35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:idziecie głosować dziś?
Muszę dać przykład mojemu 18 latkowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 09:52
macduska, gretka, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Kapta, dzisiaj masz zdrowe podejście.
Ja dzisiaj się budzę i patrzę, że spod łóżka wypływa kałuża krwi. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne panntofle.
I tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami, bo na basen lecę
moremi - rozjebałaś mnie z ranamoremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zamiara isc..
Ale jest jeden problem.Sie mi kurna nie chce dupy z domu ruszac.Malowanie paszczu , szpachlowanie , ubieranie.Hmmm. Duzo ,za duzo zachodu..Jak sie mi zachce to pewnie podjade..Na razie jestem na poziomie a po co?a na co?SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Jadymy, jadymy:-)
Jak wrocimy z basenu i obiadu u moich rodziców, to idziemy głosować.
Moim zdaniem ci, którzy nie głosują nie mają prawa narzekać na politykę. A ja będę sobie mogła mówić "wina prezydenta" jak gdzieś bedą korki przez roboty drogowe.macduska, Iwone, Simba, paszczakin, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ja mam zamiara isc..
Ale jest jeden problem.Sie mi kurna nie chce dupy z domu ruszac.Malowanie paszczu , szpachlowanie , ubieranie.Hmmm. Duzo ,za duzo zachodu..Jak sie mi zachce to pewnie podjade..Na razie jestem na poziomie a po co?a na co? -
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:no właśnie, i tak sie nic nie zmieni oprócz włascicieli stołków
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja kiedyś byłam z moimi starymi na głosowaniu na prezydenta, chyba wtedy co Kwach za pierwszym razem wygrał i mój ojciec podszedł do tej komisji wyborczej i mowi: jeden na chybił trafił, proszę
Iwone, Bozia3, macduska, paszczakin, Bursztyn, kapturnica, Sabina, caffe, Pusurek, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny