35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A juz myslalam ,ze tylko ja dzis taka jestem..Kurde rano silne bole brzucha , mdlosci i bieguna...Ledwo dalam rade mlodego odwiez do szkoly
I glowa .Boszzz tak mnie dynka caly dzien napierdala ,ze ledwo na oczy widze.Leki nie pomagaja przysypiam co chwile...Help!!!EwaT, malgos741, Sabina, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chyba mnie choróbsko łapie, fatalnie sie czuje
EwaT, Bliska 77, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:No i niestety maz nie wraca jutro, a najlepsze jest to ze niewiadomo kiedy
dziekuje
aha, przemyslalam sprawe twarzy bez mejk-apu i stwierdzilam, ze w ramach zemsty na ludzkosci pojade jednak autobusem, tak jestem wkurwiona
moze mi sie beretka naprostuje...
malgos741, Simba, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, jestem pewna ze przesadzasz z ta buzka
a to prawda, spora grupa ludzi smierdzi okrutnie, we wtorek bylam z corka w kinie, od 2000roku nie korzystam w ogole z komunikacji miejskiej a ze dla niej to frajda przejechac sie autobusem lub tramwajem to przystalam na autobusowa wycieczke, coz od smrodow jednak kompletnie sie odzwyczailam.....Mega, Simba, Sabina, Bursztyn, Iwone, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tylko na chwilę.
Odebraliśmy wyniki i u męża rewelacja. Morfologia z 2% skoczyła do 20%, więc opłaciło się łykać suplementy
U mnie morfologia krwi fajnie, chociaż erytrocytów mam za dużo. Najgorsze TSH. 0,009 uUI/ml przy normach od 0,27 do 4,2. Kurwa.
Myślicie że mogę odstawić Letrox?kapturnica, kkisia, Sabina, Pusurek, EwaT, Bursztyn, Iwone, Bozia3, gosia7122, Parka, iwcia77, ania.g, Bliska 77, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Hej, ja tylko na chwilę.
Odebraliśmy wyniki i u męża rewelacja. Morfologia z 2% skoczyła do 20%, więc opłaciło się łykać suplementy
U mnie morfologia krwi fajnie, chociaż erytrocytów mam za dużo. Najgorsze TSH. 0,009 uUI/ml przy normach od 0,27 do 4,2. Kurwa.
Myślicie że mogę odstawić Letrox?Ja przeszlam na 75tke z 100ki euthyroxu Bo jak odstawisz moze ci za bardzo skoczyc..Nie wiem ..Jaka dawke bierzesz..
Gratuluje wynikow chUopa..Co bral???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:44
Sabina lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj dopiero przez spojrzenia ludzi, zdalam sobie sprawe jak duzy mam brzuch. A potem zobaczylam go w witrynie sklepowej...
Jeszcze 50 dni do porodu...moremi, kkisia, Sabina, Mega, Pusurek, malgos741, EwaT, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze nie odstawiaj tylko zmniejsz dawke Moremi..Ja ostatnio mialam znow 0,089 hehehhe tez niziusio
Ja przeszlam na 75tke z 100ki euthyroxu Bo jak odstawisz moze ci za bardzo skoczyc..Nie wiem ..Jaka dawke bierzesz..
Gratuluje wynikow chUopa..Co bral???
Jakoś podejrzewałam, że tak to może wyglądać, dlatego zrobiłam badanie na własną rękę, a dawkę zmniejszyłam sobie do 25 tydzień temu.
Mąż? Mąż łykał BodyMax 1x dziennie, 2x400 wit. E, 2x1000 wit, D, magnez z B6, czasami inofolic i od tygodnia Proxeed (to nie miało prawa jeszcze zadziałać). Oczywiście ma zakaz siedzenia w gorącej wodzie (a uwielbia) i ograniczone spożycie alkoholi wyskokowych. W sensie w dzień powszedni nie pije nawet piwka, a na imprezach ogranicza, albo nie pije wcale. No i kawa - ograniczenie do 3 dziennie.
Muszę przyznać, że nie spodziewałam się takich wyników, tym bardziej, że niedawno łykał antybiotykkkisia, Sabina, Pusurek, malgos741, Bursztyn, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Hej, ja tylko na chwilę.
Myślicie że mogę odstawić Letrox?
Na tarczycy kompletnie sie nie znam...Ale to chyba tez mozna wyregulowac?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mąż? Mąż łykał BodyMax 1x dziennie, 2x400 wit. E, 2x1000 wit, D, magnez z B6, czasami inofolic i od tygodnia Proxeed (to nie miało prawa jeszcze zadziałać). Oczywiście ma zakaz siedzenia w gorącej wodzie (a uwielbia) i ograniczone spożycie alkoholi wyskokowych. W sensie w dzień powszedni nie pije nawet piwka, a na imprezach ogranicza, albo nie pije wcale. No i kawa - ograniczenie do 3 dziennie.
Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po kardiologu, dostałam leki na obniżenie ciśnienia podobno nie mające negatywnego wpływu na potencjalna ciążę. Zobaczymy, moze to moje skaczace cisnienie teraz mi nie pomaga a jak sie unormuje to bedzie ok...
moremi, EwaT, Sabina, Iwone, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moremi super wiesci u meza
Na tarczycy kompletnie sie nie znam...Ale to chyba tez mozna wyregulowac?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Moremi, Twoj chlop to ma gorzej niz matka karmiaca... Pozdrow meza ode mnie...
Pusurek, Bursztyn, Simba, Sabina, Bozia3, kapturnica, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Mega, malgos741, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!