X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak
    pamiętam jak byłam dzieckiem wszędzie walały się książki .. oboje rodzice czytali a mama czasami do rana :-)
    potem razem chodziłyśmy do biblioteki
    mama brała coś dla siebie a ja już taka "dorosła" wybierałam coś dla siebie
    paszczakin wrote:
    tez mi to przyszlo do glowy, ale chyba.. nieeeee.. jak male, to lubi jak mu czytac zawsze, bo to taka forma spedzania czasu razem.. a potem to juz z przyzwyczajenia..

Simba, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, kapturnica, Bliska 77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe gdzie jest Dorka?
    Moze cos w radiu mowili?

paszczakin, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może Ci skóry na brzuchu zabrakło i z cycków pobiera ;-)
    Simba wrote:
    Moje przestaly rosnac i w dodatku sflaczaly zamiast brac sie za produkcje paszy

iwcia77, Mega, Simba, kkisia, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Andżej? nigdzie nie dzwonią?
    Simba wrote:
    Ciekawe gdzie jest Dorka?
    Moze cos w radiu mowili?

iwcia77, Mega, Simba, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pilka jest nadal. Jak do koszykowki, chyba :-/

dobrze, ze nie lekarska ;)

edit: w ogole co za nazwa dla pilki, tak mnie teraz uderzylo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:00

iwcia77, Simba, Mega, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podejrzewam że u Tomka to nie jest reflux tylko syndrom Westa- najgorsza odmiana padaczki która wyniszcza organizm, wszystko na to wskazuje
    jutro ide po skierowanie na EEG

malgos741 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jestem, a Paszczak w koncu o ktorej ma to usg?

pomiary okej ale ten bright spot na sercu nadal widoczny ..niby nic nie znaczy ale mnie wkurwia ...

ja tez wyprawke ksiazkowa kompletuje dla Ivo a Ivone mi w tym obiecala pomoc :D ...mam bzika, bo chce mu czytac po polsku a nie mam zbyt wiele ksiazek tutaj ( zwiazlam z pl tylko podstawy, bo musialabym tirem podjechac ) wiec reszte zwioze stopniowo ...poza tym watpie ze spodobaja mu sie " dzieci z Bullerbyn" :D

Mega, Simba, paszczakin, gretka, kkisia, gosia7122, malgos741, Bliska 77, BISCA, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej też dużo czytałam , teraz sama czyta, w zeszłym roku dostała nagrodę dla czytelnika roku :D

iwcia77, paszczakin, Simba, kkisia, Elfik, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka ale podejrzewasz..więc jest szansa, ze nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:03

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    podejrzewam że u Tomka to nie jest reflux tylko syndrom Westa- najgorsza odmiana padaczki która wyniszcza organizm, wszystko na to wskazuje

rany, Ewka, oby nie..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka ale podejrzewasz..więc jest szansa, ze nie
    nikła

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jest więc tego się trzymamy
    EwaT wrote:
    nikła

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Fuck. Oby nie

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no jestem, a Paszczak w koncu o ktorej ma to usg?

pomiary okej ale ten bright spot na sercu nadal widoczny ..niby nic nie znaczy ale mnie wkurwia ...

ja tez wyprawke ksiazkowa kompletuje dla Ivo a Ivone mi w tym obiecala pomoc :D ...mam bzika, bo chce mu czytac po polsku a nie mam zbyt wiele ksiazek tutaj ( zwiazlam z pl tylko podstawy, bo musialabym tirem podjechac ) wiec reszte zwioze stopniowo ...poza tym watpie ze spodobaja mu sie " dzieci z Bullerbyn" :D

duzy juz Ivo?

u mnie usg teoretycznie o 17-tej, ale pewnie sie opozni jak zwykle, no i trzeba z miasta wrocic, wiec wiesci dostarcze wieczorem..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

o kurwa :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nikła
    Ale jest. Ewka mam nadzieję, proszę myl się

Mega lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odwazylam sie dzis wyciagnac wage zza kosza na bielizne i jest git- nie bedzieie bicia u gina (bo on starsznie ciety na tycie w ciazy)- nic nie przytylam, wiec tluszcz przeszedl w kartofla. Nie dziwne, ze mnie od tlustch potraw odrzuca, tego mam pelne zapasy, wiec kartofel o to nie wola..

I druga rzecz- jesli chodzi o ciaze to kurwa- łysi na start- totalna Chewbacca mi sie robi, moje cialo zapuszcza sobie w miejscach potraktowanych laserem, ktore dawno mialam z glowy (a raczej z czego innego- ale chodzi o to, ze tych okolic kosic nie musialam). Nosz w pakiet poporodowy laserowe usuwanie wlosow do becikowego powinni dokladac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:16

Reni, Simba, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, Bliska 77, BISCA, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zainwestuj w maczetę ;-)
    paszczakin wrote:
    I druga rzecz- jesli chodzi o ciaze to kurwa- łysi na start- totalna Chewbaccka mi sie robi, moje cialo zapuszcza sobie w miejscach potraktowanych laserem, ktore dawno mialam z glowy (a raczej z czego innego- ale chodzi o to, ze tych okolic kosic nie musialam). Nosz w pakiet poporodowy laserowe usuwanie wlosow do becikowego powinni dokladac..

Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale jest. Ewka mam nadzieję, proszę myl się
    dokładnie, akuratu tutaj wcale nie musisz miec racji, trzymam kciuki zebys nie miała

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Ale mam dzis globus , az mi niedobrze , caly dzien w lozku :(

Ewa wdech wydech , sprawdz to na spokojnie
    A jak potrzebujesz miejsca w Kato to pisz na priva

A Iwcia super ze Ivo ok
    I Paszcza kciukam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:55

EwaT, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 5634 5635 5636 5637 5638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ