35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A slyszalyscie o tym, zeby maluchom po skonczeniu 6 miesiaca zycia dawac awokado? Ze bogate w tluszcze, witaminy, potas. W Pl to chyba malo popularna rzecz dla niemowlakow. Ciekawe jak z alergiami.
no ale wiadomo,alergie indywidualna sprawaPusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla chłopa...na strzelnice chodzi sam, ze spadochronem oddał wielką ilość skoków, na bunge sam szkolił innych...
myślałam o jakimś pakiecie SPA - faceta bardziej ucieszy masaż kamieniami, czy coś takiego np, jak myślicie (jest piwoszem):
http://www.superprezenty.pl/degustacja-piwa--piwoznawcyEwaT, Bozia3, Bliska 77, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i niestety maz nie wraca jutro, a najlepsze jest to ze niewiadomo kiedy
dziekuje
aha, przemyslalam sprawe twarzy bez mejk-apu i stwierdzilam, ze w ramach zemsty na ludzkosci pojade jednak autobusem, tak jestem wkurwiona
moze mi sie beretka naprostujeSimba, EwaT, kkisia, Pusurek, malgos741, kapturnica, Bozia3, gretka, Bliska 77, Mega, moremi, Sabina, SolarPolar, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dlaczego od tych wszystkich ludzi w komunikacji miejskiej musi tak okrutnie jebać? Why?
Édit: przeczytałam post Bursztyna - wiec jak będziesz jechać bez mejkapu to przynajmniej jest szansa ze te skunksy będą się od ciebie trzymać z dalekaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:16
EwaT, Bursztyn, kkisia, gosia7122, malgos741, Bozia3, Bliska 77, Mega, Sabina, Iwone, SolarPolar, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A gdzie w ogole wszystkie?
Ewka, sama tak siedzis? Z pomidorkiem? Btw, zjadlas go?
My wcinamy pieczarkowa, a za chwile spadamy do ogrodu kopac dalej.
małż zara bedzie z pampersami
pomidorek nadal w fazie eksperymentuPusurek, kkisia, Bliska 77, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dlaczego od tych wszystkich ludzi w komunikacji miejskiej musi tak okrutnie jebać? Why?
Édit: przeczytałam post Bursztyna - wiec jak będziesz jechać bez mejkapu to przynajmniej jest szansa ze te skunksy będą się od ciebie trzymać z daleka
o ile mnie w ogole wpuszcza do autobusu z taka gebaBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hej, my juz po szczepieniu. Adas dostal 5 w 1 DTP-IPV-Hib i pneumo. Na rota sie nie zalapal, szczepia dzieci urodzone po 15 wrzesnia. Pielegniarka powiedziala, ze 3 miesiace, to juz ciut za pozno na rota. Moze i tak.
Tera uwaga! Dzielny syn moj przy pierwszym wkluciu tylko spojrzal, przy drugim zrobil takie iii. I to bylo wszystko... Duma serce me rozparla. Znak to, ze kolejne dziecko bedzie lekarzem.
Teraz cieszy miche i wyglupia sie jak zawsze. Na razie bez temperatury, mam nadzieje, ze tak sie utrzyma.Pusurek, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha! dobre
o ile mnie w ogole wpuszcza do autobusu z taka gebaBursztyn, EwaT, kapturnica, Bliska 77, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Dzielny ten Twój synek ,ja idę za tydzień na drugą turę i już się boje .Marysia strasznie płakała
Ja corce kiedy byla mala, nalepialam plaster Emla. Nie czula zadnego zastrzyku, wiec nawet nie wiedziala, ze mozna sie bac gabinetu zabiegowego. Co prawda pielegniarki czasem walily z nocha, ze one nie beda sie tam wkluwaly, gdzie plaster, bo to lidokaina i takie pierdoly, ale szczepily. Tylko trzeba wiedziec dokladnie, gdzie nalepic.
http://bazalekow.mp.pl/leki/item.html?id=25272
Ja Adamkowi tez bede nalepiac przed szczepieniem, jak bedzie wiekszy i bardziej ogarniety. Po cholere te stresy przezywac? Toz to i dziecie, i my sie spinamy.caffe, Simba, Bliska 77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze ja nie muszę jeździć autobusami
bo mnie koleżanka przywozi i odwozi do domu ale czasami jeżdżę to akurat tłoku nie ma a i ludzie cieplej ubrani bo u mnie 4 stopnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:35
Bliska 77, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba prv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:12
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn