X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAp, you know :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w chujz tym wszystkim!! oooo :)
    Aj noł malenka ;)

A apropo w tym antykwariacie to masz ksiazki uzywki??? W dobrej cenie?I czy sa jakies nowe pozycje??

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry.. Znowu Was doczytuje, jakos mi w domu forumowanie niesystematycznie wychodzi.. I sie nie zapamietuje, do czego mialalm nawiazac..

2 fakty na teraz- Reniek, zdrowka dla Pieslawa.. Kolnierz wrog Twoj, uszylabys psu pizamke lepiej. Ja mojej na sterylizacje uszylam, tez mnie za nia nienawidzila, ale przynajmniej mogla spac..

4.jpg

5.jpg

i elfik.. rozwalilas mnie tą sukienka dla dziecia.. Ja bym sie raczej spodziewlala takiego stroju na swieta, a ty bezę? Rozową??

Reni, moremi, ania.g, kkisia, Bliska 77, Iwone, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    To i ciebie nie lubię! Dobrze, ze się ujawniłaś ...;)

Dzięki Pusur, zaraz podam nr konta. W ch... z butami i mlekiem...Zrobię kolejny najazd na antykwariat i empik...;)

Planuje nowe półki w przedpokoju pod sufitem. tylko że mam tam taki próg z karton gipsu i światła ledowe..
    Nie zrezygnuje z nich bo zaj.. oświetlają przedpokój... mam pomysł na zrobienie półek z kg i w podstawie ledy..
    Tylko muszę wyczaić kiedy chłopa nie będzie. Nie znosi remontów, a książki się wylewają, coś zrobić trzeba...

Wczoraj młoda po wspólnym zagonieniu do sypialni chciała spać w swoim łózeczku, nie z nami oświadczając, że już nie jest dzidzią tylko dużą dziewczynką...
    to dlatego, ze dostała nową pościel i jej się podobała...
    Nasza córcia wyrasta.. chlip, chlip...
    zaraz będzie chciała kolczyk w pępku...;)
    Spokojnie ;-)
    Moja poszła do przedszkola i też zaczęła spać u siebie, bo jest już duża :-O do zeszłego tygodnia... matki łóżko znów wróciło do łask ;-)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiecie wiecie
    A ja zrobilam krok stumilowy...Umowilam mnie i chUopa na wizyte do janeczko w parensie na 2stycznia..Zdaze jeszcze chlopa zmeczyc w cykl z clo i zrobic mu przerwe na oddech .No i przy okazji seminogram zrobi..

oo i tu jeszcze- Kapta, ty chcesz chuopu 2 stycznia ten seminogram zrobic? Nie wiem, jak planujecie spedzic Sylwestra, ale jak w miare normalnie (hue, hue), to sie nastaw na chujowe wyniki, no chyba, ze chuop abstynent..

Sabina, Reni, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, ja się nie bawię w detale - zazwyczaj działam - wszystko - albo nic!

Jak moja mama znowu zamarudziła, że do przedszkola też powinna mieć spoódniczki, itd, itp, to mnie wzięło, ze na święta będzie miała swoją małą ksiezniczkę.
    Założyłam, ze ma być tiul, dużo tiulu, całe morze tiulu...
    I różyczki!

i znalazłam! Ideał!

jak to nie zaspokoi tęsknot mojej mamy na jakiś czas, to już nie wiem co to mogłoby być ;)

Wiesz, to dobra kobieta, pogodziła się, że ja nie chce żadnego ślubu i bezy, że dziecko nieochrzczone, że w spodniach chodzi, to chociaż na święta niech ma...

Szczerze mówiąc, to jej się należny. Oprócz palenia fajek, to najlepsza babcia na świecie. Kocha ją chyba bardziej niż ja.
    Bierze ją na noc jak mamy jakaś pilna robotę czy egzamin, jeździła na rehabilitację, dzieki czemu ja nie musiałam rzucić pracy, a jedynie zmniejszyć etat i - co dla mnie najważniejsze - nie rozpieszczając za bardzo kocha ją bardzo i okazuje jej to...
    Może i przez to moja córka jest trochę delikatna, ale nie zamieniłabym tego na nic innego. Od życia jeszcze w tyłek dostanie, to się nauczy..
    A od nas dostaje komunikat, ze jest kimś ważnym i wartościowym :)
    Nie mylić z bezstresowym wychowaniem, tego nie uznaje..

paszczakin, Reni, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g, kkisia, Bliska 77, Iwone, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, po piżamce kota widzę, ze preferujesz inną stylistykę, ale kwiatki rule! ;)
    :))))))))))))0

Reni, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Spokojnie ;-)
    Moja poszła do przedszkola i też zaczęła spać u siebie, bo jest już duża :-O do zeszłego tygodnia... matki łóżko znów wróciło do łask ;-)

hihi, też się tego spodziewam
    swoją drogą wychowujemy dzieci dla świata, ale jak się zaczynają od nas oddalać coś człowiekowi piknie, jak ten czas leci :)

Reni, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Miłego dnia życzę.

Zamieściłam ogłoszenie bo szukam niani dla małego :( Już jest kilka odpowiedzi. Mimo to serce mnie boli, że muszę go zostawić z kimś obcym.

Sabina, moremi, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzieki za kciuki usg-owe.. jakos dzis nie mam trybu nerw, mam nadzieje, ze sie to nie obroci przeciwko nam.. w sumie oprocz powiedzenia, ze wszytsko ok i ewentualnego wypatrzenia plci to nic od gina dzis nie chce, wiec licze na mila wizyte ;)
    wczoraj bylam u internisty i tak jak przewidzialam osadzil mnie na tydzien w domu i dal skierowanie na WSZYSTKIE badania jakie sobie zazyczylam.. wiec moja potrzeba "wiedzenia" zostala zaspokojona. I mam obiecane, ze tydzien lenienia wyleczy moje rzyganie i globusa..

Reni, Elfik, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, Bliska 77, gosia7122, Iwone, Simba, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, nie chce mi się wracać do wpisów, ale Ty chciałaś kupić małej sukienkę z Chin?

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem.. to nie ochroni jego przed wygryzieniem
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0f03b10fa32.jpg
    wet kazał, żeby było odkryte, nie smarować, nie przemywać
    dostał dzisiaj kroplówkę i zastrzyk w dupsko będzie dobrze
    paszczakin wrote:
    2 fakty na teraz- Reniek, zdrowka dla Pieslawa.. Kolnierz wrog Twoj, uszylabys psu pizamke lepiej. Ja mojej na sterylizacje uszylam, tez mnie za nia nienawidzila, ale przynajmniej mogla spac..

Elfik, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bidulka, ale teraz już musi być dobrze :)

Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Paszcza, ja się nie bawię w detale - zazwyczaj działam - wszystko - albo nic!

Jak moja mama znowu zamarudziła, że do przedszkola też powinna mieć spoódniczki, itd, itp, to mnie wzięło, ze na święta będzie miała swoją małą ksiezniczkę.
    Założyłam, ze ma być tiul, dużo tiulu, całe morze tiulu...
    I różyczki!

i znalazłam! Ideał!

jak to nie zaspokoi tęsknot mojej mamy na jakiś czas, to już nie wiem co to mogłoby być ;)

Wiesz, to dobra kobieta, pogodziła się, że ja nie chce żadnego ślubu i bezy, że dziecko nieochrzczone, że w spodniach chodzi, to chociaż na święta niech ma...

Szczerze mówiąc, to jej się należny. Oprócz palenia fajek, to najlepsza babcia na świecie. Kocha ją chyba bardziej niż ja.
    Bierze ją na noc jak mamy jakaś pilna robotę czy egzamin, jeździła na rehabilitację, dzieki czemu ja nie musiałam rzucić pracy, a jedynie zmniejszyć etat i - co dla mnie najważniejsze - nie rozpieszczając za bardzo kocha ją bardzo i okazuje jej to...
    Może i przez to moja córka jest trochę delikatna, ale nie zamieniłabym tego na nic innego. Od życia jeszcze w tyłek dostanie, to się nauczy..
    A od nas dostaje komunikat, ze jest kimś ważnym i wartościowym :)
    Nie mylić z bezstresowym wychowaniem, tego nie uznaje..

hehe Elfik, jaka obrona fortu.. spoko, pytanie tylko czy trafisz w babciowe gusta?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry Elfik ale nic nadzwyczajnego Twoja mama nie zrobiła
    każda normalna babcia to robi
    więc nie szukaj pretekstu, żeby dziecko w celofan owijać ;-)
    Elfik wrote:

Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, Bliska 77, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

faktycznie, Pieslaw pizamke moglby szarpnac.. koty raczej tylko wylizuja rany, no i moja mloda byla, nie dala raby by jej sciagnac.. teraz to juz pewnie inna bajka by byla..
    no nic, musicie sie przemeczyc..
    <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Paszcza, po piżamce kota widzę, ze preferujesz inną stylistykę, ale kwiatki rule! ;)
    :))))))))))))0

pizamka to pizamka, zostala zrobiona z rekawa pizamki mamowej- miala byc bawelniana a nie tiulowa ;)

poza tym 10 lat temu byly inne trendy ;) bosz, jak ten czas leci..

kapturnica, moremi, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Elfik, nie chce mi się wracać do wpisów, ale Ty chciałaś kupić małej sukienkę z Chin?

nie :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oo i tu jeszcze- Kapta, ty chcesz chuopu 2 stycznia ten seminogram zrobic? Nie wiem, jak planujecie spedzic Sylwestra, ale jak w miare normalnie (hue, hue), to sie nastaw na chujowe wyniki, no chyba, ze chuop abstynent..
    No wuiesz cos za cos..Jedzie juz 3ciego z rana wiec nie ma kiedy wczesniej :-/ Jak nie chcemy stracic cyklu ze staraniami w grudniu to cos za cos prawda ;)
    Na szczescie moj juz swoje w zyciu wypil i od kilku lat nie zdarza sie mu upic...Impre alkocholowa mamy w drugi dzien swiat bo wujkowe imieniny a w sylwka napijemy drinka i wystarczy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:19

paszczakin, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe Elfik, jaka obrona fortu.. spoko, pytanie tylko czy trafisz w babciowe gusta?

to nie obrona fortu, bo suknia już zakupiona...
    wyjaśniłam, żeby ktoś mnie o schizofrenię nie podejrzewał ;)

po prostu chciałam napisać jaką mam wspaniałą mamę. Bo mam :)
    A to jedna z najlepszych "rzeczy" jakie się mogą trafić.

kapturnica, Sabina, Reni, Bliska 77, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5628 5629 5630 5631 5632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ