35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam rowniez
kapturnica wrote:Witam sie i ja dziewczynki..Co tam ? jak tam??
hmm tez trzeba bedzie rozpoczac nowy cykl....
zamowic inofolik odebrac i jedziemy dalej:)
a propos ma ktos jakies bardziej szczegolowe info nt inofoliku- bo jak dla mnie troche biednie z info( chyba ze sie jeszcze nie dokopalam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:34
kkisia lubi tę wiadomość
gretka -
ej przypomniało mi się.. kto to wymyślił, żeby np na zadane pytanie pod moim wykresem dot mojego wykresu, okresu itd odpowiadać pod wykresem osoby zadającej
bez sensu.. potem odpowiada mi ktoś od czapki po jakimś tam czasie a człowiek siedzi i się zastanawia o co kaman
raz laska mi zwróciła uwagę, że odpowiada się nie u siebie a u zadającego.. a kurwa czemu skoro dotyczy moich spraw. Po co mam odpisywać sto razy na pytanie skoro mogę raz a porządnie
wiecie o co mi chodzi? mam nadzieję, bo nie mogę zebrać myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:40
kapturnica, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, Elfik, Pusurek, moremi, paszczakin, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wreszcie przyszła
Mega, Sabina, Bliska 77, Elfik, gretka, moremi, ania.g, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:ej przypomniało mi się.. kto to wymyślił, żeby np na zadane pytanie pod moim wykresem dot mojego wykresu, okresu itd odpowiadać pod wykresem osoby zadającej
bez sensu.. potem odpowiada mi ktoś od czapki po jakimś tam czasie a człowiek siedzi i się zastanawia o co kaman
raz laska mi zwróciła uwagę, że odpowiada się nie u siebie a u zadającego.. a kurwa czemu skoro dotyczy moich spraw. Po co mam odpisywać sto razy na pytanie skoro mogę raz a porządnie
wiecie o co mi chodzi? mam nadzieję, bo nie mogę zebrać myśli
A dzięki temu jakie fajne dialogi wychodząBliska 77, Reni, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam się i ja
Dziś choć nie leje. Wreszcie czuję że nadchodzi @ ale plamienia jeszcze nie ma, nigdy nie cieszyłam się ze przyjdzie a teraz oczekuje z niecierpliwością, dziwne
I ja się witam
i Małgoś powiedz sama, czy można się nie denerwować na te co mają cykle po 24 dni...
Wredne ....Sabina, moremi, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej przypomniało mi się.. kto to wymyślił, żeby np na zadane pytanie pod moim wykresem dot mojego wykresu, okresu itd odpowiadać pod wykresem osoby zadającej
wiecie o co mi chodzi? mam nadzieję, bo nie mogę zebrać myśli
Dzien dobry na szybko, bo robota goni. Nie nadrabiam, czasu brak. Zabieg neodermy przyspieszony - bedzie dzis popoludniu.
Reni, jak Pieslaw sie czuje?Mega, Sabina, moremi, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiecie wiecie
A ja zrobilam krok stumilowy...Umowilam mnie i chUopa na wizyte do janeczko w parensie na 2stycznia..Zdaze jeszcze chlopa zmeczyc w cykl z clo i zrobic mu przerwe na oddech .No i przy okazji seminogram zrobi..Bedzie 12miesiecy No chyba ,ze przypierdoli sie ktos o 16dni..Bo pierwsza wizyta byla 18stycznia...Takze pewnie tam rusze..musze chyba zglebic watek in vitro jeszcze raz i poczytac o tym mondziole
Zastanawiam sie ejszcze nad macierzynstwem tam mi kazali dzownic pierwszy tydzien grudnia by sie umowic,..I jeszcze jakis artivimed jest w kraku..Se zadzwonie do nich sie dowiem jak u nich z wizytamiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:46
Sabina, moremi, ania.g, kkisia, Iwone, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:
A ksiązkę kazdą chetnie, a co Ty zajmujesz się dystrybucja Musierowicz? Musze doczytać
Ale jak tak dalej pojdzie, to bedziemy musialy zalozyc jakis fundusz na wspomozenie Elfikowej rodziny ( mleko i buty na zime dla dziecka, oplata za prad, szare mydlo i proszki do prania ). Toz ona cale pensje na ksiazki dla nas wydaje ( o wysylce nie wspomne - za granice szczegolnie )
Elfik nasz kochany!Mega, Sabina, Bliska 77, moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Pani kolejny dzien roztargniona. Martwie sie... Jak nam Pani odejdzie i dostaniemy inna Pania?? To ja tak nie chce. Ja polece zrobic Pani kawe ( amfe sie na korytarzu skoluje ), zaraz bedzie lepiej.
Dziewczeta udajace sie na usg proszone sa o zdanie raportu higienistce.
Dzien dobry wszystkim.Sabina, Bliska 77, Reni, malgos741, kkisia, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie, Elfik ma takie doooooobre serce i niesie kaganek oswiaty. Coby ludziska czytali.
Ale jak tak dalej pojdzie, to bedziemy musialy zalozyc jakis fundusz na wspomozenie Elfikowej rodziny ( mleko i buty na zime dla dziecka, oplata za prad, szare mydlo i proszki do prania ). Toz ona cale pensje na ksiazki dla nas wydaje ( o wysylce nie wspomne - za granice szczegolnie )
Elfik nasz kochany!Iwone, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a później mają problemiki i smuteczki
Pieseł czuje się chyba dobrze.. mam nadzieję, że wyjmą mu ten wenflon
Jeszcze nie zaczęło go swędzieć więc na razie nie grzebie. Do 4 w nocy męczyliśmy się z tym kołnierzem a w końcu mówię chuj najwyżej rozwali szwy..zdejmujemy!
pies poszedł spać od razu
a ja nieprzytomna.. oczywiście zaspałam do pracy
Bursztyn wrote:tez probowalam wprowadzic zwyczaj konwersowania pod jednym wykresem- dotyczaym danej osoby, ale laski uparcie skacza z jednego na drugi, lubia utrudniac sobie zycie...no trudnoo...
Dzien dobry na szybko, bo robota goni. Nie nadrabiam, czasu brak. Zabieg neodermy przyspieszony - bedzie dzis popoludniu.
Reni, jak Pieslaw sie czuje?Sabina, Bliska 77, Bursztyn, moremi, Mega, malgos741, Pusurek, ania.g, kkisia, Iwone, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Tyś bogata z bogatego kraju, wspomoz koleżankę a nie zganiaj na innych
moremi, Bliska 77, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a później mają problemiki i smuteczki
Pieseł czuje się chyba dobrze.. mam nadzieję, że wyjmą mu ten wenflon
Jeszcze nie zaczęło go swędzieć więc na razie nie grzebie. Do 4 w nocy męczyliśmy się z tym kołnierzem a w końcu mówię chuj najwyżej rozwali szwy..zdejmujemy!
pies poszedł spać od razu
a ja nieprzytomna.. oczywiście zaspałam do pracyBliska 77, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:I ja się witam
i Małgoś powiedz sama, czy można się nie denerwować na te co mają cykle po 24 dni...
Wredne ....01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Toz napisalam "bedziemy musialy". Oznacza to i mnie. Cos wczesnie jak na budyn ciazowy, Sabina. Idz sie wyspij jeszcze moze.
to chyba Ty się nie wyspalas
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Elfik ja mam cykle właśnie 25 dniowe ale nie pękł mi pęcherzyk i takie cudo zrobił ze wydłużyć mi się cykl.
To i ciebie nie lubię! Dobrze, ze się ujawniłaś ...
Dzięki Pusur, zaraz podam nr konta. W ch... z butami i mlekiem...Zrobię kolejny najazd na antykwariat i empik...
Planuje nowe półki w przedpokoju pod sufitem. tylko że mam tam taki próg z karton gipsu i światła ledowe..
Nie zrezygnuje z nich bo zaj.. oświetlają przedpokój... mam pomysł na zrobienie półek z kg i w podstawie ledy..
Tylko muszę wyczaić kiedy chłopa nie będzie. Nie znosi remontów, a książki się wylewają, coś zrobić trzeba...
Wczoraj młoda po wspólnym zagonieniu do sypialni chciała spać w swoim łózeczku, nie z nami oświadczając, że już nie jest dzidzią tylko dużą dziewczynką...
to dlatego, ze dostała nową pościel i jej się podobała...
Nasza córcia wyrasta.. chlip, chlip...
zaraz będzie chciała kolczyk w pępku...kapturnica, Sabina, ania.g, kkisia, Bliska 77, macduska, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość