35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:kapciu- popsulas sie w nocy..jakas jestes niewyprasowana..moze kremik na noc zmien , bo ten co masz juz nie daje efektu
...od rana tak straszyc
;D
Bliska 77, iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry! po problemach ale jestem:)nie moglam sie dzisiaj zalogowac-po kilku probach poddalam sie i napisalam o haslo pomocnicze- odp wyslali na skrzynke- to do skrznki- nic - czekam 10 min- pisze znowu jest-zalogowana- pisze zeby sie wyzalic wciskam wyyslij i calkiem mnie wywalilo z ovu...
Powzsze to proba nr 2 ciekawe czy sie uda...
P.s. mysle ze nie trzeba mi juz kawy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 07:42
Bliska 77, Mega, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
witajcie,
Moremi nie wiem jak to u Ciebie wyglada, ja mialam dwa razy podczas brania clo, glownie na brzuchu troszke na policzku, bralam to najmocniensze wapono i ponprostu przeszlo a i jeszcze kupilam krem hydrokortyzonem mi pomogl, chlodne kapieleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 07:51
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie,
Moremi nie wiem jak to u Ciebie wyglada, ja mialam dwa razy podczas brania clo, glownie na brzuchu troszke na policzku, bralam to najmocniensze wapono i ponprostu przeszlo
dobrze mowi- wapno wewnetrznie i zewnetrznie jak bardzo swedziMega, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/366b477c589d.jpg
Mam katar jak cholera, na szczęście mogę teraz jeszcze podrzemac, potem sprzatanko,, mycie okna i kontrola u kardiologa
A tak w ogóle to miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 07:45
Simba, iwcia77, Bliska 77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość