35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania sto lat!
Gdzie zdjęcie Paszczaka? Znowu mnie ominęło
.
Bozia jako danie ciepłe polecam: http://wizaz.pl/kulinaria/przepis,2189,wieprzowina-w-piwie
Jest trochę roboty, ale jest pyszne.
I to tyle na dziś. Zdążyłam przelecieć kilka stron wstecz i moje dziecko już mnie wzywa.
Bozia3, Bliska 77, Iwone, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Mysza - znam ten przepis - jest pyszne, ja czasami dodaje jeszcze śliwki suszone - i robię je w pojedynczych glinianych naczyniach - jako danie ze wschodu - pewnie mąż Simby je zna - nazywa się "żarkoje" i tak to mniej więcej wygląda...mysza1975 wrote:Bozia jako danie ciepłe polecam: http://wizaz.pl/kulinaria/przepis,2189,wieprzowina-w-piwie
Jest trochę roboty, ale jest pyszne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12ab1c2977c0.jpg
moremi, Simba, Sabina, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Aniu 100 lat !!!!!!
Bozia, kajtus do schrupania
Bardzo ciekawe przepisy .....
Ja jak ide na latwizne to robie krewetki w curry : obrac swieze krewetki, wrzucic na goroca oliwe z oliwek, chwilke podsmazyc, pod lac odrobinka bialego wina ( wytrawne) dodac curry, sol, pieprz, troche zielonego groszku ( ale nie z puszki), jak sie zagotuje, zalac smietana (12%) i podawac z ryzem. Pyszne i gotowe w 15 min (nie licze obierania krewetek, ale to mozna zrobic wczesniej i wstawic do lodow ki)
Bliska 77, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia Kajtuś super no i koty cudne
Bozia3, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
uwielbiam krewetki, wolę w wersji masło, koperek, czosnek, chili i krewetki - tylko, że dla 8 osób to by mnie zabiło finansowo.....tak po 20 krewetek na łba....BISCA wrote:Aniu 100 lat !!!!!!
Bozia, kajtus do schrupania
Bardzo ciekawe przepisy .....
Ja jak ide na latwizne to robie krewetki w curry : obrac swieze krewetki, wrzucic na goroca oliwe z oliwek, chwilke podsmazyc, pod lac odrobinka bialego wina ( wytrawne) dodac curry, sol, pieprz, troche zielonego groszku ( ale nie z puszki), jak sie zagotuje, zalac smietana (12%) i podawac z ryzem. Pyszne i gotowe w 15 min (nie licze obierania krewetek, ale to mozna zrobic wczesniej i wstawic do lodow ki)
iwcia77, macduska lubią tę wiadomość









