35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:mam pomidorka koktajlowego z Lidla - leży już 6 tyg na blacie w kuchni i nic a nic sie nie zmienił -piekny i świeżutki, co powiecie?
Bozia3, BISCA, Mega, kkisia, Pusurek, Bursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Stoję sobie na przystanku czekam na tramwaj a tu podchodzi do mnie facet i wręcza mi paczkę pampersow dla noworodków. Rozpakowywal zakupy z samochodu i zobaczył ze się pomylił i za małe kupił no i zobaczył mnie i stwierdził że mi się bardziej przydadzą. Jadę wiec na lunch z koleżanką i z paczka pampersow
EwaT, gretka, malgos741, paszczakin, Bozia3, gosia7122, BISCA, anna maria, Reni, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Iwone, ania.g, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sprawdź czy dziury nie masz w blacie albo nowej cywilizacji.
nic nie ma czyściutko....ciekawe jak długo jeszcze sie utrzyma
kurde, okresu nie ma, jajnik lewy tak niefajnie pobolewa, skoki cisnienia ze stresu chyba, cyce flaki.....ogólnie chujnia, po prostu wielka chujnia -
Simba wrote:Stoję sobie na przystanku czekam na tramwaj a tu podchodzi do mnie facet i wręcza mi paczkę pampersow dla noworodków. Rozpakowywal zakupy z samochodu i zobaczył ze się pomylił i za małe kupił no i zobaczył mnie i stwierdził że mi się bardziej przydadzą. Jadę wiec na lunch z koleżanką i z paczka pampersow
BISCA, Bliska 77, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Paszczak a Ty we wtorek na Unitre czy na normalne USG ?
Ja w środę z kolei.
na unitre niestety.. no ale moze co wypatrzy.. no ale jak nie to pewne zaraz bedzie polowkowe, to i tak sie dopatrza co to za kartofel siedzi..anna maria, Sabina, Mega, kkisia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam się i ja.U nas ponuro i kropi ale ja mam lepszy nastrój bo moja starsza córka po kontroli .Na razie nie wymaga kontroli onkologicznej ,mamy się zgłosić za pół roku.Mam nadzieje że pozbyliśmy się tego cholerstwa.
anna maria, Sabina, Bozia3, Bliska 77, malgos741, Mega, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Simba, ania.g, moremi, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Ewa, te Twoje inseminacje na samym poczatku cyklu moga wzbudzic zdziwienie u niewtajemniczonych hihihi, tym bardziej, ze ich skutkiem moze byc "wyrzyganie szatana" hihihihihi
uwielbiam Twoj wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:12
Sabina, Bozia3, EwaT, Bliska 77, malgos741, Mega, kkisia, Simba, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny co za piekny dzien zalalo mi piwnice ,Helene strasznie swedza i Bola dziasla nie moze nawet sie wyspac jest niespokojna i marudna:-(milego dnia zycze
gosia7122, Bliska 77, Sabina, kkisia, Iwone, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czesc dziewczyny co za piekny dzien zalalo mi piwnice ,Helene strasznie swedza i Bola dziasla nie moze nawet sie wyspac jest niespokojna i marudna:-(milego dnia zycze
anna maria, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mam pomidorka koktajlowego z Lidla - leży już 6 tyg na blacie w kuchni i nic a nic sie nie zmienił -piekny i świeżutki, co powiecie?
a swieci w nocy?
malgos741, EwaT lubią tę wiadomość
-
Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla chłopa...na strzelnice chodzi sam, ze spadochronem oddał wielką ilość skoków, na bunge sam szkolił innych...
myślałam o jakimś pakiecie SPA - faceta bardziej ucieszy masaż kamieniami, czy coś takiego np, jak myślicie (jest piwoszem):
http://www.superprezenty.pl/degustacja-piwa--piwoznawcyanna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla chłopa...na strzelnice chodzi sam, ze spadochronem oddał wielką ilość skoków, na bunge sam szkolił innych...
myślałam o jakimś pakiecie SPA - faceta bardziej ucieszy masaż kamieniami, czy coś takiego np, jak myślicie (jest piwoszem):
http://www.superprezenty.pl/degustacja-piwa--piwoznawcyBISCA, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla chłopa...na strzelnice chodzi sam, ze spadochronem oddał wielką ilość skoków, na bunge sam szkolił innych...
http://www.superprezenty.pl/degustacja-piwa--piwoznawcyBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, my juz po szczepieniu. Adas dostal 5 w 1 DTP-IPV-Hib i pneumo. Na rota sie nie zalapal, szczepia dzieci urodzone po 15 wrzesnia. Pielegniarka powiedziala, ze 3 miesiace, to juz ciut za pozno na rota. Moze i tak.
Tera uwaga! Dzielny syn moj przy pierwszym wkluciu tylko spojrzal, przy drugim zrobil takie iii. I to bylo wszystko... Duma serce me rozparla. Znak to, ze kolejne dziecko bedzie lekarzem.
Teraz cieszy miche i wyglupia sie jak zawsze. Na razie bez temperatury, mam nadzieje, ze tak sie utrzyma.EwaT, caffe, gosia7122, Bozia3, ania.g, Bliska 77, Mega, moremi, Sabina, anna maria, Iwone, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny