synkiem nawet nie wiedzialam o istnieniu niektórych utworow i wykonawców ;-) Ja juz oficjalnie na l4 od czwartku i nie wrócę do pracy póki nie zrobią mi operacji na kolanko potwierdziło się ze jest cale popekane w środku i nie da się inaczej niż usunąć jego fragmenty czyli lakotke w całości bo zszyc się jej nie da ... Dobra koniec narzekania ide zrobić pizzę Synowi na obiad ;-)
    Fajnie, że masz wolne, ale sytacji z kolanem to ja nie zazdroszczę :/ Trzymaj się

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam - Annamaria Helenka może mniejsza od chłopaków, ale jak śliczna <3 Zdrówka dla Was :)

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ogłaszam, że jestem juz całkowicie zanurzona w przygotowania mikołajkowo-świąteczne :)

Sabinka, choinke ubierasz? ;)

kapturnica, macduska, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Sabinka, choinke ubierasz? ;)
    Nie ;) Ale lampki juz sprawdziliśmy czy działaja :)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, że to są jaja :O
    http://iv.pl/images/11164376449702781839_thumb.jpg

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Fajnie, że masz wolne, ale sytacji z kolanem to ja nie zazdroszczę :/ Trzymaj się
    Spoko jak się najem tabsow to daje rade ale fakt to uciążliwe na dłuższa metę
    co do swiatecznych przygotowan lubie je tez i w tym roku mam czas żeby wlasnorecznie zdziałać cos dla bliskich aż w szoku jestem sama i planuje tez rozpoczac szybciej niż zawsze przygotowania ;-)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 100 lat i pociechy z rodzinki.

Paszczak,cyc jak ta lala, chcesz moze moj nieuzywwny stanik Triumpha do karmienia, wielki, ze hej? Czy nie pozwalaja Ci przekonania?
    Witam sie z ogrodu z kawa, reka pisze, noga bujam wozek. Matka Polka w calej krasie.

Sabina, Mala79, paszczakin, macduska, Mega, kkisia, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ania 100 lat i pociechy z rodzinki.

Paszczak,cyc jak ta lala, chcesz moze moj nieuzywwny stanik Triumpha do karmienia, wielki, ze hej? Czy nie pozwalaja Ci przekonania?
    Witam sie z ogrodu z kawa, reka pisze, noga bujam wozek. Matka Polka w calej krasie.
    I tak dobrze bo dupcia wolna:-)

Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie masz tempek wiec ciezko cokolwiek powiedziec o wykresie..Ale obstawiam albo pozniejsza owu albo tez cykl bezowulacyjny...Wsio zalezy od twojej cierpliwosci albo bier lutke albo czekaj dalej...
    czekam jeszcze max tydzień i jak nie dostanę to lutka

dorbie lubi tę wiadomość

‹‹ 5598 5599 5600 5601 5602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ