35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu same śliczne dzieci
megan8, Bozia3, Bliska 77, Sabina, iwcia77, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:100 lat Aniu
40-stka nie jest taka zła"
Na mnie nie robi wrażenia upływający czas, szczególnie teraz kiedy udało mi się urodzić trzecie dzieckoI tak nie wyglądam na 38
Bozia3, BISCA, megan8, iwcia77, dorbie, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aaaaa, ja sie nie zaplapalam na zdjecia Agi coreczek
Za to Boziowy Kajtek i koty- boskie.. wszystkie zdjecia dzieciakow i zwierzy mnie rozwalaja, bardzo mnie ciekawi, jak moja psychotyczna kota poradzi sobie z konkurencja..
co do rozbieranych zdjec- nie jestem fanka- one maja tendencje do znajdywania sie tam, gdzie nie powinny, wiec lepiej nie robic. Mauz ma na zywo, a nikt inny i tak nie ma ogladac. A co do kondycji cyckow to nie narzekam, ale pogadamy po ciazy i karmieniu. A jak nie bedzie juz o czym gadac, to pogadamy po drugiej ciazy, drugim karmieniu i podciaganiu ich na miejsce
Bozia3, macduska, iwcia77, Bliska 77, ania.g, malgos741, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
i w ogole budyn ciazowy znowu przatakowal (albo mauz zle w kalendarz wpisal)- myslalam, ze mam usg jutro, a to dopieeeeero we wtorek..
macduska, iwcia77, Bliska 77, ania.g, malgos741, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:i w ogole budyn ciazowy znowu przatakowal (albo mauz zle w kalendarz wpisal)- myslalam, ze mam usg jutro, a to dopieeeeero we wtorek..
to nie budyn!!!
to na pewno mąż!megan8, iwcia77, ania.g, Bliska 77, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i w ogole budyn ciazowy znowu przatakowal (albo mauz zle w kalendarz wpisal)- myslalam, ze mam usg jutro, a to dopieeeeero we wtorek..
( tzw usg wzrostu)- o ktorej masz usg? bo ja o 10 :30
ania.g, Bliska 77, malgos741, moremi, kkisia, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ktoś zna to uczucie jak się straci wszystkie dokumenty, torebkę i portfel? Dla komfortu od razu zakupiłam sobie na allegro torebkę i portfel , bez tego jak bez ręki
http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/47/56/05/01/4756050133
http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/47/91/97/91/4791979188
chyba nie wiem jak wstawiac tu zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 23:12
iwcia77, macduska, Iwone, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość