35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gudmorning
Niby nie pracuje od poczatku listopada, ale codziennie mam cos do zrobienia, gdzies musze jechac. Eh...
Paszczak - oby kartofel sie dzisiaj ujawnil
Iwcia pozdrow Iwa
Milego dnia
PS Dorki dzisiaj nie bylo na nocnym dyzurze - Dorka? No co Ty? Juz i w nocy zaczynasz spac??moremi, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, malgos741, BISCA, paszczakin, kkisia, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mi spiaczka nadal nie przechodzi. Kluska robi się wymagająca
Rano coraz trudniej mi się zorganizowac, popoludniu zupełnie nie mam siły. Robi się ciekawie, bo w pracy strasznie spada mi wydajność.
Miłego dniamoremi, Bliska 77, iwcia77, Elfik, Pusurek, kkisia, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dorbie, doczytałam, ze znajdek...
To cię teraz do serca przytulam, czy tego chcesz czy nie..
Kochana, to jest fajna rzecz, nie wydawać kilku tysi na psa z katalogu ale dać dom potrzebującemu...
Szacun.
Jak chcesz, Tobie też ksiązkę wyślę na święta!
Swoją drogą jak tak dalej pójdzie, to Musierowicz będzie miała super święta dzięki mnie...
I porszaka pod oknem...
Dzięki
pies ma tyle miechów co nasz skradziony samochód, pojawił się w naszej okolicy tego samego dnia, tylko nie jest niebieskiStąd wabi się Picasso. Jazda jest, bo szczeka na nasze koty! Koty w pióro i syczą. Ciekawie
A ksiązkę kazdą chetnie, a co Ty zajmujesz się dystrybucja Musierowicz? Musze doczytaćBliska 77, Sabina, iwcia77, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dzięki
pies ma tyle miechów co nasz skradziony samochód, pojawił się w naszej okolicy tego samego dnia, tylko nie jest niebieskiStąd wabi się Picasso. Jazda jest, bo szczeka na nasze koty! Koty w pióro i syczą. Ciekawie
A ksiązkę kazdą chetnie, a co Ty zajmujesz się dystrybucja Musierowicz? Musze doczytaćSabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
w te wakacje moja siostra adoptowała psa ze schroniska...
no i tu dyskutowałabym czy są najmądrzejsze
bry bardzoBliska 77 wrote:dokladnie tak, takie psiaki sa najmadrzejszemoremi, Bliska 77, iwcia77, dorbie, Sabina, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Mega, co tak choróbska łapiesz?
Nie wstaję dzisiaj. Koty na mnie leżąpłuca oskrzela jeszcze czyste, gardło zawalone...
Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
Inna sprawa, że obce sobie zwierzęta trzeba zapoznawać, oswajać ze sobą stopniowo.
Jeszcze tak mi się nasunęło jak zobaczyłam tego psiaka, że on mógł komuś uciec. Jest bardzo zadbany.Bliska 77, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
obecna, szykuje sie na spotkanie z synkiem
, pozdrowie go od ciotek forumowych
Paszczak- bede myslami z toba
u mnie w koncu slonce wyszlo
milego dnia lasencjeBliska 77, moremi, Iwone, malgos741, ania.g, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w te wakacje moja siostra adoptowała psa ze schroniska...
no i tu dyskutowałabym czy są najmądrzejsze
bry bardzo
mój pierwszy psik miał niecałe 4tygodnie jak go zieliśmy z wakacji, mieli je potopić, bo nikomu nie były potrzebne, wzięliśmy go jak miał 10 lat, z powodu choroby i cierpienia pożegnałam się z Nim gdy miałam 27...pisałam kiedyś o Nim, najmądrzejszy i najcudowniejszy kundelek na świecie, teraz mamy ponad 9cio letniego boksera (bez rodowodu dodam dla ułatwienia), również jest zarąbisty, szczególnie dla dzieci, tylko wiadomo, ze jako dziecko tamtego traktowałam zupełnie inaczej, był moim najlepszym kumplem i powiernikiem...iwcia77, moremi, Sabina, Elfik, Pusurek, kkisia, gosia7122, Iwone, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Dziś choć nie leje. Wreszcie czuję że nadchodzi @ ale plamienia jeszcze nie ma, nigdy nie cieszyłam się ze przyjdzie a teraz oczekuje z niecierpliwością, dziwneSabina, Bliska 77, moremi, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny