35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:a ja świeta żeby małż miał troche luzu i żeby sie poprzytulać bez stresu i zjeść coś dobrego i zobaczyć pare głupich filmów
kapturnica, Bliska 77, Simba, Mega, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Jak pada i piździ to nie wychodzę.
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:a ja świeta żeby małż miał troche luzu i żeby sie poprzytulać bez stresu i zjeść coś dobrego i zobaczyć pare głupich filmów
iwcia77, EwaT lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas nie dosc ze pizdzi, to jeszcze leje
Kaptur, ani mi sie waz zmieniac avatar (przynajmniej narazie) bo przywraca usmiech na mojej posepnej twarzy
Sabina gdzie jest? bo musze sie dowiedziec ile dokladnie do Swiat zostalo
Milego poniedzialku (w ogole moze byc taki?)Simba, Sabina, Bliska 77, iwcia77, EwaT, kapturnica, kkisia, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Kaptur, ani mi sie waz zmieniac avatar (przynajmniej narazie) bo przywraca usmiech na mojej posepnej twarzy
Milego poniedzialku (w ogole moze byc taki?)
Ale tez musze wstać już...Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Milego poniedzialku (w ogole moze byc taki?) -
Bozia3 wrote:a dlaczego Twa buźka posępna?
Zawsze, kurwa jakas nieprzyjemna niespodzianka albo wieczne czekanie...Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo. U nas piekne slonce i szczepienie na 11.30. I zagwodka znow. Adas ciagle jakis taki z niewielkim gilem w nosie. Nie tam, ze przeziebiony, ale furczy nochem czasem. Chory on czy nie? No i nie wiem, jak go szczepic. Tu daja DTP-IPV-Hib 5 w 1, do tego pneumo i rota. Dawac wszystko na raz czy rozdzielic? Dzizasie, juz migrene mam od rana od tego. Rota jest w programie szczepien w 3 miesiacu od tej jesieni, nie za duzo to?
Zwariuje zaraz. -
Simba wrote:Czy wasz kochane dzieci tez was tak mocno kopaly, ze mialyscie wrazenie ze macie siniaki od srodka??
Za co? Za co pytam sie???po urodzeniu też...
Mega, Bursztyn, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello. U nas piekne slonce i szczepienie na 11.30. I zagwodka znow. Adas ciagle jakis taki z niewielkim gilem w nosie. Nie tam, ze przeziebiony, ale furczy nochem czasem. Chory on czy nie? No i nie wiem, jak go szczepic. Tu daja DTP-IPV-Hib 5 w 1, do tego pneumo i rota. Dawac wszystko na raz czy rozdzielic? Dzizasie, juz migrene mam od rana od tego. Rota jest w programie szczepien w 3 miesiacu od tej jesieni, nie za duzo to?
Zwariuje zaraz.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusur, my 5w1 i rotaza jednym razem, czyli jedna szczepionka i rota doustnie i tak trzy razy, ze starsza to sie sprawdzilo to i do mlodszej taka opcje przyjelismy, poki co nic sie jie dzialo, 1go grudnia idziemy ostatni raz a potem to zobaczmy co z pneumo i meningo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:39
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy wasz kochane dzieci tez was tak mocno kopaly, ze mialyscie wrazenie ze macie siniaki od srodka??
Za co? Za co pytam sie???mnie to tak zebra bola jak po jakims czolowym zderzeniu
Sabina, Bozia3, Simba, Mega, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny