35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:chyba z powodu 2 inseminacji które masz zaznaczone w 2 i 5 d. c
Iwone lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:prawda jest taka ze cykl był pewnie bez owulki a mnie dzisiaj juz boli brzuch na okres i chuj!
Bursztyn, EwaT lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:u mnie coś się pochrzaniło. Mam dziś 34 d.c i @ brak, chociaż od ponad tyg. boli mnie brzuch jak na @
Nie masz tempek wiec ciezko cokolwiek powiedziec o wykresie..Ale obstawiam albo pozniejsza owu albo tez cykl bezowulacyjny...Wsio zalezy od twojej cierpliwosci albo bier lutke albo czekaj dalej...Iwone lubi tę wiadomość
-
mi troche globus przeszedl.. i dobrze, bo za 2h goscie..
dzieki dziewczyny za komplementy.. figura totalnie zapewniona przez kartofla.
2 miesiace ciaglego rzygania z letka mnie wyszczuplily, jajniory nie sa juz napuchniete, kartofel jest w brzuchu, ale bagaze to chyba w cyckach trzyma-zawsze byly duze, ale teraz to juz zaczyna byc to niesmieszne, bo gdzie ja karniki w takim rozmiarze dostane, jak nie przestana rosnac..
No i musze sie przyznac, ze dostalyscie wersje poranna- pod wieczor, po calym dniu, zarciu i piciu jakos mi sie to wszytsko rozpreza i rozlewajak jeden, lub nawet dwa miesiace na plus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 12:50
Sabina, kapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam co to za zmiany awatarów Kapta co tak wysuszylo Cie? Ja właśnie słucham sobie muzy z moim Synkiem nawet nie wiedzialam o istnieniu niektórych utworow i wykonawców
Ja juz oficjalnie na l4 od czwartku i nie wrócę do pracy póki nie zrobią mi operacji na kolanko potwierdziło się ze jest cale popekane w środku i nie da się inaczej niż usunąć jego fragmenty czyli lakotke w całości bo zszyc się jej nie da ... Dobra koniec narzekania ide zrobić pizzę Synowi na obiad
Sabina, kapturnica, EwaT, macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam co to za zmiany awatarów Kapta co tak wysuszylo Cie? Ja właśnie słucham sobie muzy z moim Synkiem nawet nie wiedzialam o istnieniu niektórych utworow i wykonawców
Ja juz oficjalnie na l4 od czwartku i nie wrócę do pracy póki nie zrobią mi operacji na kolanko potwierdziło się ze jest cale popekane w środku i nie da się inaczej niż usunąć jego fragmenty czyli lakotke w całości bo zszyc się jej nie da ... Dobra koniec narzekania ide zrobić pizzę Synowi na obiad
Trzymaj się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Fajnie, że masz wolne, ale sytacji z kolanem to ja nie zazdroszczę
Trzymaj się
co do swiatecznych przygotowan lubie je tez i w tym roku mam czas żeby wlasnorecznie zdziałać cos dla bliskich aż w szoku jestem sama i planuje tez rozpoczac szybciej niż zawsze przygotowaniaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia 100 lat i pociechy z rodzinki.
Paszczak,cyc jak ta lala, chcesz moze moj nieuzywwny stanik Triumpha do karmienia, wielki, ze hej? Czy nie pozwalaja Ci przekonania?
Witam sie z ogrodu z kawa, reka pisze, noga bujam wozek. Matka Polka w calej krasie.Sabina, Mala79, paszczakin, macduska, Mega, kkisia, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ania 100 lat i pociechy z rodzinki.
Paszczak,cyc jak ta lala, chcesz moze moj nieuzywwny stanik Triumpha do karmienia, wielki, ze hej? Czy nie pozwalaja Ci przekonania?
Witam sie z ogrodu z kawa, reka pisze, noga bujam wozek. Matka Polka w calej krasie.Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie masz tempek wiec ciezko cokolwiek powiedziec o wykresie..Ale obstawiam albo pozniejsza owu albo tez cykl bezowulacyjny...Wsio zalezy od twojej cierpliwosci albo bier lutke albo czekaj dalej...
dorbie lubi tę wiadomość