X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mam pomidorka koktajlowego z Lidla - leży już 6 tyg na blacie w kuchni i nic a nic sie nie zmienił -piekny i świeżutki, co powiecie? :)
    Sprawdź czy dziury nie masz w blacie albo nowej cywilizacji.

Bozia3, BISCA, Mega, kkisia, Pusurek, Bursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoję sobie na przystanku czekam na tramwaj a tu podchodzi do mnie facet i wręcza mi paczkę pampersow dla noworodków. Rozpakowywal zakupy z samochodu i zobaczył ze się pomylił i za małe kupił no i zobaczył mnie i stwierdził że mi się bardziej przydadzą. Jadę wiec na lunch z koleżanką i z paczka pampersow :)

EwaT, gretka, malgos741, paszczakin, Bozia3, gosia7122, BISCA, anna maria, Reni, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Iwone, ania.g, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sprawdź czy dziury nie masz w blacie albo nowej cywilizacji.
    hehe
    nic nie ma czyściutko....ciekawe jak długo jeszcze sie utrzyma
    kurde, okresu nie ma, jajnik lewy tak niefajnie pobolewa, skoki cisnienia ze stresu chyba, cyce flaki.....ogólnie chujnia, po prostu wielka chujnia

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Stoję sobie na przystanku czekam na tramwaj a tu podchodzi do mnie facet i wręcza mi paczkę pampersow dla noworodków. Rozpakowywal zakupy z samochodu i zobaczył ze się pomylił i za małe kupił no i zobaczył mnie i stwierdził że mi się bardziej przydadzą. Jadę wiec na lunch z koleżanką i z paczka pampersow :)
    sprawdz czy nie ma bomby w środku

BISCA, Bliska 77, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    sprawdz czy nie ma bomby w środku
    Facet był biały i bez brody ;-)

malgos741, EwaT, kapturnica, BISCA, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Paszczak a Ty we wtorek na Unitre czy na normalne USG ?
    Ja w środę z kolei.

na unitre niestety.. no ale moze co wypatrzy.. no ale jak nie to pewne zaraz bedzie polowkowe, to i tak sie dopatrza co to za kartofel siedzi..

anna maria, Sabina, Mega, kkisia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzien dobry- ja dzisiaj wagaruje i bardzo mi z tym dobrze..

gosia7122, anna maria, Sabina, Bliska 77, malgos741, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja.U nas ponuro i kropi ale ja mam lepszy nastrój bo moja starsza córka po kontroli .Na razie nie wymaga kontroli onkologicznej ,mamy się zgłosić za pół roku.Mam nadzieje że pozbyliśmy się tego cholerstwa.

anna maria, Sabina, Bozia3, Bliska 77, malgos741, Mega, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Simba, ania.g, moremi, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, te Twoje inseminacje na samym poczatku cyklu moga wzbudzic zdziwienie u niewtajemniczonych hihihi, tym bardziej, ze ich skutkiem moze byc "wyrzyganie szatana" hihihihihi
    uwielbiam Twoj wykres ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:12

Sabina, Bozia3, EwaT, Bliska 77, malgos741, Mega, kkisia, Simba, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny co za piekny dzien zalalo mi piwnice ,Helene strasznie swedza i Bola dziasla nie moze nawet sie wyspac jest niespokojna i marudna:-(milego dnia zycze

gosia7122, Bliska 77, Sabina, kkisia, Iwone, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny co za piekny dzien zalalo mi piwnice ,Helene strasznie swedza i Bola dziasla nie moze nawet sie wyspac jest niespokojna i marudna:-(milego dnia zycze
    wiesz, u nas jest podobnie z zabkami, a Helenka rosnie jak na drozdzach, super dziewczyna :)

anna maria, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mam pomidorka koktajlowego z Lidla - leży już 6 tyg na blacie w kuchni i nic a nic sie nie zmienił -piekny i świeżutki, co powiecie? :)
    No to niezłe jest podładowane ;) a swieci w nocy?

malgos741, EwaT lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla chłopa...na strzelnice chodzi sam, ze spadochronem oddał wielką ilość skoków, na bunge sam szkolił innych...
    myślałam o jakimś pakiecie SPA - faceta bardziej ucieszy masaż kamieniami, czy coś takiego np, jak myślicie (jest piwoszem):

http://www.superprezenty.pl/degustacja-piwa--piwoznawcy

anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla chłopa...na strzelnice chodzi sam, ze spadochronem oddał wielką ilość skoków, na bunge sam szkolił innych...
    myślałam o jakimś pakiecie SPA - faceta bardziej ucieszy masaż kamieniami, czy coś takiego np, jak myślicie (jest piwoszem):

ubezpieczenie od wypadków?

BISCA, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ubezpieczenie od wypadków?
    może nie będzie potrzebne..:)

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiesz, u nas jest podobnie z zabkami, a Helenka rosnie jak na drozdzach, super dziewczyna :)
    Dzieki ,stosujesz cos na te zabkowe dolegliwosci?Twoja Agatka to to tez napewno duza dziewczynka:-)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia masz w domu komandosa?

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a tak powaznie to ja mam zawsze Problem z prezentem dla meza,juz teraz mysle co mu na gwiazdka kupic i nic mi nie przychodzi do glowy.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my juz po szczepieniu. Adas dostal 5 w 1 DTP-IPV-Hib i pneumo. Na rota sie nie zalapal, szczepia dzieci urodzone po 15 wrzesnia. Pielegniarka powiedziala, ze 3 miesiace, to juz ciut za pozno na rota. Moze i tak.
    Tera uwaga! Dzielny syn moj przy pierwszym wkluciu tylko spojrzal, przy drugim zrobil takie iii. I to bylo wszystko... Duma serce me rozparla. Znak to, ze kolejne dziecko bedzie lekarzem. ;)
    Teraz cieszy miche i wyglupia sie jak zawsze. Na razie bez temperatury, mam nadzieje, ze tak sie utrzyma.

EwaT, caffe, gosia7122, Bozia3, ania.g, Bliska 77, Mega, moremi, Sabina, anna maria, Iwone, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A slyszalyscie o tym, zeby maluchom po skonczeniu 6 miesiaca zycia dawac awokado? Ze bogate w tluszcze, witaminy, potas. W Pl to chyba malo popularna rzecz dla niemowlakow. Ciekawe jak z alergiami.

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 5611 5612 5613 5614 5615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ