35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kochane, bardzo dziękuję Wam za życzenia i za cały rok który tu z Wami spędziłam. Jesteście lepsze niż psychoterapia. Nigdy wcześniej nie udzielałam się na żadnym forum a tu z Wami jest mi miodnie
Dostarczacie ciepłego słowa i wsparcia, sprowadzacie do pionu, czasami parskam ze śmiechu w monitor ale bywa też że płaczę kiedy spotykają Was niepowodzenia. Trzymam za każdą z Was kciuki i wasze upragnione marzenie
Sabina, Iwone, Bliska 77, Parka, kkisia, Pusurek, iwcia77, Bozia3, Simba, EwaT, malgos741, moremi, gosia7122, Bursztyn, paszczakin, BISCA, macduska, Mega, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, widzę! Trochę słabo, bo nie dośc żeście małe to jeszcze na bok, ale fota jest
Aga to Agatka już siedzi??
Edit:
No teraz to widać!Ale ładne, strasz to niezła modelka
A Agatka takie słodki bobas
rozpuściłam się... nie obrażę się za taki sam zestaw jeśli można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 22:16
Bliska 77, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczorek,
Aniu, wszystkiego najlepszego! Pociechy z dzieci. Ja tez uwazam, ze to forum to jak psychoterapia czasami i do pionu dziewczyny postawia jak trzeba. Czytam czesto, choc nie zawsze sie udzielam .
Ogladalam zdjecia Waszych dzieciwszystkie bombowe
Ale przed pokazaniem swoich mam opory ...
Pusur, mysle, ze Twoj synek jest taki wygaany po TobieIwone, Pusurek, Bliska 77, megan8, ania.g, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
A ja dziś doznałam szoku kiedy zobaczyłam jak Marcel pięknie główkę podnosi leżąc na brzuszku. Silny chłopak z niego
A dzień marudny bo męczył zastój z kupką... Teraz włączyliśmy mu szum morza i na razie śpi.
Sabina, iwcia77, Bliska 77, Pusurek, moremi, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny