35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:Dzien dobry! po problemach ale jestem:)nie moglam sie dzisiaj zalogowac-po kilku probach poddalam sie i napisalam o haslo pomocnicze- odp wyslali na skrzynke- to do skrznki- nic - czekam 10 min- pisze znowu jest-zalogowana- pisze zeby sie wyzalic wciskam wyyslij i calkiem mnie wywalilo z ovu...
Powzsze to proba nr 2 ciekawe czy sie uda...
P.s. mysle ze nie trzeba mi juz kawy.... -
gretka wrote:Kapta widze ze juz suwaczek przgotowany, tylko opis bedziesz jutro zmieniac
U mnie faza lutealna jest dluga 15,16dniowa ..Poza tym ovu zle wyznaczyl mi dzien owulacji...Wiec jestem jakby dzis dopiero 12ty..Takze spokojnie jeszcze 4dni cyklu mam miec...A tempki juz mnie nie raz w chuja robily rosnac do 15tego dnia po ovu i nagle hyc glowa o podlogejuz sie nie dam im zwiesc , nie ma bata ...
Bliska 77, Sabina, Bursztyn, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry
ja też nie mogłam się zalogować.
Dziś pada aż się z domu nie chce wyjść.Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A u mnie awaria -brak cieple wody ogrzewania i szwankuje odplyw- pan niby juz naprawia ale przyszedl nieprzygotowany, na razie wybyl wiec przerwa, bo jak jest to jeszcze usiluje bawic konwersacja....
Pieknie sie tydzien zaczal.....Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Dzień dobry
Moremi nie wiem co na pokrzywkę a teściówka już do pracy poszła. Mogę ją zapytać jak wróci po 15.
Widzę że wtorkowych kciuków nie mam co puszczać bo trzeba trzymać też w środęno to trzymam do odwołania
Jestem strasznie nieprzytomna, kawusia nie pomaga. Za to Marcel jest pełen energii i nie zamierza sobie pospać...Simba, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:A w ogóle to ja chcę już wiosnę...
kapturnica, Simba, ania.g, Bozia3, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, Mega, Pusurek, iwcia77, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a ja świeta żeby małż miał troche luzu i żeby sie poprzytulać bez stresu i zjeść coś dobrego i zobaczyć pare głupich filmów
gretka, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość