X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można nie chcieć nie chcieć albo nie chcieć w danym momencie, bo ma swoje plany w danym momencie ale w innym terminie czemu nie..
    nie czepiaj się słów.. podróżuje 365 dni w roku? nie wierzę
    no jest różnica
    poza tym jak to pierwszy wnuk to wierzyć mi się nie chce, że dziadkowie mogą mieć go w dupie i sami nie będą chcieli mieć z nim kontaktu
    może mam spaczone spojrzenie na te sprawy.. mam to w dupie. Dla chcącego nic trudnego. Uważam, że jest czas na wszystko i na podróże i na wnuki i na piesze wycieczki, ploty z sąsiadką czy leżeniem krzyżem w kościele

tak czy inaczej Elfik doceń mamę
    paszczakin wrote:
    no wlasnie o to chodzi- wg mnie ona moze nie chciec i nie byc nienormalna.. a czasu ma pod dostatkiem, ale wykorzystuje go na podroze...

moze sa za mlodzi na bycie dziadkami- za wczesnie sie na to dziecie zdecydowalam? ;) chociaz nie, na odeslanie dziecia jeszczce bedzie czas- samolotem niemowlaka do dziadkow nie wysle.. moze im sie za 5 lat zmieni.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:07

Bliska 77, Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam pytanie do tych, co wszystkie ksiazki pochlaniaja i pamietaja jeszcze te szkolne.. my zaczelismy kompletowanie wyprawki dla dziecka od zestawow na przyszlosc ;) luby se jakies Kajka i Kokosze w ladnym wydaniu na swieta zamowil i kupe innych, ktore akurat "moje" nie sa, a ja chce m.in. Brombe.. I tak moze ktoras z Was ze zrozumieniem to przeczyta (znowu zwalam na budyn), bo ja pewna nie jestem- czy ta ksiazka zawiera oryginalby tekst plus nowe, czy to jest przerobione calkiem ? ;) Tytul sugeruje ze bedzie i oryginal i cos jeszcze..

http://www.instytutksiazki.pl/ksiazki-detal,literatura-polska,1331,bromba-i-inni-(po-latach-takze).html

bo ja musze dzieciu przekazac co to Gzdacze..

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat babc bardzo mnie fascynuje.
    Moje dzieci ( sztuk 2 ) maja razem 4 babcie ( 1 wspolna ). Grubo, co? ;) Jedna calkiem porypana, 1 fajowa, 2 normalne. Zadna nie bedzie sie zajmowala Adasiem , bo daleko. A akurat ta, co ma nablizej, jest wykluczona zabawy ;)
    A ja pisze do Was drzaca zmarznieta reka z ogrodu, kubek kawy w dloni dzierże, noga klasycznie bujam wozek. Sen dziecka najwazniejszy jest!

Reni, kapturnica, Elfik, gosia7122, malgos741, malgos741, Mega, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy Wam też jak piszecie posty słowa się wstawiają w różne miejsca? wkurza mnie to
    myślałam, że tylko problem jest na smartach ale i tu jest meksyk

Bliska 77, Elfik, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Uważam, że jest czas na wszystko i na podróże i na wnuki i na piesze wycieczki, ploty z sąsiadką czy leżeniem krzyżem w kościele

w sumie racja.. no nic, nie ma co gdybac- pozyjemy, zobaczymy..

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ja mam pytanie do tych, co wszystkie ksiazki pochlaniaja i pamietaja jeszcze te szkolne.. my zaczelismy kompletowanie wyprawki dla dziecka od zestawow na przyszlosc ;) luby se jakies Kajka i Kokosze w ladnym wydaniu na swieta zamowil i kupe innych, ktore akurat "moje" nie sa, a ja chce m.in. Brombe.. I tak moze ktoras z Was ze zrozumieniem to przeczyta (znowu zwalam na budyn), bo ja pewna nie jestem- czy ta ksiazka zawiera oryginalby tekst plus nowe, czy to jest przerobione calkiem ? ;) Tytul sugeruje ze bedzie i oryginal i cos jeszcze..

http://www.instytutksiazki.pl/ksiazki-detal,literatura-polska,1331,bromba-i-inni-(po-latach-takze).html

Ja rozumiem, ze to jest Bromba i inni plus. Raczej nie przerobione, tylko dodane. Ale kto ich tam wie?
    Kupilam corce pare lat temu Karolcie. No bo jak nie znac Karolci? A on poobcinana, skrocone rozdzialy, idz pan w pip. Ze pokolenia glupie juz takie rosna i trzeba im prostsze ksiazki pisac?? Masakra...

Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wynika, że coś dopisali

wiesz, ze ja tego nigdy nie czytałam .. oglądałam chyba za dzieciaka film i mi sie nie podobał :-)
    bierz ..książek nigdy za wiele

p.s. co to gzdacze? ;-)
    paszczakin wrote:
    Brombe.. I tak moze ktoras z Was ze zrozumieniem to przeczyta (znowu zwalam na budyn), bo ja pewna nie jestem- czy ta ksiazka zawiera oryginalby tekst plus nowe, czy to jest przerobione calkiem ? ;) Tytul sugeruje ze bedzie i oryginal i cos jeszcze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:12

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czy Wam też jak piszecie posty słowa się wstawiają w różne miejsca? wkurza mnie to
    oj tak

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

I Psztymucel.

paszczakin, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    moze szukaja sygnalu ;)
    ja im k.c znajde sygnal tak czuje ;)

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wynika, że coś dopisali

wiesz, ze ja tego nigdy nie czytałam .. oglądałam chyba za dzieciaka film i mi sie nie podobał :-)
    bierz ..książek nigdy za wiele

p.s. co to gzdacze? ;-)

moj chuop tez nie wie co to.. ale ja chce koniecznie oryginal, niemniej wersje z dalszym ciagiem samam chetnie bym przeczytala..

http://web.pertus.com.pl/~mysza/bromba/gzdacz.html

- Przecież nie mam skrzydeł - zmartwił się chłopiec i rozpłakał się jeszcze bardziej.
    - Przestań cieknąć - zawołał Gżdacz - ja jestem doskonałym fruwaczem!
    Wzbił się bardzo wysoko i zobaczył na skraju lasu mamusię chłpoczyka, która stał i wołała: - Hop, hop!
    - Hop, hop! - zawołał Gżdacz. Zatoczył wielkie koło i usiadł na gałęzi naprzeciwko mamusi chłopczyka.
    - Chłpoczyk siedzi na polance i musimy się spieszyć, bo bardzo wycieka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:29

iwcia77, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

mi touchpad tak kiedys robil, ale go wzielam wylaczylam w opcji jak mysz jest podlaczona.. samo OvuF mi nic nie przestawia..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście Harrego Pottera nie kupuj.. bo to samo zuo
    Ksiądz Natanek tak powiedział!
    paszczakin wrote:
    moj chuop tez nie wie co to.. ale ja chce koniecznie oryginal, niemniej wersje z dalszym ciagiem samam chetnie bym przeczytala..

http://web.pertus.com.pl/~mysza/bromba/gzdacz.html

kapturnica, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja rozumiem, ze to jest Bromba i inni plus. Raczej nie przerobione, tylko dodane. Ale kto ich tam wie?
    Kupilam corce pare lat temu Karolcie. No bo jak nie znac Karolci? A on poobcinana, skrocone rozdzialy, idz pan w pip. Ze pokolenia glupie juz takie rosna i trzeba im prostsze ksiazki pisac?? Masakra...

kurcze, tu jest napisane ze znajdziesz "najnowsze"..

http://www.empik.com/bromba-i-inni-po-latach-takze-wojtyszko-maciej,335077,ksiazka-p

Jak myslicie, gdzie mozna by bylo uderzyc, zeby sie dowiedziec?

ps. a mi Karolcia tez nie robila.. z zapamietanych ksiazek mam jeszcze "glowacze", ale tego to juz chyba nikt nie czytal
    http://lubimyczytac.pl/ksiazka/91079/glowacze

ale to mam pieknie zachowane w domu..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może do empiku jakiegoś zadzwoń

głowaczy nie znam

z dzieciowych jeszcze lubiłam Ronję córkę zbójnika
    też przyjemna
    paszczakin wrote:

http://www.empik.com/bromba-i-inni-po-latach-takze-wojtyszko-maciej,335077,ksiazka-p

Jak myslicie, gdzie mozna by bylo uderzyc, zeby sie dowiedziec?

ps. a mi Karolcia tez nie robila.. z zapamietanych ksiazek mam jeszcze "glowacze", ale tego to juz chyba nikt nie czytal
    http://lubimyczytac.pl/ksiazka/91079/glowacze

ale to mam pieknie zachowane w domu..

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam coś takiego
    "Bromba i inni (po latach także...)" to najbardziej b(r)ombowe wydanie kultowej książki Macieja Wojtyszki, rozszerzone o nowe przygody lubianych bohaterów: Bromby, Pciucha, Gżdacza, Zwierzątka Mojej Mamy i innych. Nowe są także autorskie ilustracje doskonale oddające specyfikę tego pełnego paradoksów brombowego świata, w którym przegląda się nasza rzeczywistość
    paszczakin wrote:

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    znalazłam coś takiego
    "Bromba i inni (po latach także...)" to najbardziej b(r)ombowe wydanie kultowej książki Macieja Wojtyszki, rozszerzone o nowe przygody lubianych bohaterów: Bromby, Pciucha, Gżdacza, Zwierzątka Mojej Mamy i innych. Nowe są także autorskie ilustracje doskonale oddające specyfikę tego pełnego paradoksów brombowego świata, w którym przegląda się nasza rzeczywistość

super, dzieki Renik- to chyba bedzie to co wlasnie chce.. zamawiam ;)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie mogę się doczekać dziecka ;-) będę mogła kupować to co sobie nie wypada hahah i czytać książki dla dzieci.. uwielbiam

paszczakin, malgos741, Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka cisza nastała :-(

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    som nowe magnesy? ;-)

Simba, Mega, iwcia77, BISCA, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5631 5632 5633 5634 5635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ