35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, konsultacja
http://allegro.pl/sukienka-wizytowa-bal-slub-80-86-92-98-104-110-116-i4784890893.html#delivery
dla zaspokojenia pragnień mojej mamy chcę kupić jedną z tych sukienek dla córki na święta
po mnie wzięła białą przezroczystą skórę, ma niebieskie oczy i blond włosy
chciałam wziąć białą albo niebieską, ale chyba te róże lepiej wyglądają w różu
co do jej estetyki proszę się nie wypowiadać
skoro jest wiecznie ubrana jak chłopak, wg mojej mamy, to teraz idę na całość!
Ha!iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Sprawiliśmy sobie psiaka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683227588457388&set=a.264254200354731.58568.100003104600254&type=1&theaterobyście się pokochali
Poczytałam komentarze i widziałam, że puriną go karmisz. Poczytaj trochę o karmach. Szkoda by było, żeby mu się sierść zmieniła od gównianej karmy, a takie niestety są wszystkie marketowe.iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfik wrote:dziewczyny, konsultacja
http://allegro.pl/sukienka-wizytowa-bal-slub-80-86-92-98-104-110-116-i4784890893.html#delivery
dla zaspokojenia pragnień mojej mamy chcę kupić jedną z tych sukienek dla córki na święta
Ha!moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:dziewczyny, konsultacja
Ha!
jeśli już miałabym w to ubrać córkę to w białąElfik lubi tę wiadomość
-
moja corka od dluzszego czasu bardzo chciala obudzic sie z listem pod poduszka ale nie takim zwyklym tylko starym zrolowanym i z waznymi slowami, wiec wybralam odpowiedni papier, napisalam piekne rzeczy, troszke narysowalam, przypalilam brzegi, zrulowalam i zawiazalam wstazka i na koniec psiknelam jednym z moich zapachow i jak tylko mocno zasnela pod posuszke wsunelam
ot to cala tajemnicaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 23:16
malgos741, macduska, Bozia3, Simba, moremi, Elfik, iwcia77, Sabina, Bursztyn, caffe, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
odpłaci jej
zajebie jej emeryture i sprzeda jej mieszkanie razem z nią
spoko
a nie ma czarnej?
Pusurek wrote:Czy ona da w tym rade? Bedzie przez cale swieta stala? Przeca w tym sie kuzwa usiasc nie da... Nie rob tego dziecku.Pusurek, macduska, malgos741, Bozia3, moremi, Elfik, iwcia77, BISCA, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziewczyny, konsultacja
Ha!
drugie miejsce fioletowamacduska, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:z przekazem slowno-obrazkowym mowiacym jak bardzo ja kocham
ja swoim chłopakom czasami robiłam kanapki w kształcie serduszek,
albo zostawiałam jabłka z wyciętym sercemBliska 77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:moja corka od dluzszego czasu bardzo chciala obudzic sie z listem pod poduszka ale nie takim zwyklym tylko starym zrolowanym i z waznymi slowami, wiec wybralam odpowiedni papier, napisalam piekne rzeczy, troszke narysowalam, przypalilam brzegi, zrulowalam i zawiazalam wstazka i na koniec psiknelam jednym z moich zapachow i jak tylko mocno zasnela pod posuszke wsunelam
ot to cala tajemnica
no i nie można tak od razu???
tylko piszesz zagadkami a my się głowimy zamiast spać!!!Bliska 77, Pusurek, malgos741, moremi, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale dlaczego stary ???
ja swoim chłopakom czasami robiłam kanapki w kształcie serduszek,
albo zostawiałam jabłka z wyciętym sercemmacduska, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:moja corka od dluzszego czasu bardzo chciala obudzic sie z listem pod poduszka ale nie takim zwyklym tylko starym zrolowanym i z waznymi slowami, wiec wybralam odpowiedni papier, napisalam piekne rzeczy, troszke narysowalam, przypalilam brzegi, zrulowalam i zawiazalam wstazka i na koniec psiknelam jednym z moich zapachow i jak tylko mocno zasnela pod posuszke wsunelam
to to cala tajemnicaBliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Czy ona da w tym rade? Bedzie przez cale swieta stala? Przeca w tym sie kuzwa usiasc nie da... Nie rob tego dziecku.
muszę teraz, bo później już się nie da w nic takiego włożyć...
chyba, że jednak mi dziecia w szpitalu podmienili;)Pusurek, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziewczyny, konsultacja
Ha!Bliska 77, Elfik, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4