35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa miejmy nadzieję że to nie ta choroba i zamiast cię cytować wcisnelo się lubię, kurna jak ja nie lubię z komórki pisać.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Poczytalam te bzdziute madziulke na listopadowkach..Kurna a wykres miala taki do dupy i prosze...(Fasolinke)buhhahhaha ma..Ja sie kurwa pytam jak??jak mozna zajsc w 1szym cyklu???To przeciez nie powinno sie zdarzyc..
Simba, dorbie, iwcia77, Mega, peppapig, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Poczytalam te bzdziute madziulke na listopadowkach..Kurna a wykres miala taki do dupy i prosze...(Fasolinke)buhhahhaha ma..Ja sie kurwa pytam jak??jak mozna zajsc w 1szym cyklu???To przeciez nie powinno sie zdarzyc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:36
kapturnica, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:podejrzewam że u Tomka to nie jest reflux tylko syndrom Westa- najgorsza odmiana padaczki która wyniszcza organizm, wszystko na to wskazuje
jutro ide po skierowanie na EEGEwaT, Pusurek, Simba, anna maria, Bliska 77, Sabina, BISCA, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej baby, piszę z korka.. U nas wszystko ok, wyniki krwi rewelka, później napiszę.
Co do płci to dalej nic nie wiem, bo cyt:
"Kiepsko tu widać, tu chyba są jąderka, ale nie chce zapewniać, bo mogą to też być
spuchniete wargi sromowe".
Wiedziałam, że na tej jego unitrze nie będzie nic widać. Ale nóżka ładnie kartofel majtal
Pusurek, kapturnica, dorbie, kkisia, iwcia77, Sabina, Simba, ania.g, Mega, malgos741, anna maria, Bliska 77, Bozia3, peppapig, BISCA, Elfik, moremi, gosia7122, Niuta, Iwone, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj chlop jest chyba jedyny na calym swiecie, ktory wchodzi do sklepu po sznurek murarski, a wychodzi z rzeczonym oraz 4 swiecznikami. "Bo byly takie ladne, kupilem 2 czarne i 2 biale." Co Wy na to?
Jeszcze ich nie widzialam, siedze na sofie i bujam syna noga. Syn w foteliku samochodowym, jakby co, nie tam, ze go bujam na sucho.iwcia77, Mega, Bozia3, BISCA, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszczak dobre wieść, super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:12
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Paszczak czyli nadal nie wiadomo kto tam mieszka uciebie, kartofel czy kartofelka (kartoflanka mi się z zupa kojarzy
)
malgos741, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hej baby, piszę z korka.. U nas wszystko ok, wyniki krwi rewelka, później napiszę.
Co do płci to dalej nic nie wiem, bo cyt:
"Kiepsko tu widać, tu chyba są jąderka, ale nie chce zapewniać, bo mogą to też być
spuchniete wargi sromowe".
Wiedziałam, że na tej jego unitrze nie będzie nic widać. Ale nóżka ładnie kartofel majtalmalgos741, Simba, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Sabina, Pusurek, moremi, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Ewka, oby to nie bylo to mam nadzieje ze eeg wyjasni ze to nie ta choroba, wiem ze sie latwo mowi ale postaraj sie zachowac spokoj, wiesz, ze dzieciaczki doskonale wyczuwaja nasze nastroje i niepokoje, trzymaj sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:16
Mega, Sabina, anna maria, kkisia, BISCA, EwaT lubią tę wiadomość
-
Ewka
obys sie mylila
Paszczak- no to zajebioza , hoduj tam dobrze tego kartofla
Ivo -yyy nie zapytalam jaki jest duzyzapomnialam...tak sie skupilam na tym sercu ze nie pytalam
..widze z opisu ze wazy 1612 gr
kkisia, Sabina, Mega, ania.g, Bliska 77, Simba, malgos741, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
no to widzicie- wiem, ze nic nie wiem i jak ja mam rozek zamówic, no jak? moro jedynie mi pozostaje
na dodatek skierowanie na to dokladne usg dostane na nastepnej wizycie, bo trzymamy sie poczatkowego terminu porodu (dostalam zaswiadczenie, 30 kwiecien), takze na legalu to pewnie dopiero w nowym roku sie dowiem czegos konkretnie.
No chyba, ze sie gdzies na lewo na usg wcisne, ale u nas tak nie ma, ze sie z ulicy na usg pojde, bede musial pokombinowac..
kkisia, Bozia3, iwcia77, Sabina, Mega, Pusurek, Simba, malgos741, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Ewka
obys sie mylila
Paszczak- no to zajebioza , hoduj tam dobrze tego kartofla
Ivo -yyy nie zapytalam jaki jest duzyzapomnialam...tak sie skupilam na tym sercu ze nie pytalam
..widze z opisu ze wazy 1612 gr
no mi o wage wlasnie chodzilobo dlugosc to wiadomo- ciezko pozwijanego dziecia zmierzyc, nie?
kkisia, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość