35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie tak
pamiętam jak byłam dzieckiem wszędzie walały się książki .. oboje rodzice czytali a mama czasami do rana
potem razem chodziłyśmy do biblioteki
mama brała coś dla siebie a ja już taka "dorosła" wybierałam coś dla siebie
paszczakin wrote:tez mi to przyszlo do glowy, ale chyba.. nieeeee.. jak male, to lubi jak mu czytac zawsze, bo to taka forma spedzania czasu razem.. a potem to juz z przyzwyczajenia..Simba, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, kapturnica, Bliska 77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
może Ci skóry na brzuchu zabrakło i z cycków pobiera
Simba wrote:Moje przestaly rosnac i w dodatku sflaczaly zamiast brac sie za produkcje paszyiwcia77, Mega, Simba, kkisia, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pilka jest nadal. Jak do koszykowki, chyba
dobrze, ze nie lekarska
edit: w ogole co za nazwa dla pilki, tak mnie teraz uderzylo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:00
iwcia77, Simba, Mega, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
no jestem, a Paszczak w koncu o ktorej ma to usg?
pomiary okej ale ten bright spot na sercu nadal widoczny ..niby nic nie znaczy ale mnie wkurwia ...
ja tez wyprawke ksiazkowa kompletuje dla Ivo a Ivone mi w tym obiecala pomoc...mam bzika, bo chce mu czytac po polsku a nie mam zbyt wiele ksiazek tutaj ( zwiazlam z pl tylko podstawy, bo musialabym tirem podjechac ) wiec reszte zwioze stopniowo ...poza tym watpie ze spodobaja mu sie " dzieci z Bullerbyn"
Mega, Simba, paszczakin, gretka, kkisia, gosia7122, malgos741, Bliska 77, BISCA, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
mojej też dużo czytałam , teraz sama czyta, w zeszłym roku dostała nagrodę dla czytelnika roku
iwcia77, paszczakin, Simba, kkisia, Elfik, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:podejrzewam że u Tomka to nie jest reflux tylko syndrom Westa- najgorsza odmiana padaczki która wyniszcza organizm, wszystko na to wskazuje
jutro ide po skierowanie na EEG
rany, Ewka, oby nie.. -
iwcia77 wrote:no jestem, a Paszczak w koncu o ktorej ma to usg?
pomiary okej ale ten bright spot na sercu nadal widoczny ..niby nic nie znaczy ale mnie wkurwia ...
ja tez wyprawke ksiazkowa kompletuje dla Ivo a Ivone mi w tym obiecala pomoc...mam bzika, bo chce mu czytac po polsku a nie mam zbyt wiele ksiazek tutaj ( zwiazlam z pl tylko podstawy, bo musialabym tirem podjechac ) wiec reszte zwioze stopniowo ...poza tym watpie ze spodobaja mu sie " dzieci z Bullerbyn"
duzy juz Ivo?
u mnie usg teoretycznie o 17-tej, ale pewnie sie opozni jak zwykle, no i trzeba z miasta wrocic, wiec wiesci dostarcze wieczorem..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odwazylam sie dzis wyciagnac wage zza kosza na bielizne i jest git- nie bedzieie bicia u gina (bo on starsznie ciety na tycie w ciazy)- nic nie przytylam, wiec tluszcz przeszedl w kartofla. Nie dziwne, ze mnie od tlustch potraw odrzuca, tego mam pelne zapasy, wiec kartofel o to nie wola..
I druga rzecz- jesli chodzi o ciaze to kurwa- łysi na start- totalna Chewbacca mi sie robi, moje cialo zapuszcza sobie w miejscach potraktowanych laserem, ktore dawno mialam z glowy (a raczej z czego innego- ale chodzi o to, ze tych okolic kosic nie musialam). Nosz w pakiet poporodowy laserowe usuwanie wlosow do becikowego powinni dokladac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:16
Reni, Simba, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, Bliska 77, BISCA, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
zainwestuj w maczetę
paszczakin wrote:I druga rzecz- jesli chodzi o ciaze to kurwa- łysi na start- totalna Chewbaccka mi sie robi, moje cialo zapuszcza sobie w miejscach potraktowanych laserem, ktore dawno mialam z glowy (a raczej z czego innego- ale chodzi o to, ze tych okolic kosic nie musialam). Nosz w pakiet poporodowy laserowe usuwanie wlosow do becikowego powinni dokladac..Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ale jest. Ewka mam nadzieję, proszę myl się
-
nick nieaktualnyBry
Ale mam dzis globus , az mi niedobrze , caly dzien w lozku
Ewa wdech wydech , sprawdz to na spokojnie
A jak potrzebujesz miejsca w Kato to pisz na priva
A Iwcia super ze Ivo ok
I Paszcza kciukamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:55
EwaT, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość