35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A dziecko bez poczucia humoru?
nie, tego nie brałam pod uwagę, oddałbym ...
a serio masz rację, TO jest najgorszy koszmar...
też się tego bałam, choć nie wiem czy powinnam przestać..
moja najbardziej się śmieje, jak ja mówię ała, czyli coś mi zrobiła...
taaaa
Lecter pewnie też tak zaczynał...macduska, Sabina, Simba, kkisia, kapturnica, Pusurek, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:jakie do siebie, jakie do siebie...
a tą madziulek to wywalamy ze stada za takie numery!
no kto to widział!!!!
szanujaca się staraczka powinna się pomęczyć chociaż ze trzy cykle...
NO!
Wreszcie ktoś mnie rozumie...
macduska, iwcia77, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplan na najbliższą godzinę:
spakować młodego na basen
dopilnować żeby zjadł obiad
usmazyć kolejną porcję karpia
odebrać męża z pracy
zebrać sie na wyjazd do lekarza
zawieżć dziecia na busa
dojechać do szkoły na wywiadówkę...
luzik
Mega, iwcia77, kkisia, Elfik, kapturnica, Pusurek, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A Ty im czytalas jak byly male?
czytali jak byli mniejsi, tzn Hubi jeszcze czyta, ale troche mumija. Starszy jedna ksiazke 400 stron o samurajach czyta przez rok, ale mówi, ze ciekawa, no i lekturyiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj niestety znowu musielismy wyjsc do ludzi - ja i moj brzuch.
O ile wczoraj nie udalo mi sie nazwac sposobu w jaki ludzie sie na niego patrza, o tyle dzisiaj juz wiem. Ich pytajacy wzrok jednoznacznie wskazuje na refleksje: Czy ta kobieta z brzuchem, przemieszczajac sie na dwoch nogach nie dziala wbrew prawu grawitacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:48
Reni, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, malgos741, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
aż tak?
czyli na zdjęciu jest nieaktualny? bo nie jest taki duży
Simba wrote:Dzisiaj niestety znowu musielismy wyjsc do ludzi - ja i moj brzuch.
O ile wczoraj nie udalo mi sie nazwac sposobu w jaki ludzie sie na niego patrza, o tyle dzisiaj juz wiem. Ich pytajacy wzrok jednoznacznie wskazuje na refleksje: Czy ta kobieta z brzuchem, przemieszczajac sie na dwoch nogach nie dziala wbrew prawu grawitacji?Elfik, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no leć leć..
p.s. widzę, że fota się pojawiła.. znowu mam pudding owulacyjny i nie trybię
też masz czym oddychać
masz z piesem przejscia, to co sie masz na jakie cycki gapic.. fota wisi od 3 dniReni, Elfik, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aż tak?
czyli na zdjęciu jest nieaktualny? bo nie jest taki duży
Poprosze M zeby zrobil nowa fotke, bo jutro 31tc zaczynam
75% ciazy zrealizowanoReni, Mega, kkisia, Elfik, gosia7122, malgos741, Pusurek, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
no to ja czekam na aktualizację foty nie brzucha a cycków;-) ciekawe ile jeszcze urosną..
już się o swoje boję
p.s. na smarcie to co w stopce to nigdy nie jest w całości pokazywane trzeba przewijać może dlatego
paszczakin wrote:masz z piesem przejscia, to co sie masz na jakie cycki gapic.. fota wisi od 3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:55
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Widzę, ze nie ja jedna kompletowanie wyprawki dla dziecka zaczęłam od ksiązek
a pomyślcie, najgorszy koszmar, jakby dziec nie chciał czytać?
moja lubi książki, ale jak jej przejdzie?
łańcuch do kaloryfera i wieczorem przepytywanie czy ogarnęła temat!...))))))))))
tez mi to przyszlo do glowy, ale chyba.. nieeeee.. jak male, to lubi jak mu czytac zawsze, bo to taka forma spedzania czasu razem.. a potem to juz z przyzwyczajenia..iwcia77, Elfik, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
no to dajesz mała, bo ucieszyłam się, że przy bliźniakach taka piłeczka ..a tu takie wieści
Simba wrote:No nie jest juz aktualny...
Poprosze M zeby zrobil nowa fotke, bo jutro 31tc zaczynam
75% ciazy zrealizowanoiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to ja czekam na aktualizację foty nie brzucha a cycków;-) ciekawe ile jeszcze urosną..
już się o swoje boję
p.s. na smarcie to co w stopce to nigdy nie jest w całości pokazywane trzeba przewijać może dlategoReni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, a obstawiasz Kartofelka czy Kartoflankę?
jak to mowia, wezme co daja, byle zdrowe.. niemniej biorac pod uwage ze i ja i chuop wolelibysmy, zeby pierwsze bylo chłopak, to pewnie bedzie dziewczynkaSimba, Reni, iwcia77, Mega, kkisia, kapturnica, malgos741, Bliska 77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość