35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba, nie pisz o sobie kobieta z wielkim brzuchem, tylko brzuch na ... nóżkach
a proste masz czy krzywe, bo mi do opisu brakuje a na foto nie widać..kkisia, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Simba, dorbie, Bliska 77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
poszłam po młodą do przedszkola - myślę będzie niezły spacer
zasnęła w drodze, nie chciałam jej bić po twarzy przy ludziach...
niosłam ją całą drogę...
siłownia odpada..weszłam, położyłam ją i poszłam po piwo do lodówki..
czy się staczam?
kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Simba, malgos741, dorbie, BISCA, Reni, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak przywoze Młodą z przedszkola już jest ciemno. Dziś Pani rozdawala rolę w jaselkach. Moje dziecko będzie Pastuszkiem! Ta dam!
Ja z racji wielkosci całe życie byłam babciami, mamami itp. Nie było szans zagrać dziecka czy wróżki. Raz tylko byłam wielką pippi langstrum, ale wtedy robiliśmy parodiękkisia, Mega, iwcia77, anna maria, BISCA, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Paszcza, a co mają zrobić te, na które laser nie działa?
I mają to na co dzień?
ciąża nie ciąża..
może cię pocieszy cudze nieszczęście
))))00
Osoby Ci się pomylily, to Pusur jest cieszący się z cudzych nieszczęść..
Czekam u gina, ale dobrze to nie wyglada-niby zaraz mam wchodzić, a jeszcze jedna baba przede mną..Mega, Sabina, kapturnica, Simba, malgos741, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
podobno najlepiej to leczą w Niemczech
najwyżej pojedziemy do pracy tam żeby ubezpieczyc małego
moge dla niego zrobic wszystko w sumieSabina, Simba, kkisia, Bozia3, Pusurek, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, Elfik, Iwone, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:podobno najlepiej to leczą w Niemczech
najwyżej pojedziemy do pracy tam żeby ubezpieczyc małego
moge dla niego zrobic wszystko w sumie -
kapturnica wrote:A skad wpadlas na to ,ze moze byc ten zespol?Sa jakies podobienstwa w objawach ?Sory,ze tak dopytuje...Ale nie ejst to czesto stwierdzony zespol a w Pl to juz jesli chodzi o leczenie to drama...
ogladałam filmiki jak sie zachowuja niemowleta w czasie ataku -
kkisia wrote:Chlop od wczoraj bierze clo , czy moze go po nim glowa bolec ?
Ma go brac przez 10 dni od piniedzialku do piatku a weekend bez01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny